• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

msmsoft

کاربر ويژه
پاسخ : پیشنهاد بحث هفته

سریع بحث و پیام رو شروع کنید لطفا
بازم خواهش میکنم من قبلا هم گفتم دلیل عضویتم تو سایت فقط آقا داووووووووووووده
یه کاری بکنین

آخرین ویرایش:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
بله درسته نمیشه گفت که پدر مادرا حاضر نیستن که به حرفمون گوش بدن و فقط نصیحت می کنن
فکر کنم عمده دلیلش اینه که الان تقریبا اکثر افراد از مشکلات روحی ناشی از وضعیت اقتصادی رنج می برن و به همین دلیله که نمی خوان فرزندانشون مثل خودشون در وضعیت اقتصادی شرایط نامناسبی داشته باشن

rahnama

پدر ایران انجمن
نصیحت از کارهای واجب والدین است ولی راه دارد:
فردی پسرش را می زد و میگفت دیگه اینکارو نکنی.پسر با گریه می گفت چشم.
نزدیک شدم و پدر را کنار کشیدم. گفتم ببخشید در کار شما فضولی میکنم. شغل شما چیه؟
نگاهی به سرتاپای من کرد و به حرمت شاخه های موی سپیدم گفت: راننده.
گفتم یک راننده ماهر در سرعت بخصوصی و با صدای موتور که برایش آشنا است می تواند دنده را بدون کلاچ عوض کند.
نگاهم کرد و من ادامه دادم: تربیت فرزند هم بدین گونه است. باید در شرایطی خوبی که برای فرزندت فراهم میکنی حرفهایت را به او بزنی. ایمان دارم تاثیر بیشتری پیدا میکند.
خداحافظی کردم و رفتم.

msmsoft

کاربر ويژه

امشب لیله الرغائب میشینم دعا میکنم هر چه زودتر داود بن شه یا سایت خراب شه حالا انتخاب با خودتونه:عصبانی::عصبانی:
در ضمن ببخشید من این قدر پست میزنم میخوام جز آخرین ارسال ها باشه راستی اگه بن هم بشم اشکال نداره!!!!!!

Mahdi Askari

مدير فنی

داوود برو کار مردم رو راه بنداز :تنبیه:

موضوع بحث هفته
انرزی هسته ای حق مسلم ماست

موضوع سیاسی
مهمان ویژه اشتون و مشتون :نیش:

msmsoft

کاربر ويژه
به خودم به شما عزیزان و کلا به همه انجمن تبریک میگم داود یه کم به فکر افتاده :شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد:خب این از آرزوی اولم تو این شب عزیز حالا امیدوارم اون دعایی که همیشه واسه بچه ها میکنم مستجاب شه و البته امیدوارم اونا هم همون دعا رو واسه من کنن (اونایی که باید بدونن خودشون میدونن) کلا شما هم در هر زمینه ای که دوست دارین واسم دعا کنین
در ضمن چه قدر بده آدم تو 11 تای پست اولش 3 تاش جا به جا شه یکیشم پاک شه

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
شب آرزوهاست...
قاصدکی به دست باد دادم
و عهد بسته ام تا رسیدنش به مقصد،
برایت دعا بخوانم ...
نگاهت به آسمان باشد چرا که من...
بهترین آرزوها را برایت به قاصدک سپردم تا به خدا برساند

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
داوود جان برو به درس و پروژه ات برس... انجمن در امن و امانه... 2-3 هفته تحمل کن. فقط موقع استراحتت بیا انجمن... آفرین پسر خوب.:گل:

msmsoft

کاربر ويژه
حالا که قضیه داود جان تموم شده (حداقل ظاهرا ) یه بحث دیگه داشته باشیم
امروز این مطلب رو خوندم گفتم اطلاع رسانی کنم
سكته در كمين مردان خائن است!​
بر اساس اين تحقيق، ميزان مرگ ناگهاني در مرداني كه به همسران خود خيانت مي‌كنند، بسيار بيشتر از مردان وفادار است.
پژوهش‌هاي صورت گرفته در ايتاليا نشان مي‌دهد، مرداني كه به همسران خود خيانت مي‌كنند، بيش از مردان وفادار در معرض ابتلا به حملات قلبي قرار مي‌گيرند.

