دیر گاهی است غمگینم من دست اگر می رسدت ،شادم کن
ز زینب کاربر ويژه 2012 , February 12 #702 نوح تویی روح تویی فاتح و مفتوح تویی سینه ی مشروح تویی بر در اسرار مرا
K khale suske کاربر ويژه 2012 , February 12 #703 اگر آن ترک شیرازی به دست آرد دل مارا به خال هندویش بخشم سمرقند و بخار را
ز زینب کاربر ويژه 2012 , February 12 #704 الا یا ایها الساقی ادرکاسا و ناسها که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل هارا
K khale suske کاربر ويژه 2012 , February 12 #705 امشبی را که درآنیم غنیمت شمریم شاید ای دل نرسیدیم به فردای دگر
پانته آ متخصص بخش 2012 , February 12 #707 تا در اقلیم ری آوازه در افکنده ورودم دلنوازان بسر آیند به دیدار ودرودم
چ چاووش متخصص بخش ادبیات 2012 , February 12 #708 من درد تورا زدست آسان ندهم دل برنکنم زدوست تا جان ندهم
K khale suske کاربر ويژه 2012 , February 12 #710 محتسب مستی به ره دید و گریبانش گرفت مست گفت ای دوست این پیراهن است افسار نیست
E Ever Green متخصص بخش پزشکی 2012 , February 12 #711 تا آتش پنهانی دیدار نرو با زمزمه بغض دل ازار نرو ای عشق!شکسته بال و پر میریزم با قلب من اینقدر کلنجار نرو
تا آتش پنهانی دیدار نرو با زمزمه بغض دل ازار نرو ای عشق!شکسته بال و پر میریزم با قلب من اینقدر کلنجار نرو
K khale suske کاربر ويژه 2012 , February 12 #712 وای چه خسته می کند تنگی این قفس مرا پیر شدم نکرد از این رنج و شکنجه بس مرا
E Ever Green متخصص بخش پزشکی 2012 , February 12 #713 ای عشق به درگاه تو سر خواهم داد آب گُل تو ز چشم تر خواهم داد هنگام هبوط قهر سنگین رقیب تن را به شرار و شور و شر خواهم داد
ای عشق به درگاه تو سر خواهم داد آب گُل تو ز چشم تر خواهم داد هنگام هبوط قهر سنگین رقیب تن را به شرار و شور و شر خواهم داد
K khale suske کاربر ويژه 2012 , February 12 #714 در ازل پرتو حسنت ز تجلی دم زد عشق پیدا شد و آتش به همه عالم زد
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , February 12 #715 دلا این عالم فانی به یک ارزن نمی ارزد بدنیا آمدن بر زحمت رفتن نمی ارزد اگر صد سال در دنیا تو شهد زندگی نوشی به یک ساعت ز تلخی های جان کندن نمی ارزد غلامعلی شعبانی
دلا این عالم فانی به یک ارزن نمی ارزد بدنیا آمدن بر زحمت رفتن نمی ارزد اگر صد سال در دنیا تو شهد زندگی نوشی به یک ساعت ز تلخی های جان کندن نمی ارزد غلامعلی شعبانی
E Ever Green متخصص بخش پزشکی 2012 , February 12 #716 دل در گروش نهادم ومست شدم از ملک عدم به در شده هست شدم آرامش خانه ام ز انفاس وی است این است که سرزنده ازین دست شدم
دل در گروش نهادم ومست شدم از ملک عدم به در شده هست شدم آرامش خانه ام ز انفاس وی است این است که سرزنده ازین دست شدم
ز زینب کاربر ويژه 2012 , February 13 #717 می رسد روزی که رسم عاشقی ددادگی ست آن زمان هر دل فقط یک بار عاشق می شود
K khale suske کاربر ويژه 2012 , February 13 #718 درد عشقی کشیده ام که مپرس زهر هجری چشیده ام که مپرس گشته ام در جهان و آخر کار دلبری بر گزیده ام که مپرس
درد عشقی کشیده ام که مپرس زهر هجری چشیده ام که مپرس گشته ام در جهان و آخر کار دلبری بر گزیده ام که مپرس
ز زینب کاربر ويژه 2012 , February 13 #719 سرانی را که صاحب نیست ویرانی اش معمارش دل بی عشق خراب می گردد آهسته آهسته
K khodam متخصص بخش ادبیات 2012 , February 13 #720 هر درد را که مینگری هست چارهای درد محبت است که درمان پذیر نیست