navid-mashhad
کاربر ويژه
محمد جان فورکا اطلاعات هواشناسی بندرعباسو به اسم قشم میزاره
دما: | 37°C |
رطوبت: | 8% |
فشار: | ثابت 29.74 اینچ جیوه / 757.1 میلیمتر جیوه / 1007 hPa |
وزش باد: | شرق و جنوب شرق
|
سرعت باد: | 6.1 ms / 22 کیلومتر در ساعت / 14 |
والله امیرجان منم ازطریق گوگل با این منطقه اشنا شدم
تو ویکیپدیا نوشته تو تابستون هم می تونی برف رو اونجا ببینی یکی ازدوستای منم که پارسال تابستون رفته بود خیلی ازاونجا تعریف می کرد گویا 20کیلیومتری سرعین هستش
بابک جان سلام
من دو سال پیش که رفتم اردبیل؛پیست اسکی آلوارس{alvars} رفتم،دقیقا زمانی که بجنورد دمای 35 درجه و گرگان دمای 40 درجه رو داشت؛اونجا دما حول و حوش 5-6 درجه بود!!با اینکه لباس زخیم و زمستانی هم پوشیده بودیم ولی نمیتونستیم سرماش رو تحمل کنیم!!برف هم تقریبا 100متر بالاتر از جایی که ما بودیم وجود داشت!!البته برف تازه ها!!!
محمد جان یه نصفه جون واسمون مونده تو هم با این تفاسیرت بزن نابودش کن دیگه :خنده2: ان شالله بیای اردبیل باهم بریم این دفعه ! هفته دیگه میرم تو کارش!
:خنده2::خنده2:
سلام بر امیرمسعود عزیز
ارادت قربان:احترام:،همونطور که شما زمانی که اردبیل باد شمالشرقی میوزه و رطوبت خزری شهر رو فرا میگیره؛با قرار دادن پستت ما رو نصف جون میکنی،من هم این رو نوشتم که بفهمی ما چه زجری میکشیم!!!:خنده2::زبون:
انشاالله اواخر تابستون اگه خدا بخواد میام{البته با خانواده که مهمانکوبت کنیم!!}،پیشنهاد میکنم زمانی که هوای سرد نفوذ میکنه بری اونجا تا در اوج تابستون؛زمستون رو هم درک کنی!!!
من ارادت دارم محمد عزیز، شما انقدر با احساس و هیجان صحبت میکنی آدم رو سرشار از انرزی میکنی! آقا تشریف بیارید نه تنها با خانواده بلکه با تمام ایل و تبار بیاین ما نمیترسیم:خنده2::خجالت2:
خیلی دوست دارم همه عزیزان افتخار بدن بیان اردبیل ! البته قبلا به محمد از تهران گفتم میام تهران می دزدمت می برمت اردبیل:سوت:
به هر حال منتظم که بیای بریم به بهشت
اختیار دارید امیرمسعودجان،این انرژی شماست که باعث میشه من خودم رو با شرایط سازگار کنم!!{آدم سازگاری هستم!!}شوخی کردم امیرجان،ما اردبیل فامیل داریم!!ولی مزاحم شما هم {قطعا} خواهیم شد!!!
انشاالله،تا خدا چی بخواد:گل::احترام:
به به ایشالله هر چه زود تر بیای ببینمت! بلاخره من باید یه جور تو را ببینم:گل: