• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aliasgar57

کاربر ويژه
سلام بر دوستان
دما:37°C
رطوبت:8%
فشار:ثابت 29.74 اینچ جیوه / 757.1 میلیمتر جیوه / 1007 hPa
وزش باد:شرق و جنوب شرق
pixel.gif
سرعت باد:6.1 ms / 22 کیلومتر در ساعت / 14

navid-mashhad

کاربر ويژه
در سواحل جنوب تبخیر انجام میشه اما پرفشار منحوس جنب حاره ای اجازه نمیده این بخار و رطوبت صعود کنه در نتیجه بخار ایجاد شده در سطوح پایین باقی میمونه
و هوا کشنده میشه

این بادی هم که میاد به اسم باد سموم شناخته میشه

navid-mashhad

کاربر ويژه
دمای فعلی مشهد 39+

یک قدم مانده به 40+

+39 °C
w090.gif
15 kmh

Clear
Feels Like: +39°
Barometer: 1006.0 hPa
Dewpoint: -5°
Humidity: 6%
Visibility: 10 km

Sun rise: 05:18
Sun set: 19:52

As of 03/07 14:30
Observed at Mashhad

آخرین ویرایش:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درسته نویدجان،بجنورد خوب خنکه!!
Bojnourd

[h=4]Current conditions
+30 °C
w270.gif
4 m/s

Clear
Feels Like: +30°
Barometer: 1008.0 hPa
Dewpoint: +9°
Humidity: 27%

Gorgan

[h=4]Current conditions
+32 °C
w270.gif
9 m/s

Mostly clear
Feels Like: +34°
Barometer: 1005.0 hPa
Dewpoint: +20°
Humidity: 49.1%

آخرین ویرایش:

Amir Masoud

کاربر ويژه
والله امیرجان منم ازطریق گوگل با این منطقه اشنا شدم
تو ویکیپدیا نوشته تو تابستون هم می تونی برف رو اونجا ببینی یکی ازدوستای منم که پارسال تابستون رفته بود خیلی ازاونجا تعریف می کرد گویا 20کیلیومتری سرعین هستش

باشه پس واجب شد یه سری بزنم اونجا حتما !! هفته دیگه میرم سروقتش ، تا باشه از این جاها من مرده کشتشم ! دستت درد نکنه آدرس دادی البته یه بار که با محمد عزیز از بجنورد صحبت می کردم ایشون هم این جا رو به بنده معرفی کردن!

Amir Masoud

کاربر ويژه
بابک جان سلام

من دو سال پیش که رفتم اردبیل؛پیست اسکی آلوارس{alvars} رفتم،دقیقا زمانی که بجنورد دمای 35 درجه و گرگان دمای 40 درجه رو داشت؛اونجا دما حول و حوش 5-6 درجه بود!!با اینکه لباس زخیم و زمستانی هم پوشیده بودیم ولی نمیتونستیم سرماش رو تحمل کنیم!!برف هم تقریبا 100متر بالاتر از جایی که ما بودیم وجود داشت!!البته برف تازه ها!!!

محمد جان یه نصفه جون واسمون مونده تو هم با این تفاسیرت بزن نابودش کن دیگه :خنده2: ان شالله بیای اردبیل باهم بریم این دفعه ! هفته دیگه میرم تو کارش!

saeed hh

کاربر ويژه
باید منتظر شروع دور جدیدی از زلزله تو کشور باشیم مخصوصا تو چند روز اینده امیدوارم اندفعه هم جون سالم بدر ببریم!!

محمد بجنورد

کاربر ويژه

محمد جان یه نصفه جون واسمون مونده تو هم با این تفاسیرت بزن نابودش کن دیگه :خنده2: ان شالله بیای اردبیل باهم بریم این دفعه ! هفته دیگه میرم تو کارش!

:خنده2::خنده2:

سلام بر امیرمسعود عزیز

ارادت قربان:احترام:،همونطور که شما زمانی که اردبیل باد شمالشرقی میوزه و رطوبت خزری شهر رو فرا میگیره؛با قرار دادن پستت ما رو نصف جون میکنی،من هم این رو نوشتم که بفهمی ما چه زجری میکشیم!!!:خنده2::زبون:

انشاالله اواخر تابستون اگه خدا بخواد میام{البته با خانواده که مهمانکوبت کنیم!!}،پیشنهاد میکنم زمانی که هوای سرد نفوذ میکنه بری اونجا تا در اوج تابستون؛زمستون رو هم درک کنی!!!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
:ناراحت::ناراحت:،چرا خزر اینطوریه!!من که دیگه توش شنا نمیکنم!!