به گزارش ايسنا، پژوهشگران دانشگاه فلورانس ايتاليا، ميزان بروز حملات قلبي كشنده و غيركشنده را در دو گروه مردان وفادار و خائن مورد بررسي قرار داده و دريافتند كه رابطه مستقيمي بين خيانت مردان و بروز مشكلات حاد قلبي در آنها وجود دارد.

بر اساس اين تحقيق، ميزان مرگ ناگهاني در مرداني كه به همسران خود خيانت مي‌كنند، بسيار بيشتر از مردان وفادار است.

دكتر «الساندارا فيشر» پژوهشگر اين موضوع اعلام كرد: درحاليكه حملات قلبي كشنده و غير كشنده در مردان وفادار به همسر خود نسبتا پايين است، اين ميزان در مردان خائن بطور چشمگيري افزايش مي‌يابد.

به نظر مي‌رسد، احساس گناه، فشار و استرس ناشي از خيانت به همسر و تلاش براي پنهان نگه داشتن اين رابطه نقش اساسي در بروز حملات قلبي كشنده در مردان ايفا مي كند.

به گفته دكتر «فيشر»، روابط پنهاني پر خطر و استرس زا هستند كه باعث افزايش فشار خون و ضربان قلب شده و در كنار فاكتورهاي شخصيتي و بيولوژيكي موجب بروز حملات قلبي در مردان خيانت كار مي‌شود.

حالا دیگه خودتون میدونید:احترام:
توضیح : امضا ربطی به این مطلب نداره

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
باز این محققا از خواب بلند شدن یه چی گفتن :نیش:

پ . ن: داوود با زبون خوش برو به پروژت برس بعدا هم میتونی بیای انجمن وگرنه.......:اخطار: :عصبانی:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سلام به همه دوستان ایران انجمن ظهر آدینتون بخیر :1:
امروز به محض ورود چیزی که نظرم و جلب کرد این بود :

89yui.JPG

اومدم ازتون تشکر کنم که به پست های ناقابلم توجه میکنید :4:
امیدوارم بتونم جوابگوی محبت هاتون باشم :گل:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
سلام به همه دوستان ایران انجمن ظهر آدینتون بخیر :1:
امروز به محض ورود چیزی که نظرم و جلب کرد این بود :

مشاهده پیوست 2711

اومدم ازتون تشکر کنم که به پست های ناقابلم توجه میکنید :4:
امیدوارم بتونم جوابگوی محبت هاتون باشم :گل:

:بغل::بغل::بغل::بغل::گل::گل::گل::گل:

Sea Girl

متخصص بخش تاریخ
پاسخ : عکسهای کوچولوهای ایران انجمن

:بغل:منم مهلا میخوام.........:بغل:

:78:

msmsoft

کاربر ويژه
چه جالب الانم ساعت 9
چون داوود دوباره برگشته انجمن من میرم اگه خودتون تونستین یه مدت بندازینش بیرون
:بای::بای::بای::بای::بای::بای:

rahnama

پدر ایران انجمن
چه جالب الانم ساعت 9
چون داوود دوباره برگشته انجمن من میرم اگه خودتون تونستین یه مدت بندازینش بیرون
:بای::بای::بای::بای::بای::بای:

عزیز دلم , باید خودش تصمیم بگیرد. انجمن به همت ادمین عزیز و شما عزیزان:گل: همیشه پابرجا است ولی موفقیت ممکن است از دست برود.موفقیت زمان دارد و شناخت آن بعهده ما است.عزیز ما باید بداند که زمان رسیدن به موفقیت را نباید در هیچ شرایطی از دست داد.

بالا