• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

hich

کاربر ويژه
واقعا معذرت میخوام این اسپمو ارسال میکنم:122:
ولی این سوال حیاتی بود:122::دی
Fa.Sa عزیز، شما چطور میتونین پشت یه همچین مانیتوری بشینین؟!!:122:
من اگر این پس زمینه رو انتخاب کنم، احتمالا سر یه هفته ب وزن 100 کیلو میرسم و سر یه ماه پشت کامیم منفجر میشم:122:

خیلی خیلی دسکتاپ خوشمزه ای دارین، خوش بحالتون:34::122::دی

Fa.Sa

مدیر بخش پزشکی
واقعا معذرت میخوام این اسپمو ارسال میکنم
ولی این سوال حیاتی بود:دی
Fa.Sa عزیز، شما چطور میتونین پشت یه همچین مانیتوری بشینین؟!!
من اگر این پس زمینه رو انتخاب کنم، احتمالا سر یه هفته ب وزن 100 کیلو میرسم و سر یه ماه پشت کامیم منفجر میشم

خیلی خیلی دسکتاپ خوشمزه ای دارین، خوش بحالتون:دی

البته تازه عوضش کردم! خودم هم دیگه نمی تونم تحمّل کنم!!:خنده1:

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
خاطره من برا 1ساله پیشه:خنده1:

وقت واکسن ماکان بود و خواهرمم خانه بهداشت محله مارو برا واکسنایه ماکان انتخاب کرده بود
اون روز خواهرم صبحی بود قرار شد من و مادرم ببریم ماکان رو برای واکسن
قرارم شد من بشم مامان ماکان :خنده1:چون اگه غیر مادر بچه رو ببرن واکسن قبول نمیکردن
منم شدم مادر با کلی استرس که خانومه بهداشته متوجه بشه چی میشه:ناراحت:
هیچی رفتیم اونجا هم همه خانوما کلی سوال ازم میپرسیدن !
کی بدنیا اومد:تعجب2:چه جوری بدنیا اومد:تعجب2:کدوم بیمارستان بودی:تعجب2:شیر خوب میخوره :تعجب2:شبا بیداره:تعجب2:کلا مونده بودم چی به چیه!جوابارم با تجربه چندروز نگهداری از ماکان جواب دادم :خنده2:
بعد خانوم بهداشته گفت بچه رو بده به مادرت بیا اتاق کناری!رو در اتاق نوشته بود تنظیم خانواده منو میگی مردم:تعجب2:بعدم گفتم ببخشیدا!من شاغلم الان سرویسم میاد جا میمونم خیلی دیر میرسم
حالا مگه خانومه ول میکرد !هی میگفت کم وقتتو میگیرم !چندتا سوالم هی میپرسید!:تعجب2:بعد منم هی ساعتو نگاه کردم و با کلی گفتنه دیره دیره دیرم میشه دیرم میشه اومدم بیرون :سوت:
خیلی سخت بود !

عالی بود:غش2::غش2::10::10:

baroon

متخصص بخش ادبیات
مستدام یعنی چی بارون خانووم؟ :نیش2:

الکی می پرسی؟ :بدجنس:
مستدام از دوام میاد دیگر. یعنی پایدار و برقرار. :18:
دریا چه میخنده! :15: بریم تاپیک را بیابیم که بسی پسندلازم است. :بدو بدو:

آخرین ویرایش:

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام
امروز اولین امتحان پایان ترم داشتم.
امتحان آز سیستم عامل بود که به شکر خدا خوب دادم رفت.

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
سلام سلام به همه گلهای انجمن:گل:
گل دخترا وگل پسرا:گل::گل::گل::گل:
صبح آدینه همگی بخیررررررررررررررررررررررررررررر:گل:
امیدوارم روز خوبی داشته باشید وخیلی خیلی شادباشید:8::8::13::14::84::58::58::58::58::58::icestar::icestar::icestar::icestar:

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد

baroon

متخصص بخش ادبیات
هر وقت از گرما و تابستون خسته شدی میوه های قشنگ و خوشمزه ش رو به یاد آر.:خنده1: هلوهای خوشگل و آبدار و سرخ :14: بوی چمن و گلای باغچه ها توی آبیاری ساعت 10 صبح :80: استخر و بعدازظهرای بلند و خنکای سایه ی درختای انجیر :دست: اوووووو فصل گرما هم قشنگیای خودشو داره. :شاد:

rahsazan

کاربر ويژه
هوا گرم میشه روحیه و اعصابه منم بد میشه شماها هم اینجورین؟

هر وقت از گرما و تابستون خسته شدی میوه های قشنگ و خوشمزه ش رو به یاد آر.:خنده1: هلوهای خوشگل و آبدار و سرخ :14: بوی چمن و گلای باغچه ها توی آبیاری ساعت 10 صبح :80: استخر و بعدازظهرای بلند و خنکای سایه ی درختای انجیر :دست: اوووووو فصل گرما هم قشنگیای خودشو داره. :شاد:

سلام:گل:
کسانی که روزهای برفی و سرد رو بسیار دوست دارن، براشون تحمل تابستون یکم مشکله!
الانم تابستون رو به امید پاییز و زمستون پر بارش به سر میرسونن
اینست شرح حال بچه های فروم هواشناسی:خنده1:

baroon

متخصص بخش ادبیات

سلام بر شما:11:
دقیقاً. منم همیشه گرما رو با انتظار رسیدن پاییز تحمل می کنم و البته همون حرفای بالایی. راستش منم حاضرم قندیل ببندم ولی گرمم نشه. :نیش2: ولی خب داشتن چهارفصل هم نعمته برای اهالی ایران زیبا. :شاد:
تا سوز و سرما طاقت بیارید رفقا :63:

پسرخاله

کاربر ويژه

:کسل:
هلو که هنوز نیومده اگرم اومده من ندیدم :18: فعلا خودمونو با ریواس مشغولیات کردیم.:88:
نه ولی جدی تو گرما افراده باطبعه گرم اذیت میشن همونطور که سرد مزاجها از فصله سرما بدشون میاد مشکل اینجاست که تو یه خونه افراد دارای یک نوع مزاج نباشن و . . . .:21::73::32::29::75::91::67:
الان من دلم میخاد کولر روشن باشه و بشینم زیرش:90::90::90: ولی تا من روشن میکنم میرن خاموشش میکنن اینجوری بدتر اعصابه مارا داغان میکنن :101::عصبانی:

این است اندر حکایات هومن!
برگرفته از کتاب گرما در سرما بزن تو سره ما جلد 5 صفحه 734 پاورقی 33 :غش::10:

پسرخاله

کاربر ويژه
درود بر مهندس میری !:گل: درود بر مهندسین عمران ! :دست: درود بر ستونهای چسبیده بهم ! :نیش: و امیده اینکه روزی ستون را جایگزینه تمامه اجزای ساختمانی دیگر کنیم من میبینم همچین روزی رو!:غش::10:

آخ گل گفتی محمدرضای عزیز :39:

باید 5 ماه دیگه تحمل کنیم این گرما رو واقعا خیلی برام سخته!:نه::کسل::آه:

rahsazan

کاربر ويژه
درود بر مهندس میری !:گل: درود بر مهندسین عمران ! :دست: درود بر ستونهای چسبیده بهم ! :نیش: و امیده اینکه روزی ستون را جایگزینه تمامه اجزای ساختمانی دیگر کنیم من میبینم همچین روزی رو!:غش::10:

آخ گل گفتی محمدرضای عزیز :39:

باید 5 ماه دیگه تحمل کنیم این گرما رو واقعا خیلی برام سخته!:نه::کسل::آه:
مخلص هومن و همه بچه های معماری:دوست:
وای یعنی میشه یه روز، همه ستونها بهم بچسبن و ما کل عرصه رو به یه بلوک بتنی بسیار بزرگ تبدیل کنیم:خنده1:
درسته که کسی نمیتونه از فضای داخلش استفاده کنه ولی در عوض خیلی محکمه:خنده2:
دعا کن پاییز پربارش باشه واگرنه...

baroon

متخصص بخش ادبیات
:کسل:
هلو که هنوز نیومده اگرم اومده من ندیدم :18: فعلا خودمونو با ریواس مشغولیات کردیم.:88:
نه ولی جدی تو گرما افراده باطبعه گرم اذیت میشن همونطور که سرد مزاجها از فصله سرما بدشون میاد مشکل اینجاست که تو یه خونه افراد دارای یک نوع مزاج نباشن و . . . .:21::73::32::29::75::91::67:
الان من دلم میخاد کولر روشن باشه و بشینم زیرش:90::90::90: ولی تا من روشن میکنم میرن خاموشش میکنن اینجوری بدتر اعصابه مارا داغان میکنن :101::عصبانی:

این است اندر حکایات هومن!
برگرفته از کتاب گرما در سرما بزن تو سره ما جلد 5 صفحه 734 پاورقی 33 :غش::10:

هومنا سخن از زبان ما می گویی.:ناراحت: الآن متقاعد شدم که خیلی گرمه و همه کلافه ایم! :15: :نیش:
اسم این کتاب خیلی هنریه! :غش2:
:آب یخ: :گل::فرار:
روزتون بخیر باشه دوستای خوب...

آخرین ویرایش:
بالا