• کد خبر : ۳۱۴۹۲
  • زمان مخابره:
  • ۱۱ : ۴۷ -- ۱۳۹۲/۴/۱۲

6 دانش آموز در آب های خزر غرق شدند +اسامی فوت شدگانوی با عنوان این مطلب که وظیفه اورژانس در طرح امداد ساحلی، پشتیبانی است، افزود: نیروهای اورژانس در کمپ های ساحلی مستقر و آماده هستند.

مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی مازندران با اشاره غرق شدن 10 دانش آموز در آبهای دریای خزر، از فوت 4 نفر از آنها خبر داد و گفت: دو نفر از فوت شدگان، برادر بودند.

مهین تفضلی اظهار داشت: این دانش آموزان که در آبهای سواحل شهرستان نور غرق شدند، از بچه هایی بودند که در قالب یک اردوی ۸۰ نفره دانش‌آموزی از کرج به مازندران آمده بودند.

وی با اعلام اینکه اجساد 3 نفر از غرق شدگان هنوز پیدا نشده است، گفت: 4 نفر از غرق شدگان توسط نیروهای اورژانس نجات یافته و به بیمارستان منتقل شده اند.

تفضلی در ارتباط با وضعیت 4 دانش آموز نجات یافته از غرق شدگی، افزود: یکی نفر آنها در بخش آی سی یو، دو نفر در سی سی یو، و یک نفر در بخش داخلی بستری است.

مسئول روابط عمومی مرکز اورژانس مازندران با تاکید بر ادامه جستجو برای یافتن اجساد سه نفر دیگر از غرق شدگان، تصریح کرد: این دانش‌آموزان در مقطع دبیرستان بوده و بین 16 تا 18 ساله بوده اند.

وی با عنوان این مطلب که وظیفه اورژانس در طرح امداد ساحلی، پشتیبانی است، افزود: نیروهای اورژانس در کمپ های ساحلی مستقر و آماده هستند.

تفضلی اظهار داشت: اورژانس هیچ مسئولیتی در بحث غریق نجات ندارد و می بایست برای جلوگیری از بروز چنین حوادث ناگوار و تلخی، نسبت به گسترش مناطق سالم سازی و افزایش نیروهای غریق نجات در سواحل شمالی کشور و همچنین آموزش مسافران، تدابیر بیشتری اتخاذ کرد.

وی همچنین اسامی 6 نفر از فوت شدگان را به این ترتیب اعلام کرد: میلاد شیرزاد، رحیم زمانی، حسن و حسین رنجبرآزاد، رضا پاشایی و محمد قربانی.

تفضلی افزود: متاسفانه دو نفر از فوت شدگان برادر بودند.

Amir Masoud

کاربر ويژه
پيست اسکي آلوارس
مجموعه فرهنگي, توريستي و ورزشي آلوارس در يكي از زيباترين نقاط استان از لحاظ گردشگري و در دامنه هاي مرتفع و زيباي سبلان واقع شده است كه بزرگترين پيست اسكي از لحاظ وسعت در ايران مي باشد. اين پيست اسكي در فاصله ۱۲ كيلو متري روستاي آلوارس و ۲۴ كيلومتري سرعين قرار گرفته است و از انجائي كه پيست فوق در ارتفاع ۳۲۰۰ متري از سطح دريا قرار دارد به سبب بارندگي برف فراوان در طول پائيز و زمستان و به جهت دير ذوب شدن برفهاي اين منطقه مي تواند در حدود شش الي هشت ماه از سال مورد استفاده قرار گيرد كه از اين لحاظ در كشور در رتبه اول است. از جمله كارهائي كه جهت آماده سازي و بهره برداري از آن انجام شده مي توان به موارد زير اشاره كرد:

• احداث جاده اي آسفالت به طول ۲۴ كيلو متر تا پاي پيست
  • نصب و راه اندازي دستگاه و خط تله سي يژ به طول ۱۲۵۰ متر ساخت شركت دو پل ماير اتريش
  • نصب و راه اندازي يك خط تله اسكي جهت آموزش و استفاده علاقه مندان
  • احداث دو باب ايستگاه كلاسهاي آموزشي
  • ساختمان اداري،مهمانسرا, رستوران,خريد دستگاه برف كوب,هتلي مدرن و مجهز،…

تاریخ روستای آلوارس(آل وارث-آل وارستان-آل پارس)
قدیم ترین روستایی که در دامنه سبلان پا به عرصه وجود گذاشته است روستای آلوارس است. مردی در زمان های قدیم در آن روستا زندگی می کرد که ادعا می نمود وارث این مکان است.بعد از درگذ شت آن پیر مرد طایفه او بنام آل وارث معروف شد. گروهی هم می گویند در روستای آلوارس باغهای بزرگی وجود داشت که از درختان تنومندی چون شمشاد وسر و بید تبریزی انباشته بود. نجاران از آن درخت انبوه الور می بریدند و کسانی که از روستا همجوار خانه می ساختند از روستای آلوارس الوار میخریدند.به خاطر این درختان تنومند و الوار محکم این روستا به الوارستان معروف شد. گروهی هم می گویند اجداد اهالی این روستا به نژاد پارس می رسد . این روستا را پارسیان در زمانهای بسیار قدیم ساخته و مدت مدیدی در آن زندگی کرده اند.به همین خاطر نام آل پارس نیز بر روی آن می نهند.ولی از همه مصطلح تر برای این روستا ،عنوان آل پارس است. (منبع :کتاب سرعین در آینه قلم)

منبع: http://sareincity.com/Attractions-alvares.htm

mohamad$

کاربر ويژه
این پیست الوارس اگر در دامنه شمالی کوه و پشت به افتاب باشه میتونه با توچال برابری کنه از نظر مدت زمان اسکی سالانه . با توجه به اینکه بالای پیستش 3200 متر هست

Amir Masoud

کاربر ويژه
:خنده2::خنده2:

سلام بر امیرمسعود عزیز

ارادت قربان:احترام:،همونطور که شما زمانی که اردبیل باد شمالشرقی میوزه و رطوبت خزری شهر رو فرا میگیره؛با قرار دادن پستت ما رو نصف جون میکنی،من هم این رو نوشتم که بفهمی ما چه زجری میکشیم!!!:خنده2::زبون:

انشاالله اواخر تابستون اگه خدا بخواد میام{البته با خانواده که مهمانکوبت کنیم!!}،پیشنهاد میکنم زمانی که هوای سرد نفوذ میکنه بری اونجا تا در اوج تابستون؛زمستون رو هم درک کنی!!!

من ارادت دارم محمد عزیز، شما انقدر با احساس و هیجان صحبت میکنی آدم رو سرشار از انرزی میکنی! آقا تشریف بیارید نه تنها با خانواده بلکه با تمام ایل و تبار بیاین ما نمیترسیم:خنده2::خجالت2:

خیلی دوست دارم همه عزیزان افتخار بدن بیان اردبیل ! البته قبلا به محمد از تهران گفتم میام تهران می دزدمت می برمت اردبیل:سوت:

به هر حال منتظم که بیای بریم به بهشت

محمد بجنورد

کاربر ويژه

من ارادت دارم محمد عزیز، شما انقدر با احساس و هیجان صحبت میکنی آدم رو سرشار از انرزی میکنی! آقا تشریف بیارید نه تنها با خانواده بلکه با تمام ایل و تبار بیاین ما نمیترسیم:خنده2::خجالت2:

خیلی دوست دارم همه عزیزان افتخار بدن بیان اردبیل ! البته قبلا به محمد از تهران گفتم میام تهران می دزدمت می برمت اردبیل:سوت:

به هر حال منتظم که بیای بریم به بهشت

اختیار دارید امیرمسعودجان،این انرژی شماست که باعث میشه من خودم رو با شرایط سازگار کنم!!{آدم سازگاری هستم!!}شوخی کردم امیرجان،ما اردبیل فامیل داریم!!ولی مزاحم شما هم {قطعا} خواهیم شد!!!

انشاالله،تا خدا چی بخواد:گل::احترام:

Amir Masoud

کاربر ويژه
اختیار دارید امیرمسعودجان،این انرژی شماست که باعث میشه من خودم رو با شرایط سازگار کنم!!{آدم سازگاری هستم!!}شوخی کردم امیرجان،ما اردبیل فامیل داریم!!ولی مزاحم شما هم {قطعا} خواهیم شد!!!

انشاالله،تا خدا چی بخواد:گل::احترام:

به به ایشالله هر چه زود تر بیای ببینمت! بلاخره من باید یه جور تو را ببینم:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا