خب امروز آفتاب از جانب جنوب غربی طلوع کرد خواستیم بشینم درس بخونم :نیش:
آقا هر چقدر گشتیم دوره گشتیم اینور اونور یه خودکار نتونستم خونه پیدا کنم جل الخالق ها
آخر سر 2تا پیدا کردم هورااااااااااااااا:برنده:
ای بابا یکی که هی ایست قلبی داشت هی قطع و وصلی داشت عین این ایرانسلها:نیش:
یکی هم بی تربیت بود هی حالش بد میشد رو من و دفترم ببخشید ها بالا میاورد اه اه اه :قاطی:
به هرحال خودکار پیدا نکردم درس بخونم به من چه :نیش:
..........................................................
نتیجه اخلاقی:
درس خوندن سخته شرایط میخواد که من ندارم :نیش:
وقتی خونه تون 20تا خودکار خوشگل دارید هر نوه ایی اومد گفت خاله این خودکارو بردارم زودی احساساتی نشید بگید آره بردار مثل من به این روز فقر و بیچارگی می افتید ها از ما گفتن :نیش:
گول این موجوادت و نی نی های فسقلی رو هم نخورید ها اینا در عرض سه سوت همچین دل و روده خودکارو درمیارن که زبده ترین مهندسین هم نمی تونن اونارو سرهم کنن :آه:
این دوتا بلا سر من اومده درس عبرت بگیرید :نیش:
آقا هر چقدر گشتیم دوره گشتیم اینور اونور یه خودکار نتونستم خونه پیدا کنم جل الخالق ها
آخر سر 2تا پیدا کردم هورااااااااااااااا:برنده:
ای بابا یکی که هی ایست قلبی داشت هی قطع و وصلی داشت عین این ایرانسلها:نیش:
یکی هم بی تربیت بود هی حالش بد میشد رو من و دفترم ببخشید ها بالا میاورد اه اه اه :قاطی:
به هرحال خودکار پیدا نکردم درس بخونم به من چه :نیش:
..........................................................
نتیجه اخلاقی:
درس خوندن سخته شرایط میخواد که من ندارم :نیش:
وقتی خونه تون 20تا خودکار خوشگل دارید هر نوه ایی اومد گفت خاله این خودکارو بردارم زودی احساساتی نشید بگید آره بردار مثل من به این روز فقر و بیچارگی می افتید ها از ما گفتن :نیش:
گول این موجوادت و نی نی های فسقلی رو هم نخورید ها اینا در عرض سه سوت همچین دل و روده خودکارو درمیارن که زبده ترین مهندسین هم نمی تونن اونارو سرهم کنن :آه:
این دوتا بلا سر من اومده درس عبرت بگیرید :نیش: