• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hasan1

کاربر ويژه
درود دوستان :گل:

بنده هم اگر اجازه بدید در هر دو فروم فعال باشم. البته هدف من در شرکت توی این انجمن یا اون انجمن استفاده از اطلاعات دوستان و ارتقای سطح علمی خودم هست و برام فرقی نمیکنه.
دوستان هر دو فروم برای من عزیز هستند و من با هیچکدومشون مشکلی ندارم.

ماهان.

کاربر ويژه
وضعیت دمایی دیروز ایستگاههای گیلان

آستارا19.0+28.3+
بندر انزلی22.6+28.2+
بندر کیاشهر21.0+27.0+
تالش21.0+27.7+
جیرنده14.0+19.6+
دیلمان12.4+18.6+
رشت فرودگاهی19.4+28.0+
رشت کشاورزی19.8+28.2+
رودسر23.2+28.7+
لاهیجان20.8+27.3+
ماسوله14.8+22.2+
منجیل21.4+29.0+

hasan1

کاربر ويژه
امروز روز گرمیه برای قم. اگه همینطور پیش بریم فک کنم ماکزیمم امروز به 43 برسه.

babak2006

کاربر ويژه
می گم ماهان اون کوهی که اونجا بود وامارش رو می دادی تو کل سال برفش می مونه؟

هواشناس

کاربر ويژه
بيشينه و كمينه دماي ايستگاه هاي تبريز طي 24 ساعت گذشته

فرودگاه : 30 و 20
اول زعفرانيه : 28 و 17

سردترين بيشينه استان ( و كشور ) : مس سونگون 17 +

ماهان.

کاربر ويژه
این عکس زیبا از رعد و برق رو توی آخرین بارونی که باریده بود گرفتم. بعدش خشکی مطلق حاکم شد!

DSC_0008.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
می گم ماهان اون کوهی که اونجا بود وامارش رو می دادی تو کل سال برفش می مونه؟
بابک جان کوه که همیشه برف داره توی سایه‌هاش. ولی ایستگاهش معمولن حدود 3 هفته در سال برفش تموم می‌شه. حداقلش پارسال که ارتفاع برفش کم بود حدود 20 روز برف نداشت.

imboeing

کاربر ويژه
صداي جيرجيرك ها كاملا به گوش مياد
جو حاكم اصلا بدون كولر اذيت كننده نيست ! :گل:

mahmood600

کاربر ويژه
چهارشنبه

casia1.48hr.png

هواشناس

کاربر ويژه
روز 4شنبه من در مرکز سیستم پرفشار جنب حاره ای هستم! اصفهان!!

خوش بگذره آرش جان فكر كنم كباب شي!

كل كشور كباب ميشيم! فرودگاه مشهد 39 ميشه فرودگاه تبريز 37 / خوزستان بالاي 50 / مهرآباد 42 / قم 46 / اصفهان و شيراز و ... بالاي 40 درجه

مي ترسم برق سراسري بره!! :خنده1:

:گل:

آخرین ویرایش:

babak2006

کاربر ويژه
افزایش تلفات زلزله چین به دست کم ۷۵ کشته و ۳۰۰ زخمی
خبرگزاری تسنیم: مقامات چین از افزایش تلفات زلزله صبح امروز در غرب این کشور به دست‌کم ۷۵ کشته و حدود ۳۰۰ زخمی خبر دادند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه تودی زمان، مقامات چین از افزایش تلفات زلزله صبح امروز (دوشنبه) در غرب این کشور به دست‌کم 75 کشته و حدود 300 زخمی خبر دادند.

این زمین‌لرزه در عمق 9/8 کیلومتری زمین در نزدیکی شهر "دینگسی" در استان "گانسو" در غرب چین رخ داد و شدت آن 5/9 ریشتر گزارش شد. یک ساعت پس از این زمین‌لرزه، پس لرزه‌ای به بزرگی 5/6 درجه در مقیاس ریشتر همان منطقه را لرزاند.

در زمین‌لرزه سال 2008 در استان سیچوان بیش از 90هزار نفر جان خود را از دست داده و میلیون‌ها نفر نیز بی‌خانمان شدند.

خبرها حاکی است که دست‌کم 5600 خانه در منطقه ژانگ‌چیان به شدت آسیب دیده و 380 واحد منزل مسکونی نیز به صورت کامل تخریب شدند.

این در حالی است که زندگی بسیاری از مردم چین در نقاط مختلف این کشور هنوز تحت تاثیر وقایع اخیر سیل و رانش زمین در این کشور است که تاکنون حدود 300 کشته و 200 مفقود برجای گذاشته است.

ستاد کنترل سیل و امداد خشکسالی چین اعلام کرد که سیل در سال جاری به 30 استان این کشور آسیب زد و زندگی بیش از 47 میلیون نفر از مردم چین را تحت تاثیر قرار داده است.

انتهای پیام/

amir tehranpars

کاربر ويژه
درود !
سازمان اقیانوس شناسی و هواشناسی آمریکا در گزارشی ، ماه june که گذشت را گرمترین ماه کره زمین طی 110 سال گذشته اعلام کرد !:گل:

amir tehranpars

کاربر ويژه
گویا بالاخره پرارتفاع جنبه حاره ای دست از چنبره زدن خواهد برداشت و سرانجام شاخ گرمای تابستان92 در آخر هفته شکسته خواهد شد و مهرآباد با ماکزیمم 41 تابستان 92 را به اتمام خواهد رساند !:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا