• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
واقعا که.
برخی از مدیران این بخش مانند محمد خان گل مثل اینکه تو زندگیشون برا اولین بار مدیر شدند.
چرا که همش به مدیریت خود به عنوان قدرت نگاه می کنند.
من هم با مدیریت این جا مشکل دارم و برای همیشه این جا رو ترک می کنم.
ما هم تو انجمن دشتی مدیریم ولی هیچ وقت به خودم اجازه ندادم که این طوری کاربرم رو تحقیر کنم.
خوبه شما رهبر مملکت نشدید.
خداحافظ همگی

arashz

مدیر بخش هواشناسی
واقعا که.
برخی از مدیران این بخش مانند محمد خان گل مثل اینکه تو زندگیشون برا اولین بار مدیر شدند.
چرا که همش به مدیریت خود به عنوان قدرت نگاه می کنند.
من هم با مدیریت این جا مشکل دارم و برای همیشه این جا رو ترک می کنم.
ما هم تو انجمن دشتی مدیریم ولی هیچ وقت به خودم اجازه ندادم که این طوری کاربرم رو تحقیر کنم.
خوبه شما رهبر مملکت نشدید.
خداحافظ همگی

اولا محمد الان مدیر نیست، پس لطفا سعی در بر هم زدن جو تاپیک نکنید.
شما مختار هستید هرجایی که دوست دارید و راحت هستید فعالیتتون رو ادامه بدید، در این کار هیچ اجباری نیست.
در پست قبلی که گذاشتم به این موضوع اشاره کرده بودم که با مسائل اینچنینی برخورد میکنم، این پست رو ادیت نکردم چون میخواستن اصل نوشته شما موجود باشه، اگر پست دیگه ای با این محتوا ارسال کنید و اعضا تاپیک رو اینطور خطاب قرار بدید با شما برخورد میکنم.

aznavar

کاربر ويژه
درود دوستان
دمای فعلی 41
فورکا برای روز پنچ شنبه دمای 45 پیشبینی کرده!!

mohamad$

کاربر ويژه
من مثل شخص تو موجود ضعیف و دون مایه ای نیستم که دنبال مدیریت در یک فرومی باشم که نه بهم پول میدن نه برام سود داره . با کلی اصرار و تمنای دوستان ما مدیر شدیم اونم مدیر بخش که همین پریروز استعفا دادم و مدیریتم لغو شد .

ماهان.

کاربر ويژه
دمای فعلی 29.9

رطوبت نسبی 24%

هوا توی سایه گرم نیست اما برای اولین بار در امسال احساس می‌کنم آفتاب اینجا سوزانه!

ماهان.

کاربر ويژه
جی‌اف‌اس دمای اوایل هفته‌ی آینده رو 34 پیش‌بینی کرده. توی آپدیت قبلی 38 پیش‌بینی کرده بود.

پسرخاله

کاربر ويژه

تهران

meteogram.php

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
پست های مربوط به حاشیه ی ایجاد شده جدا شدند.
یک بار دیگه از برخی از دوستان خواهش میکنم لطف کنند و مباحث خارج از موضوع هواشناسی در این تاپیک ارسال نکنند.
موفق باشید

mahmood600

کاربر ويژه
rasht
CURRENT CONDITIONS
As of 6:30 pm 22/7/13 IRDT
3.png

[TR]
[TD="align: center"]Partly Cloudy

[/TD]
[TD]
Temperature
29°C
[/TD]
[TD]
Humidity
62%
[/TD]
[TD]
Wind
NNE 11 kmh
[/TD]
[TD]
Sunrise/Set
sunrise-icon.png
06:08 am
sunset-icon.png
08:27 pm
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Visibility
11 km
[/TD]
[TD]
Dew Point
21°C
[/TD]
[TD]
Pressure
1004.96 mb
[/TD]
[/TR]

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
گویا بالاخره پرارتفاع جنبه حاره ای دست از چنبره زدن خواهد برداشت و سرانجام شاخ گرمای تابستان92 در آخر هفته شکسته خواهد شد و مهرآباد با ماکزیمم 41 تابستان 92 را به اتمام خواهد رساند !:گل:
دمای 41 برای اوایل هفته اینده در پایتخت دور از انتظار نیست شاخ گرما از اواسط هفته اینده میشکنه

mohamad$

کاربر ويژه
من چرا نمیتونم پیام خصوصی بفرستم ؟

میگه صندوقتون و خالی کنید ولی من خالی کردم و بازم نشد

[MENTION=1]admin[/MENTION]

[MENTION=24664]Amir Mohsen[/MENTION]

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا