• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
امیر محسن جان اقای هواشناس درست میگه . هواشناسی جاپون هم برای زمستون نیمه غربی و شمال غربی دمای زیر نرمال و بارش بالای نرمال زده . برای نیمه شرقی برعکس زده . برای مرکز کشور هم تقریبا نرمال

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در این مدل از ماه آپریل بعنوان سردترین ماه یاد شده که در مجموع کل ایران زمین دما در حدود 1.5 درجه خنکتر از نرمال هست

2pqorocnuaz07lq7m4v.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
البته اینا فقط پیشبینیه . با رجوع با ارشیو این سایت ها میشه پی برد که دقت اکثرشون زیاد نیست

هواكده

کاربر ويژه
نوشته اصلی توسط amirkoorosh
پاييز مهم نيس ، زمستون مهمه بخصوص دي

خدا من حاليم نيس امسال دي بايد پر برف باشه اگر اينطور نشد خودمو از توو زيرزمين پرت ميكنم بالا

مهر ١٣٨٤ چنان جنب حاره اي يدفعه شاخ شد كه گويي تير ماه شده

شهريور ١٣٨٥ چنان جنب حاره اي نشه شد كه گويي پاييز شده

پس وضعيت جنب حاره اي كه زمان شروع فصل پاييز را مشخص ميكنه نه تقويم

در مورد پاييز امسال هم به نظر مياد پاييز غافلگير كننده اي باشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بنابر نقشه های این مدل در پاییز بیشترین بارشها متعلق به غرب و جنوب غرب کشور و سواحل دریای کاسپین در طی ماههای نوامبر و دسامبر خواهد بود. که این وضعیت در ماه ژانویه و فوریه تشدید نیز خواهد شد.
برای شمال شرق وضعیت بارش میانگین به این شرح خواهد بود:

سپتامبر: 1.5 میلیمتر

اکتبر: در نیمه شرقی حدود 10 میلیمتر و در نیمه غربی - مرکزی و شمالی بین 20 الی 25 میلیمتر

نوامبر: 25 میلیمتر و در شمال خراسان شمالی تا 50 میلیمتر

دسامبر: در نواحی مذکور بین 10 الی 50 میلیمتر

ژانویه: میانگین 50 میلیمتر

فوریه : میانگین 50 میلیمتر و در بعضی نقاط بصورت نقطه تا 100 میلیمتر

مارس: پر بارشترین ماه سال 2014 در شمال شرق محسوب میشه و میانگین معدل بارش بین 50 تا 100 میلیمتر

اپریل : در حول بینالود و هزار مسجد و ارتفاعات تربت حیدریه و نوار شمالی خراسان رضوی و شمالی بین 50 الی 100 میلیمتر در سایر نقاط در مجموع 25 میلیمتر

هواكده

کاربر ويژه
پاییز به اندازه خودش مهم است و زمستان و بهار همچنین...
بارش زمستان خیلی خوب سفره های زیر زمینی را تغذیه می کند و بارش پاییز و بهار برای کشاورزها ( کشت دیم) خیلی اهمیت دارد
انشالله پاییز امسال در نیمه غربی کشور پر بارش است.
و زمستان مخصوصا اواسط آن پر برف ....

هواكده

کاربر ويژه
اميرمحسن ديشب بحث زمستان زودرس نيمه تمام ماند الان هم فرموديد در مورد نقشه هاي ژاپن نكته داريد

aliwinter

Banned
یکی دو تا سیل برای رشت تو ابان اذر تو راه هست
انشالله انشالله

از اون میلیمتر ها:140:
چه پاییزی بشه امسال به به:داغ:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
عجیبه که در نقشه های آنومالی استانهای بوشهر - جنوب فارس در ماه دسامبر بارش قابل توجه دارند

در ماه ژانویه و تا آپریل رو خودتون ببینید:

tvm5ucvkowv8rrhv180.jpg

8ierxw9pcbqfwjhm6jxk.jpg

7f6kebewh8glug3j3i5v.jpg

t3vhdtyy4ihy9tpsqtt.jpg

هواكده

کاربر ويژه
چه بصيرتى دارند عشاير استان فارس از تير تا حالا ميگن در اذر و دي امسال نيمه جنوبي بارون هاي سيل أسا داره

خدمت استاد ارجمندم امیر کوروش سلام عرض می کنم
بر اساس جدیدترین پیش بینی های عشایر استان فارس در روز بیست و سوم دی ماه نفوذ سیستم بسیار قدرتمند به استانهای نیمه ی جنوبی کشور از جمله استان فارس را شاهد خواهیم بود و بارندگیهای بسیار خوبی را در این استانها شاهد خواهیم بود .

