محمد جان تولدت مبارک :دوست: :گل: :شاد: :0mid:
A ahmadfononi معاونت انجمن 2012 , November 3 #25 سلام محمد جان تولدت مبارک انشاالله همیشه موفق باشید. :گل:
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2012 , November 3 #26 تبریک میگم و سالی پر از خوشی و سلامتی رو برات آرزومندم
ش شاخه نبات کاربر ويژه 2012 , November 3 #28 منم تبریک میگم! دیروز 12 ابان تولد من بود! خودم به جا همتون به خودم تبریک گفتم!
ا الهه خورشید متخصص بخش خانه و خانواده 2012 , November 3 #29 تبریک به دوست عزیز با آرزویه بهترین ها :گل:
M msmsoft کاربر ويژه 2012 , November 3 #34 jasper گفت: ممنوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووون کلیک کنید تا باز شود... این وسطش ممد نفسش تموم شده یه اسپیس زده:دی
jasper گفت: ممنوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووون کلیک کنید تا باز شود... این وسطش ممد نفسش تموم شده یه اسپیس زده:دی
ن نیکا متخصص بخش معماری 2012 , November 4 #37 :84: تولدتون مبارک دوست عزیز :14: :14: :14: امیدوارم همیشه شاد و سلامت و موفق باشید :3:
M M.J.R کاربر ويژه 2012 , November 8 #38 دوست من تولدت رو صمیمانه تبریک میگم. امیدوارم این جور به قضیه نگاه نکنی که یکسال پیرتر شدی . بهتره بگی یک سال به تجربه هام اضافه شد و اونو صادقانه در اختیار هم نوعانم قرار می دم. :adambarfy: :3::3::3::3:
دوست من تولدت رو صمیمانه تبریک میگم. امیدوارم این جور به قضیه نگاه نکنی که یکسال پیرتر شدی . بهتره بگی یک سال به تجربه هام اضافه شد و اونو صادقانه در اختیار هم نوعانم قرار می دم. :adambarfy: :3::3::3::3:
3 360درجه متخصص بخش فیزیک 2012 , November 8 #39 بنده هم سالروز تولدتون رو بهتون تبریک میگم و امیدوارم که همواره شاد و سلامت باشید