[FONT=Vazir,times,serif]امروز دلم گرفته....[FONT=Vazir,times,serif]جند وقتی بود که این حس را نداشتم، دنبال گوشی می گردم که دلسوزانه به حرفهایم گوش دهد تا آرام شوم..[FONT=Vazir,times,serif]اما نمی یابم و سخت دلگیرم...[FONT=Vazir,times,serif]خدایا کاش چند لحظه پایین می آمدی و آغوشت را باز می کردی تا دلتنگی هایم را با اشک بیرون بریزم و آرام شوم، ایمان دارم جز تو هیچ کس را ندارم و نخواهم داشت و تنها حضوری که می شود به او اطمینان کرد تو هستی و بس...[FONT=Vazir,times,serif]راستش از بندگانت دلگیرم و تو می دانی کدام نوع را می گویم...[FONT=Vazir,times,serif]امروز چیزی شنیدم که سخت اندوهگینم کرد و دلم را رنجاند و نمی توانم به کسی بگویم و این درد بزرگ را درون گلوی خود دفن می کنم همچون دیگر درد ها...[FONT=Vazir,times,serif]خدایا، معبودم، انیس و مونس من در همه لحظات تنهاییم[FONT=Vazir,times,serif]آری نوشتم تنهایی چون تو می دانی تنها هستم، از شهر خود دورم از همه نزدیکانم و اینجا زمان به اندازه قرنی دیر می گذرد. فقط حضور تو دلگرمی من است و بس و یقین دارم اگر نبودی تا این حد دوام نمی آوردم و تا کنون تمام شده بود. و تو چه قدرتی داری که فقط یادت مرا وادار به تحمل می کند...[FONT=Vazir,times,serif]کاش گاهی به دلم سرک می کشیدی و میدیدی چه می گوید؛ هر چند میدانم که میدانی....[FONT=Vazir,times,serif]در گلویم احساس سنگینی می کنم و حتی نمی توانم اشکی بریزم که آرام شوم چرا که دیگران می بینند و هزار فکر می کنند جز آنچه واقعیت دارد..........[FONT=Vazir,times,serif]آآآآآآآآآآآآآااه خداوندا به راستی این دنیا چه زیبایی دارد که برخی اینگونه زندگی می کنند؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!![FONT=Vazir,times,serif]خدایا به من آرامشی درونی عطا فرما.چرا که طاقتم بسیار کم شده است...