• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
اگه بارشهای مونسون رو جنوب ایران پیگیری میکنید این وبلاگ هواشناسی لارستان رو حتما ببینید خصوصا قسمت نظراتش رو که از شهرها وبخشهای مختلف جنوب فارس در مورد وضعیت شهرشون توضیح میدن

http://larestanweather.blogfa.com/

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود دوستان

مدل هواشناسی ECMWF همچنان به وقوع بارشهای تابستانه به همراه کاهش محسوس دما در روزهای جمعه- شنبه - یکشنبه و دوشنبه در بخشهای وسیعی از خراسان رضوی و شمالی اعتقاد داره.

در شامگاه دوشنبه و سه شنبه بیشترین کاهش دما در نواحی شمالی خراسان رضوی رخ خواهد داد تا شاید اولین رکورد دمای کمینه تو این موقع از سال در تاریخ ثبت بشه.

مطابق با نقشه های امروز صبح پیک و شدت بارشها بر روی رشته کوههای بینالود- هزار مسجد و با کمال تعجب نواحی شرق- مرکزی و جنوبی مشهد برآورد شده که اتفاقا در 2 فریم شدیدترین بارشها در محدوده ایستگاه فرودگاه مشهد برآورد شده پس شاید یک رکورد بارش قابل ملاحظه تابستانه هم به اسم شهر مشهد به ثبت برسه:

f8e46341ibzbx4mf3mko.jpg

nvdtufx1upzoaga1sj.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
گه این نقشه ها محقق بشن ، شهر مشهد، روز شنبه رویایی رو تجربه خواهد کرد که بتناوب سلول های رگبار و رعد و برق از بامداد تا پاسی شب در چهارگوشه شهر مشهد تشکیل خواهند شد !

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
همه چیز اینقدر زیبا به تصویر کشیده شده که احتیاج به توضیح نداره:

تا ساعاتی دیگر در جنوب و جنوب شرق ایران:

igpe30usiqh5ks2hz.jpg

sc2dqfy09wjey9vq7y.jpg

[MENTION=26376]pokerface[/MENTION]

mohamad$

کاربر ويژه
دمای دیروز

تهران مهراباد 34.0 / 25.8

تهران اقدسیه 33.4 / 22.0

لواسان 30.8 / 20.0

طالقان 30.7 / 11.0

معلم کلایه 29.3 / 15.4

دماوند 29.0 / 17.4

شهمیرزاد 28.3 / 17.4

فیروزکوه 27.2 / 12.0

آبعلی 25.2 / 16.4

هواكده

کاربر ويژه
درود بر شما تابستان امسال شبيه تابستان ١٣٨٩ بود و پاييز امسال شبيه پاييز ١٣٨٣ خواهد بود .

هواكده

کاربر ويژه
عقاید هواشناسی در لرستان

برگرفته از کتاب «فرهنگ مردم لرستان » نوشته سعید شادابی

در فرهنگ عامه مردم لرستان ، همچون دیگر مناطق کشورمان بنا به تجربه و نقل قول های منتقل شده ، باورهایی در بین مردم (بویژه عشایر کشاورز و دام دار) بر اساس ظواهر و نشانه های تغییرات جوی وجود داشته و دارد که برخی از آنها عبارتند از :

چنانچه در روزهای پاییز و زمستان هوا بیش از اندازه گرم و آقتاب در روز شدید و سوزان باشد ، معتقدند روز بعد باید انتظار بارندگی را داشت .
اگر در بارندگی زمستان روز شنبه هوا صاف نشد و یا روز شنبه بارندگی شروع شد مردم معتقدند بارندگی در روزهای بعد از آن هم ادامه خواهد یافت.
شمه که نکردش خش

(شنبه که هوا صاف و خوش شد)

بردش سی جو رش

( هوا صاف نمی شه تا جوها سفید بشوند)

در روزهای ابری زمستان و پاییز چنانچه آسمان طرف جنوب و قبله باز و ابرها کنار رفته باشند انتظار باران در ساعات آینده نمی رود. اگر آسمان جنوب قبله را ابرهای سیاه و تیره پوشانده باشد بارندگی ادامه خواهد داشت .
چنانچه در زمستان و بهار ابرها بسوی مغرب در حرکت باشند بارندگی شدید و طولانی در پیش است . اگر ابرها از مغرب بسوی مشرق و شمال شرقی در حرکت باشند ،روزهای بعد هوا صاف و بدون بارندگی خواهد بود.
اور سور ایواره

(ابر سرخ غروب)

هف شو هف رو نواره

(۷ شب و ۷ روز نخواهد بارید)

