کجا بودی ؟ که امشب تا سحر در فکر گیسویت دلم خواب پریشان دید و من تعبیرها کردم .. ع..
چ چاووش متخصص بخش ادبیات 2012 , August 4 #141 کجا بودی ؟ که امشب تا سحر در فکر گیسویت دلم خواب پریشان دید و من تعبیرها کردم .. ع..
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , August 4 #142 عزت ز قناعت است و خاری ز طمع با عزت خود بساز و خاری مطلب ...ی...
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , August 4 #143 یک نفس دل درون سینه فارغبال نیست حال مرغان قفس را دیده ام این حال نیست ش
چ چاووش متخصص بخش ادبیات 2012 , August 4 #144 حرفی انتخاب نکردی عزیز دل... با اجازه همون ت تلاش بوسه نداریم چون هوسبازان نگاه ما به نگاهی ز دور خرسند است .. ص ..
حرفی انتخاب نکردی عزیز دل... با اجازه همون ت تلاش بوسه نداریم چون هوسبازان نگاه ما به نگاهی ز دور خرسند است .. ص ..
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , August 4 #145 صدهزاران کیمیا حق آفرید کیمیایی همچو صبر آدم ندید ...میم...
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , August 4 #146 شرمنده یه کم دیرتر حرف رو نوشتم.:خجالت: مبادا به کس کینه ورزد دلت ملرزان دلی تا نلرزد دلت *ز*
چ چاووش متخصص بخش ادبیات 2012 , August 4 #147 زنگ صحبت را به خلوت میتوان از دل زدود زندگانی در جهان بی گوشه دل مشکل است .. ب ..
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , August 4 #148 با مدعی مگویید اسرار عشق و مستی تا بی خبر بمیرد در درد خودپرستی ..خ..
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , August 4 #149 خوشا کسی که در این چند روز دار فنا دلی نخست و نیازرد و بی پروا رفت *ق*
چ چاووش متخصص بخش ادبیات 2012 , August 4 #150 قربان آن بناگوش وان برق گوشواره با هم چه خوش نمایند آن صبح و این ستاره ..ش .. اجازه میدید کم کم جلسه خاتمه پیدا کنه؟
قربان آن بناگوش وان برق گوشواره با هم چه خوش نمایند آن صبح و این ستاره ..ش .. اجازه میدید کم کم جلسه خاتمه پیدا کنه؟
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , August 4 #151 شنیده می شود از آسمان صدایی که کشیده شعر مرا باز هم به جایی که نبود هیچ کس جز خدا خدایی که نوشت نام تو را نام آشنایی که موافقم چون منم کم کم باید برم ..پ..
شنیده می شود از آسمان صدایی که کشیده شعر مرا باز هم به جایی که نبود هیچ کس جز خدا خدایی که نوشت نام تو را نام آشنایی که موافقم چون منم کم کم باید برم ..پ..
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , August 4 #152 به نقل از نوشته ی چاووش عزیز: پشمینه پوش تند خو از عشق نشنیده است بو از مستی اش رمزی بگو باشد که هشیاری کند پس بدرود یاران شعر و ادب . بسیار شیرین بود. ممنون از حضورتون و برپایی این مشاعره.:گل: طبق معمول من تاپیک رو می بندم.:بدجنس: :بای:
به نقل از نوشته ی چاووش عزیز: پشمینه پوش تند خو از عشق نشنیده است بو از مستی اش رمزی بگو باشد که هشیاری کند پس بدرود یاران شعر و ادب . بسیار شیرین بود. ممنون از حضورتون و برپایی این مشاعره.:گل: طبق معمول من تاپیک رو می بندم.:بدجنس: :بای:
چ چاووش متخصص بخش ادبیات 2012 , August 4 #153 پروانه رفت شمع فرو مرد شب شکست ای وای من که قصه دل نا تمام ماند تا روزی دیگر حق نگهدارتان ...
baroon متخصص بخش ادبیات 2013 , March 29 #154 بسم الله... :شاد: ------- دیدار می نمایی و پرهیز می کنی بازار خویش و آتش ما تیز می کنی
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2013 , March 29 #155 یک عمر دیده بر ره و یک عمر انتظار عمرم به سر رسید و نشد یار، یار من ببخشید یه کم دیر شد :5:
م معصومه بانو متخصص بخش خانه و خانواده 2013 , March 29 #156 نکوهش مکن چرخ نیلوفری را ............. برون کن ز سر باد خیره سری را
baroon متخصص بخش ادبیات 2013 , March 29 #157 ای که دستت می رسد کاری بکن پیش از آن کز تو نیاید هیچ کار :شاد:
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2013 , March 29 #158 روزها در حسرت فردا به سر شد ای دريغ ديگر از عمرم همين امروز و فردا مانده است
م معصومه بانو متخصص بخش خانه و خانواده 2013 , March 29 #159 تا من بدیدم روی تو ای ماه و شمع روشنم ..........هر جا نشینم خرمم هر جا روم در گلشنم
baroon متخصص بخش ادبیات 2013 , March 29 #160 مرا گناه خودست ار ملامت تو برم که عشق بار گران بود و من ظلوم جهول