• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

امروزت رو چطوري سپري كردي ؟

آریانا

کاربر ويژه
امروز شدیداسرماخوردم
353787ziek2.gif

parastu

متخصص بخش گالری عکس
عصبانیییییییییییییییم................آخه چرا......؟:46:
صبح زود رفتم دانشگاه و از دوتا کلاسم یکیش تشکیل نشد.از صبح هم که بیدار شدم کلی سر حال و خوشحال بودم:8:بعد رفتم تا دانشگاه قبلیم که مدرکم رو بگیرم...:75:آقاهه گفت کارت شناسایی...منم غیر از کارت دانشجویی چیزی نداشتم.....ووااااای داشتم دیوونه می شدم که این همه راهو تا کرج اومدم و اینطوری شد...:75:بعدش دیگه خوشحال نبودم و همش خودمو سرزنش می کردم....:ناراحت:

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
خونه تکونیییییییییییییییییییی:55:
آخه کی گفته دخترا باید پرده وصل کنن:75:

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
امروز روز خوبی بود... موقع ناهار تو شرکت داشتیم می رفتیم... توی حیاط شرکت عکس گرفتیم با همکار خانم...
کلی قدم زدیم زیر برفی که می اومد... واقعا امروز ذوق مرگ شده بودم...:بغل::98::8::122:

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
من امروز کلاس داشتم بعدم اومدم خونه ناهار و بعدم با دوستم بودم بعدم یه کم خواب و بعدم که شام و امدیم نت:خنده1:

در مجموع خوب بود و اما خوب دل تنگیم زیاد بود کلا:فرار:

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
امرووووووووووووز خوب بود :شاد:کلا....
ولی زدم برنامه های کامپیوتر رو خراب کردم..:سوت:
بعدشم که از صبح اومدم انجمن:iranjoman:

am1n

New member
عالیییییییییییییییییییییییییییییییی
هم کانون پاس شدم
همه ولو گردی با 2دس از 2ستان والان هم که داریم انلاین گیم میزنیم
توپههههههههههههههههههههههههههههه تپههههههههههههههههههههههههههههههههه

H Δ S S E I N

متخصص بخش مسابقات
آدم ها همشون (یا حداقل بیشترشون) دوست دارن کارهائی رو انجام بدن که حس مثبتی بهش دارن.
این روزا بدجور افتادم تو خط کارهائی که شادم می کنه یا حس خوبی بهم میده.

تو یک روز عادی
داستان کوتاه می خونم، فیلم های دیدنی رو که تا حالا ندیدم رو می بینم و 100 البته صبحانه می خورم.
اگر حوصله باشه، بعد از ظهرها به یکی از کافه های حوالی انقلاب میرم کمی با دوستانم یا اشنای اونجا صحبت می کنم.
به درد و دل های دوستام فقط دیگه گوش نیمدم، بلکه راهکار میدم.
با آدمای دنیای اطرافم بیشتر از قبل گرم می گیرم.

عید نزدیکه.
حد اقل این یک ماه رو شاد سپری کنیم.

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
امروز با مامانم یه کلوچه محلی برای خیرات اموات پختیم :گل:/کلی هم اردی شدم:خنده1: ولی خوب بود مخصوصا کار با وردنه و آرد:خنده1:

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
روز اصلا خوبی نبود

با یکی ازد وستام بحثم شد و اصلا فکر نمیکردم همچین کاری بکنه اما کرد و ناراحتی پیش اومد و اعصاب خوردی

بعدم جز اون یه کم خونه تکونی مونده بود و فیلم و اهنگ و ناراحتی

am1n

New member
صبح تا ظهر عالی با دوستان کوه بودیم ولی خیلی خوش گذشت ولی از ظهر به بعد افتضاحححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححح

rahnama

پدر ایران انجمن
امرور از 1 شب تا 4 شب باتفاق میترا جان و ادمین عزیز چت تصویری (شکلکهای موجود در انجمن) داشتیم. از بس خندیدم :غش2::غش2::غش2: که اهالی منزل 2 بار بمن اخطار دادند و مجبورشدم ساعت 4 شب خدا حافظی کنم.

بالا