باسلام به استاد ارجمندم امیر کوروش

پیر مرد 70 ساله عشایری استان فارس پیش بینی خوددر مورد وضعیت بارندگی پاییز و زمستان امسال را اعلام کرد :

او گفت به یاری خدا پاییزی خوب و زمستانی خوبتر را برای مردم استان فارس و کشاورزان این خطه نوید می دهم تا قبل از 29 آبان احتمال بارندگیهای پراکنده ای در استان و جود دارد که البته مقدار آن کم است

و بارندگیهای اصلی در استان فارس از 29 آبان شروع می شود که پیش بینی میکنم از این تاریخ به فاصله کمتر از هر 10 روز یک باران در استان فارس اتفاق بیافتد

و در فصل پاییز اوج بارندگی در روز 26 آذر است .

همچنین پیش بینی می کنم شروع بیشتر بارندگی ها از شب باشد که این یعنی نوید بخش سالی پر برکت ... انشا’اله

یکشنبه 9 تیر1392 ساعت: 10:41
توسط:محمد از استان فارس
سلام بر عزیزان هواکده
شهر من فیروزآباد در 90 کیلومتری جنوب شیراز واقع شده است . فارس زبان .
عشایر و روستائی برادر وار با هم زندگی می کنند از کودکی به باران و زمستان علاقه داشتم و لذت می بردم حدود 15 سال پیش با یکی از برادران عشایر آشنا شدم ابتدا نمی دانستم ولی بعدها فهمیدم پیش بینی بارندگی پاییز وزمستان از روی وزش باد در تابستان میراث بر جای مانده در خانواده آنهاست
او اینقدر به این کار علاقه دارد که چند سال پیش که در اوایل تابستان به زیارت حج عمره مشرف شده بود وقتی بازگشت در اولین برخوردش با من سوال کرد
سید جان من که نبودم باد از چه سمتی می آمد ؟
در پیش بینی هایش توکل بر خدا می کند و می گوید تا خدا چه خواهد
او می گوید برای اینکه سال خوب شود باید باد از هشت جهت بیاید هم چهار جهت اصلی و هم چهار جهت فرعی
بادی که می وزد باید خنک باشد ابتدای صبح بهترین زمانی است که تشخیص بدهیم باد خنک بوده یا نه یکی از راههای دیگر قراردادن پشم گوسفند در مسیر باد و وزن کردن آن قبل و بعد از وزش باد است اگر وزن پشم بعد از وزش باد بیشتر شده یعنی آن باد خنک بود و علامت بارندگی در پاییز و یا زمستان است
بادی که در تابستان از شمال شرق و جنوب شرق بوزد برای پاییز و زمستان
بارندگی فراوانی دارد
او در باره بارندگی پاییز و زمستان امسال عقیده دارد اگر هم استانی های عزیزم
در استان فارس دقت کرده باشند از اول خرداد که گرما کم کم شروع می شود
اول صبح تمام روزها خنک بوده حتی الان که تیر ماه است واقعا عجیب است اول صبح به این خنکی هوا و این یعنی بادهایی که می وزد خنک است و این علامت بارندگی پاییز و زمستان است
او می گوید از صبح 29 آبان شرایط به گونه ای دیگر می شود و تا چند روز ابتدائی آذر در استان فارس و استانهای همجوار بارندگی های گسترده ای روی خواهد داد
او گفت در روزهای آینده توضیحات بیشتری خواهد داد .

سلام

پیش بینی عشایر استان فارس :

خدایا توکل بر تو می کنیم ما هیچ هستیم و بزرگی فقط از آن توست

نفوذ پی در پی ابرهای بارانزا

به استان فارس و استاتهای همجوار

29آبان -

دوم آذر -

دوازدهم آذر -

هفدهم آذر -

ادامه پیش بینی ها را در همین سایت دنبال کنید

پیوست ها

• image.jpg