[FONT=Vazir]تنها نه من که از سر شب تا سپیده دم یک آسمان ستاره که دیوانه تو بود
چ چاووش متخصص بخش ادبیات 2012 , August 4 #861 تنها نه من که از سر شب تا سپیده دم یک آسمان ستاره که دیوانه تو بود
س سیاوش عشق کاربر ويژه 2012 , August 10 #862 دلبرا در مذهب ما بی وفایی کار نیست شمع اگر عاشق نباشد تا سحر بیدار نیست
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , August 11 #863 تا نقش خیال دوست با ماست دلا ما را همه عمر خود تماشاست دلا وانجا که مراد دل برآرید ای دل یک خار به از هزار خرماست دلا مولوی
تا نقش خیال دوست با ماست دلا ما را همه عمر خود تماشاست دلا وانجا که مراد دل برآرید ای دل یک خار به از هزار خرماست دلا مولوی
A asl_davood متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی 2012 , August 23 #864 از پاكي اشك هاي خود فهميدم لبخند هميشه راز خوشبختي نيست
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , August 24 #865 تو ای اخترشناس امشب توانی گفت گردون را که بهر خاطرم، برعکس شب های دگر، گردی؟
س سیاوش عشق کاربر ويژه 2012 , August 24 #866 یادمان باشد اگر خاطرمان تنها ماند طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , August 29 #867 ملکا ذکر تو گویم که تو پاکی و خدایی نروم جز به همان ره که توام راهنمایی (سنایی) >>> ی <<<
س سیاوش عشق کاربر ويژه 2012 , August 31 #868 یک روز دلم بستر توفان ها بود گهواره مهر پرور جان ها بود امروز کویری است عطشنک افسوس آن دل که طربخانه باران ها بود "سیاوش کسرایی"
یک روز دلم بستر توفان ها بود گهواره مهر پرور جان ها بود امروز کویری است عطشنک افسوس آن دل که طربخانه باران ها بود "سیاوش کسرایی"
Maryam متخصص بخش ادبیات 2012 , August 31 #869 دردم از یار است و درمان نیز هم دل فدای او شد و جان نیز هم ...
م مهشید کاربر ويژه 2012 , September 1 #870 مرا چشمی است خون افشان زدست آن کمان ابرو جهان بس فتنه خواهد دید از آن چشم و از آن ابرو
س سیاوش عشق کاربر ويژه 2012 , September 10 #871 وان دم که مرا به من دهی باز يک سايه ز لطف بر من انداز
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , October 18 #872 ز لب دوختن غنچه را زندگیست چو بشکفت زان پس پراکندگیست
چ چاووش متخصص بخش ادبیات 2012 , October 18 #873 تنها نه من که از سر شب تا سپیده دم یک آسمان ستاره که دیوانه تو بود
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , October 18 #874 سلام و صبح بخیــــــر جناب چاووش:11: *** دیدار می نمایی و پرهیز می کنی بازار خویش و آتش ما تیز می کنی
سلام و صبح بخیــــــر جناب چاووش:11: *** دیدار می نمایی و پرهیز می کنی بازار خویش و آتش ما تیز می کنی
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , October 19 #875 یا رب از دل مشرق نور هدایت کن مرا از فروغ عشق، خورشید قیامت کن مرا تا به کی گرد خجالت زنده در خاکم کند؟ شسته رو چون گوهر از باران رحمت کن مرا خانهآرایی نمیآید ز من همچون حباب موج بیپروای دریای حقیقت کن مرا
یا رب از دل مشرق نور هدایت کن مرا از فروغ عشق، خورشید قیامت کن مرا تا به کی گرد خجالت زنده در خاکم کند؟ شسته رو چون گوهر از باران رحمت کن مرا خانهآرایی نمیآید ز من همچون حباب موج بیپروای دریای حقیقت کن مرا
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , October 19 #876 آنانکه خاک را به نظر کیمیا کنند آیا بود که گوشه چشمی به ما کنند
چ چاووش متخصص بخش ادبیات 2012 , October 20 #877 نشد یک لحظه از یادت جدا دل زهی دل آفرین دل مرحبا دل زدستش یکدم آسایش ندارم نمیدانم چه باید کرد با دل
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , October 20 #878 لعل سیراب به خون تشنه لب یار من است ... وز پی دیدن او دادن جان کار من است ... شرم از آن چشم سیه بادش و مژگان دراز ... هر که دل بردن او دید و در انکار من است ...
لعل سیراب به خون تشنه لب یار من است ... وز پی دیدن او دادن جان کار من است ... شرم از آن چشم سیه بادش و مژگان دراز ... هر که دل بردن او دید و در انکار من است ...
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , October 24 #879 تویی بهانه ی آن ابرها که می گریند بیا که صاف شود این هوای بارانی
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , October 25 #880 یک روز رسد غمی به اندازه کوه یک روز رسد نشاط اندازه دشت افسانه زندگی چنین است گلم در سایه کوه باید از دشت گذشت مجتبي كاشاني
یک روز رسد غمی به اندازه کوه یک روز رسد نشاط اندازه دشت افسانه زندگی چنین است گلم در سایه کوه باید از دشت گذشت مجتبي كاشاني