• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

امروزت رو چطوري سپري كردي ؟

am1n

New member
عالیییییییییییییییییییییییییییییییییی بهترین خبر رو تو کل عمرا به هم دادنننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن:شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
تالان خوب بود مادرشوهرم وجاری بزرگم تازه رفتن خونه...تابعدش ببینم اقامون چی میگن:شاد:

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
امروز واقعا خیلی خسته کننده و گرم و پر از عصبانیت و حرص خوردن و ...:86:
وای اه اه چه روز بدی بود... چقدر دیر گذشت...

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
امروزم یکم با قبل فرق داشت :نیش:
البته مثل قبل رفتم مدرسه و بعدش اینترنت و بعدش کلاسا و بعدش اینترنت:سوت:
ولی تفاوت هایی داشت
تو مدرسه یکی از همکلاسی هام گفت که تو یکی از مدرسه ها همش در مورد من حرف میزنن :بدجنس: یه اعتماد به نفسی پیدا کردم :نیش:
بعدش خب کلاس زبان یک تجربه جدید و شیرینی داشتم :سوت::حالابماند::نیش:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
امروزم یاخواب بودم یاامدم نت همین فکرکنم فرداهم همینطورباشه:خنده2:

نه یه کارمهم انجام دادم اشتباهی زدم چندتا ازبرنامه های سیستمموحذف کردم بعدش هم کلاسیستمم قاطی کرد :خنده2:

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
جورای دلم گرفته بود و نگران بودم

گرچه کلی کار داشتم ولی این حس درونم همه چیزو تحت الشعاع خودش قرار داده بود:سکوت:

hamid_rahmati2

New member
امروز خیلی خوب بود و بعضی اوقاتشم عذاب آور بود واقعا ولی الان که راحتم کارام مطابق میلم پیش میره شالا همیشه اینطوزی باشه

ice star

مدیر بخش زبان انگلیسی
دوتا کلاس رفتم تولد دوستم رفتم ووووووووووو.........کلا روز خوبی بود :شاد:
والبته کارناممو گرفتم:شاد2:

بالا