• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

امروزت رو چطوري سپري كردي ؟

rahnama

پدر ایران انجمن
تنها هستم. خانواده تهران بودند و قرار است ساعت 1 برسند. مرغی را در قابلمه گداشته و پیازی را درآن خرد کردم. ادویه و رب زده و باکمی آب گذاشتم بپزد.یک بسته باقلی را هم از فریزر درآورم و در قابلمه جداگانه آنرا پخته ام. شوید را پیدا نکردم. برنج را هم گذاشتم.مثلا می خواهم باقلی پلو درست کنم. فعلا منتظرم برنج کمی نرم شود تا ته دیگی بگذارم. حالا خدا می داند چه معجونی می شود. مثلا میخواهم خود شیرینی کنم و برایشان نهار آماده کنم.

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
امروز انقدر روز بد همراه با درد بود که خدا میدونه:ناراحت:

به جون خودم قول میدم دیگه مراقب دندونام باشم:گریه:

playful girl

کاربر ويژه
هم بد بود هم خوب
ولی قسمت بدش بیشتر بوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووود این چه زندکی ما واسه خودمون ساختیم دقیقا ایا ما زندگی میکنیم؟؟؟؟؟؟؟:آه::آه::آه::آه::آه::آه::آه::آه::آه::آه::آه::آه::آه::آه::آه::آه::آه::آه::آه::آه::آه:

Black Lover

کاربر ويژه
نشستم سریال خارجی Little Pretty liars فصل اولش رو نگا کردم!
هیچ کار مفیدی انجام ندادم:خجالت2:

ponyo

کاربر ويژه
خوب ! :80:خوب ! :80:خوب!:80:
یه برنامه عجیب غریب داشتم که 3 روز بود اجرا نمیشد! :تعجب2: فهمیدم از فونتای خاصی بوده که من نصب نکرده بودمشون!:89:

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
امروز داره بارون میاد یعنی از دیشب تا الان:13:
کی باورش میشه تابستون و بارون:تعجب:
خیلی این هوا رو دوست دارم:شاد:
بچه ها جاتون خالی:شاد2:

Black Lover

کاربر ويژه
هوا مثل چی گرمه(هر 5 دقیقه دست و صورتمو آب میزنم)
دیشب با بابام رفتیم بستنی بلوار من یک بستنی شکلاتی خامه و بابام فالوده بستنی سفارش داد!یکی از دوستای قدیمیمو دیدم که یک شوار کردی دهاتی با یک بولیز چهار خونه و مو های به ریخته و ... اونجا بود!به روی خودم نیاوردم و بستنیمو خوردم:نیش:.
بعدش با بابام رفتیم شهر بازی پیاده روی و بابام با من در مورد Business صحبت کرد:نیش:.بعد از اون اومدم خونه یک ای دی جدید ساختم!(اون قدیمیه رو وقتی 10 ساله بودم ساختم خیلی ضایع بود : Ma_Farmande :نیش::نیش::نیش:) و بقیه دوستانو از آی دی قبلی انتقال دادم به جدیده و مشغول جت شدم تا 1 ساعت :نیش: )بعدش ساعت یک شب 3 قسمت اول فصل 5 True Blood و قسمت 11 تا 13 Pretty Little Liars و Supernatural قسمت 20 و و22 شو دانلود کردم(تا 5 و نیم صبح تموم شد)کلا روز باحالی بود...:نیش:

rahnama

پدر ایران انجمن
امروز که بیدار شدم یک لحظه فکری چون جرقه در مغزم پیچید.
دوباره باید شروع کنم. دوبار کار را بشدت شروع کنم.
سریع هدف جدید را نوشتم و چون ایمان داشتم که می توانم دیوارهای ذهنی مربوط به این هدف را خرد کردم.برنامه ریزی شروع شد و در این چند روزه پروژه جدید کاریم شروع می شود. حتما عزیزان را در جریان کار قرار خواهم داد.
هیچوقت برای رسیدن به هدفهای جدید دیر نیست.

saniya

کاربر ويژه
خوب خیلی خیلی خوب...
بجزدیروزوپریروز همه روزای زندگی من خوبن....

ZahRa-Gh

متخصص بخش
امروزم:34:از ساعت 11 پشت پی سی بودم تا همین الانه الان :52:چشام اینجوریه الان:تعجب2::15:

negine shiraz

کاربر ويژه
فکر می کنم همه روز ها می تونن خوب باشند... اگر منتظر خوبیها باشیم ....
امروز رو خوب می دونم، چون به شما پیوستم .... :گل::گل::گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
چند روره که بخاطر بستن آتل در پای راست در منزل استراحت میکنم.ازبس فیلم دیدم که خسته شدم.صبح زود بیدار شدم و سوئیچ ماشین داود را که دنده اتوماتیک وصندلیش بلند است (سوزکی ویتارا- نوع ماشین را عرض کردم که با این ماشین می شود راحت نشست و با یک پا رانندگی کرد)برداشتم و لنگ لنگان رفتم بیرون و نشستم پشت فرمان با نوک انگشتان پای راستم که آتل داشت گاز می دادم و با پای چپ ترمز میگرفتم.بعد از چند روز بیرون رفتن چه کیفی داشت.خستگی از تنم رفت.بعد از برگشت خانمم کمی داد وبیداد کرد که من فقط خندیدم.داود گفت: مامان باور کن پایش سالم است و فقط میخواهد برای تو خودش را لوس کند.مادرش هم خنده اش گرفت.منزل شد خنده بازار.:خنده2:

samin

کاربر ويژه
نه تنها امروز بلکه 4 ماهه داره بد میگذره بده بد بدترین روزای عمرم ولی یه خوبی که داره اینه که این روزا هر چی میگذره تحملم بیشتر میشه حالا یا من عادت میکنم بهش یا دارم شکستش میدم نمیدونم ولی خدارو شکر که در مشکلات بیشترحواسش بهمون هست

میتونم بگم امروزم بهتر از دیروزم بود

Shah_d 14

متخصص بخش مسابقات
نه تنها امروز بلکه 4 ماهه داره بد میگذره بده بد بدترین روزای عمرم ولی یه خوبی که داره اینه که این روزا هر چی میگذره تحملم بیشتر میشه حالا یا من عادت میکنم بهش یا دارم شکستش میدم نمیدونم ولی خدارو شکر که در مشکلات بیشترحواسش بهمون هست

میتونم بگم امروزم بهتر از دیروزم بود
یه روز خوب میاد...

بالا