اگر در فصل های پاییز ، زمستان و بهار در هنگام غروب آفتاب ابرهای سمت مغرب آسمان به رنگ قرمز یا نارنجی باشند ، نشانه این است که حداقل تا یک هفته بعد از آن باران نخواهد بارید و هوای صافی پیش روی است
هرگاه هاله دور ماه در شبهای مهتاب شعاع بیشتری داشته باشد یعنی دایره بزرگ بنظر برسد ، روز بعد از آن بارش باران حتمی است و چنانچه برعکس این باشد (هاله دور ماه دایره کوچک و به ماه نزدیک باشد) روز بعد از آن هوا صاف خواهد بود.
آغل دیر بارو نزیک

(دایره و آغل دور ، باران نزدیک)

آغل نزیک بارو دیر

(آغل نزدیک ، بارون دور)

aliwinter

Banned
عجب سیل داشت رشت میومد
بابا کمر تابشتون شککشتا
این سرما گرما هم داره که فک کنم تو پاییز یا زمستون خودشو نشون
میده

هواكده

کاربر ويژه
خیلی مطعنی از کجا فهمیدی؟
درود إز أو نجا كه در أرديبهشت گفتم تير ماه بسيار داغ همانند تير ١٣٨٩ و پس إز أن مردادي پر بارش خواتيمها داشت و همينطور هم شد. إز أنجا كه پارسال تابستان گفتم پاييزي جنوبي خواهيم داشت و همينطور هم شد. با عنايت به وضعيت فعلي نوسانات دورپيوندي بأيد منتظر پاييزي دير بارش باشيم.:گل:

aliwinter

Banned
درود إز أو نجا كه در أرديبهشت گفتم تير ماه بسيار داغ همانند تير ١٣٨٩ و پس إز أن مردادي پر بارش خواتيمها داشت و همينطور هم شد. إز أنجا كه پارسال تابستان گفتم پاييزي جنوبي خواهيم داشت و همينطور هم شد. با عنايت به وضعيت فعلي نوسانات دورپيوندي بأيد منتظر پاييزي دير بارش باشيم.:گل:

بعضی هواشناسا تو سایتاشون گفتن که امسال پاییزی سرد وپر بارشو خواهیم داشت درسته؟وبعدش زمستانی نرمال ؟شما چی فکر میکنید؟
یعنی در کل پاییزو خیلی خوب دونستن وزمستونو معمولی! ولی من میگم زمستون اونقدر هم خوب نخواهد بود.

آخرین ویرایش:

هواكده

کاربر ويژه
بعضی هواشناسا تو سایتاشون گفتن که امسال پاییزی سرد وپر بارشو خواهیم داشت درسته؟وبعدش زمستانی نرمال ؟شما چی فکر میکنید؟
یعنی در کل پاییزو خیلی خوب دونستن وزمستونو معمولی! ولی من میگم زمستون اونقدر هم خوب نخواهد بود.
با احترام به پيش بيني دوستان ولي من فكر ميكنم پاييزي نرمال در پيش داريم البته برخي ميگن مكمنه مثل أبان ١٣٩٠ با شكلگيري الگوي امگا شاهد وقوع ناهنجاري باشيم. در مورد زمستان فعلا زوده . اگه يادتون بأشه پاييز ١٣٨٣ بارشها دير شروع شدند. أما اين نويد را بدم أذر مطلوبي خواهيم داشت . :گل: اگه غلط إملائي داشتم ببخشيد كار با ايپد برام راحت نيست.

felan123

New member
اخر نفهمیدیم با چه روشی میشه از این گرما کره زمین جلو گیری کرد یا هوای کره زمین رو به سردی برد؟؟؟؟؟؟
تو یه مطلب خوندم که درختان زیاد ممکن است به تولید شدن بیش از حد متان کمک کند پس دوباره میشه خونه اول (به علت ماندن کود)
باید چه کرد درخت زیاد که نمیشه کاشت . سوخت فسیلی زیاد شده . روز به روز داره یخ های قطب ها اب میشه و داره متان یخ بسته شده رو به اسمون میرسون ه
پ سازمان هواشناسی چه میکنه همش که نباید پیش بینی کرد پس پیشگیری چه میشه
بخوای بشینیم ببینیم چی میشه این که نمیشه
باز سال جدید میاد میگن امسال از سال های گذشته 2 درجه گرم تره

felan123

New member
بچه ها کسی با آب و هوای سمنان آشنایی داره؟
من شهریور ماه راهی اونجام، هواش چطوره؟، پاییزش زود فرا میرسه؟
ممنون

محمد جان از 10 شهریور باد شروع میشه متاسفنه خود شهر سمنان جهنم حتی تو زمستون هم زیاد تعریف نداره با این وضع که پیشرفت علم درست کرده دیگه نباد تا جند سال دیگه حتی رنگ برف رو هم تو زمستون تو سمنان دید
ولی اگه میخوای فرار کنی از این هوا شهمیرزاد هست که هواش بد ک نی زمستون خوبی هم داره حداقل برف 30 سانتی به چشم ت میاد تا اون حدود (20 کیلومتر از سمنان بالا تره )

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا