• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

امروزت رو چطوري سپري كردي ؟

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
تا وقتی که دانشگاهیم برای رفتنه خونه لحظه شماری میکنیم
ولی از یه جا به بعد از بس که تو خونه بیکار میشم دلم هوای دانشگاهو میکنه
بگذریم امروزم تکراری بود!!!!

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
کاریش نتونستم بکنم
نمیدونم چه کار کنم
ایشالا تا چند روز دیگه یه مسافرتی میرم حال و هوا عوض شه

samin

کاربر ويژه
عالیه . خوش بگذره و بعد بیا اینجا بنویس خوب نه عالی بود روزت:نیش:

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت

امروز هم مثل روزهای قبل اصلا خوب نبودم و نیستم. همش حالت تهوع و سرگیجه دارم و مریض شدم ظهر تا عصر هم خوابیده بودم حوصله ام سر میره که نمی تونم بیام نت.

rahnama

پدر ایران انجمن
امروز خستگی بعد از عروس و بدرقه مهمانانی که از شهرستانها آمده بودند.به هر حال روز خوبی بود.

parastu

متخصص بخش گالری عکس
از صبح دنبال خرید مبل بودیم و هیچی ام پیدا نکردیم:قاطی:
بعدشم که اومدم تا همین الان ها داشتم فیلم می دیدم(چشام در اومد):76:

Silver Star

مدير ارشد تالار
امروز روز افتضاحی بود... از صبح هیچ کدوم از بچه ها تو انجمن نبودن، یا وقتی من میومدم رفته بودن:34: بعد از مدتها دوباره احساس تنهایی کردم:73:
بعد از ظهر رفته بودم بیمارستان...

آخرین ویرایش:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
ساس اومده تو خونه مون:گریه: هر کاری می کنیم بیرونشون کنیم بازم می بینیم:قاطی:
امروز صبح همین که می خواستم پاشم مامانم گفت زود باش برو حموم لباساتو عوض کن دو تا ساس دیدم:قاطی:
مبلامونو گذاشتیم دم در از دست ساس تا هر کی می خواد ببره :75:
بعدم یه کبوتره اومد تو بالکن نشست هی مامانم و همسایه مون زدن به پنجره نمی رفت.. سعی می کرد بره ولی تا یه حدی پرواز می کرد انگار نمی تونست.. خیلی دلم براش سوخت :ناراحت:رفتم یه خورده برنج و آب براش آوردم گفتم شاید خسته ست گشنه شه ولی هیچی نخورد.. براش خدا خدا کردم که حالش خوب شه و بتونه پرواز کنه و اونم اینقدر سعی کرد تا بالاخره تونست دوباره پرواز کنه:شاد::شاد::شاد::شاد:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
خوب بود...خییییلی خستم...امروز یه مسافرت یه روزه رفتیم...!!:خنده2: با داداشم قدم میزدیم یه جایی یهو احساس کردم پشت سرمون پسره داره هی تیکه میندازه!اعصابم خورد شد داداشمم حواسش نبود...سومین بار که یه چیزی گفت یهو حس کردم صداش آشناست....یهو اسم شهرمونو آورد...بعد برگشتم با اخمممممم....دیدم پسر فامیلمونه :غش::غش2:

samin

کاربر ويژه
خوب بود...خییییلی خستم...امروز یه مسافرت یه روزه رفتیم...!!:خنده2: با داداشم قدم میزدیم یه جایی یهو احساس کردم پشت سرمون پسره داره هی تیکه میندازه!اعصابم خورد شد داداشمم حواسش نبود...سومین بار که یه چیزی گفت یهو حس کردم صداش آشناست....یهو اسم شهرمونو آورد...بعد برگشتم با اخمممممم....دیدم پسر فامیلمونه :غش::غش2:

ایول کرج بودی پس خوشحالم که خوش گذشته من که دیگه شهرمو نمیبنم همش تهران سرکارم ای خدا:64:

بالا