[FONT=Vazir]تا کی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه
چ چاووش متخصص بخش ادبیات 2012 , February 14 #721 تا کی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه
K khodam متخصص بخش ادبیات 2012 , February 15 #722 همیشه دل به راه سر فدا بود دلم در زیر پا سر بر دعا بود
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , February 15 #723 دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد به زیر آن درختی رو که او گلهای تر دارد مولانا
س سیاوش عشق کاربر ويژه 2012 , February 17 #725 ثواب روزه و حج قبول آن آنکس برد که خال میکده عشق را زیارت کرد
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , February 18 #726 در هوایت بیقرارم روز و شب سر ز پایت برندارم روز و شب مولانا
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2012 , February 18 #727 بلی آنان که از این پویش بودند****چنین بستند راه ترک و تازی از آن این داستان گفتم که امرور****بدانی قدر و بر هیچش نبازی دکتر مهدی حمیدی
بلی آنان که از این پویش بودند****چنین بستند راه ترک و تازی از آن این داستان گفتم که امرور****بدانی قدر و بر هیچش نبازی دکتر مهدی حمیدی
چ چاووش متخصص بخش ادبیات 2012 , February 18 #728 یا اسیر بند جانان باش یا در بند جان زشت باشد نو عروسی را دو شوهر داشتن
E Ever Green متخصص بخش پزشکی 2012 , February 18 #729 نیمه نانی گر خورد مرد خدا بذل درویشان کند نیم دگر ملک اقلیمی بگیرد پادشاه همچنان در بند اقلیم دگر
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2012 , February 18 #730 رها کرد ز دست و آمد به دشت****چو شیری که بر پیش آهو گذشت شاهنامه فردوسی
E Ever Green متخصص بخش پزشکی 2012 , February 18 #731 amininho گفت: رها کرد ز دست و آمد به دشت****چو شیری که بر پیش آهو گذشت شاهنامه فردوسی کلیک کنید تا باز شود... مصرع اول شعرتون یه هجا کم داره فکر کنم از دست درست تر باشه ******* ترسم این قوم که بر درد کشان میخندند بر سر کار خرابات کنند ایمان را
amininho گفت: رها کرد ز دست و آمد به دشت****چو شیری که بر پیش آهو گذشت شاهنامه فردوسی کلیک کنید تا باز شود... مصرع اول شعرتون یه هجا کم داره فکر کنم از دست درست تر باشه ******* ترسم این قوم که بر درد کشان میخندند بر سر کار خرابات کنند ایمان را
چ چاووش متخصص بخش ادبیات 2012 , February 19 #732 Ever Green گفت: مصرع اول شعرتون یه هجا کم داره فکر کنم از دست درست تر باشه ******* ترسم این قوم که بر درد کشان میخندند بر سر کار خرابات کنند ایمان را کلیک کنید تا باز شود... با عرض پوزش(رها کرد زو دست و آمد به دشت.......چو شيري که بر پيش آهو گذشت) اگر هوش تو زیر دست من است به فرمان یزدان بساییم دست
Ever Green گفت: مصرع اول شعرتون یه هجا کم داره فکر کنم از دست درست تر باشه ******* ترسم این قوم که بر درد کشان میخندند بر سر کار خرابات کنند ایمان را کلیک کنید تا باز شود... با عرض پوزش(رها کرد زو دست و آمد به دشت.......چو شيري که بر پيش آهو گذشت) اگر هوش تو زیر دست من است به فرمان یزدان بساییم دست
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , February 27 #734 در دفتر همیشه ی من ثبت می شود این لحظه ها، عزیزترین یادگار تو محمد علی بهمنی
ز زینب کاربر ويژه 2012 , February 27 #735 وز خواب خوش مستي بيدار نخواهم شد من مست مي عشقم هشيار نخواهم شد آخرین ویرایش: 2012 , February 27
Y yalda1375 کاربر ويژه 2012 , February 27 #736 دوش دیدم ک ملائک در میخانه زدند گل ادم ب سرشتندوب پیمانه زدند
ز زینب کاربر ويژه 2012 , February 27 #737 دوش می امو و رخساره برافروخته بود تاکجا باز دل غمزده ای سوخته بود رسم عاشق کشی و شیوه ی شهر آشوبی جامه ای بود که بر قامت او دوخته بود.
دوش می امو و رخساره برافروخته بود تاکجا باز دل غمزده ای سوخته بود رسم عاشق کشی و شیوه ی شهر آشوبی جامه ای بود که بر قامت او دوخته بود.
پانته آ متخصص بخش 2012 , February 27 #738 در گذرگاه جهان هر چیز جانا بگذرد تلخ وشیرین ؛عیش ومحنت ؛زشت وزیبا ؛بگذرد
K khodam متخصص بخش ادبیات 2012 , February 27 #739 در هر نگهت مستي صد جام شراب است چشمان تو ميخانه دلهاي خراب است