[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]خــــــــــــــدایا [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]کجای زمین از تو خالیست [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]که خلق تو را در آسمان می جوید ....؟
الهی تو بخشنده ترین و زیباترینی ، گوهر اشک میخری دل شکسته میخواهی ، و عمل بی ریا میپذیری ما را از گناه سبکبار کن ، و دیدگانمان را اشکبار و قلبمان را به عشق خودت گرفتار . . .آمین
"ساده می نویسم . به تو , که تمام فضای تنهایی هام رو پر می کنی . .. به تو که همیشه نزدیکی... به تو که صدام رو می شنوی و به حرف دلم گوش می دی.. ساده می نویسم برات که ساده گویی من چیزی از بزرگی و عظمتت کم نمی کنه . واسه تو که راز همه نجواهام پیش توه . و برای تو که تنها ترین تنهایی .
برای تو که هر روز بارها وبار ها بهت میگم راضیم به رضات ... "
کنارم باش....
خداوندا خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداوندا.....
قرارم باش و یارم باش .....
جــــــــــــــــــــــــــــــــــهان تاریکی محـــــــــــــــــــــــض است
میترسم..
کنــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــارم باش....
پروردگارا ، خداوندا
تو را قسم میدهم به هفت آسمانت ، پاکی و معصومیت کبوترانت ،به شقایقهای دشتهای بیکرانت
تو را قسم میدهم به ستاره های کهکشانت ، به دریاهای جاودان و به آبهای جاری و روانت ، تو را قسم می دهم به برگهای پریشان حال خزانت ،
که قلبمان مشکن ،اشکمان مریز و آباد کن دلهایمان ، غرق نعمت کن روزگارمان ، با عزت کن ناممان ، دلپذیر کن کاممان و قرین صحت کن جانمان.
خدایا پروردگارا
تو را قسم میدهم به پرستوهای غربت کشیده ،به عظمت غروب ، به سادگی سحر و به آرامش سپیده ،به پاکی لبخندهای کودکانه و به عزت و عصمت عشقهای جاودانه ،
که قلبمان را مجذوب محبت ، زبانمان مست مروت و وجدانمان را برقرار عدالت گردان .
پروردگارا پنجره دل بگشا به سوی بیماران ، گرفتاران ، به سوی سرهای بی سامان ،به سوی دلهای چشم انتظار و عاشقان بی صبر و قرار که چشم انتظارند ،چشم انتظار شفای تو ، وفای تو ، عطای تو و رضای تو .
پروردگارا پنجره دل بگشای به سوی دلهای دردمند که دلی دردمند دارم و سری سرگردان و فکری نگران و گمشده ای در غبار روزگارو روحی بی صبر و قرار و دلی چشم انتظار .