نه زمهر نور بینم نه ز ماه روشنایی همه روز،روز هجران همه شب ،شب جدایی
L liliput کاربر ويژه 2012 , June 21 #821 نه زمهر نور بینم نه ز ماه روشنایی همه روز،روز هجران همه شب ،شب جدایی
ث ثمره کاربر ويژه 2012 , June 21 #822 یوسف بدین رها شدن از چاه دل مبند این بار می برند که زندانیت کنند
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , June 23 #823 دلم جز مهر مهرويان طريقی بر نمی گيرد زهر در می دهم پندش وليكن در نمی گيرد
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , June 23 #824 دلم، دریا به دریا، از تماشای تو میگیرد دلم دریاست اما از تماشای تو میگیرد جهان زیباست اما مثل مردابی که با مهتاب جهان رنگِ تماشا از تماشای تو میگیرد تو تنها با تماشای خود از آیینه خشنودی دل آیینه تنها از تماشای تو میگیرد
دلم، دریا به دریا، از تماشای تو میگیرد دلم دریاست اما از تماشای تو میگیرد جهان زیباست اما مثل مردابی که با مهتاب جهان رنگِ تماشا از تماشای تو میگیرد تو تنها با تماشای خود از آیینه خشنودی دل آیینه تنها از تماشای تو میگیرد
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , June 23 #825 دوست دارم شمع باشم در دل شبها بسوزم به جمعی روشنی بخشم و خود تنها بسوزم
ث ثمره کاربر ويژه 2012 , June 23 #826 مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
س سیاوش عشق کاربر ويژه 2012 , June 28 #827 تو را با غیر می بینم صدایم در نمی آید دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید
ث ثمره کاربر ويژه 2012 , June 28 #828 دل داده ام بر باد بر هرچه بادا باد مجنون تر از لیلی شیرین تر از فرهاد
س سیاوش عشق کاربر ويژه 2012 , June 28 #829 دلبرا در مذهب ما بی وفایی کار نیست شمع اگر عاشق نباشد تا سحر بیدار نیست
ث ثمره کاربر ويژه 2012 , June 28 #830 تا ذره ای ز درد خودم را نشان دهم بگذار در جدا شدن از یار جان دهم
س سیاوش عشق کاربر ويژه 2012 , June 28 #831 من آن روزی که چون شبنم عزیز آن چمن بودم تو ای باد سحرگاهی کجا در بوستان بودی؟
ث ثمره کاربر ويژه 2012 , June 28 #832 یوسف فروختن به زر ناب هم خطاست نفرین اگر تو را به تمام جهان دهم
س سیاوش عشق کاربر ويژه 2012 , June 28 #833 من شاخه ی خشکم تو بیا برگ و برم ده با زمزمه ی عاطفه هایت ثمرم ده
ث ثمره کاربر ويژه 2012 , June 28 #834 هیچ دانایی فریب چشمهایت را نخورد عاقبت کاری به دستم می دهد نادانیم
س سیاوش عشق کاربر ويژه 2012 , June 28 #835 مبادا ای طبیب بهر علاج درد من کوشی که من در سایه ی این ناخوشی حال خوشی دارم
م مهشید کاربر ويژه 2012 , June 30 #836 مائیم و گل امید در چشمانت صبحی همه صبح عید در چشمانت یک پلک توجه تو کافیست که دل صد بار شود شهید در چشمانت
مائیم و گل امید در چشمانت صبحی همه صبح عید در چشمانت یک پلک توجه تو کافیست که دل صد بار شود شهید در چشمانت
س سیاوش عشق کاربر ويژه 2012 , July 2 #837 تو شور و شوق شکفتن برایم آوردی خدا کند که تو هم با بهار برگردی
L liliput کاربر ويژه 2012 , July 2 #838 یکی درخت گل اندر میان خانه ماست که سروهای چمن پیش قامتش پستند
س سیاوش عشق کاربر ويژه 2012 , July 2 #839 دل بود روی دوشم تابوت آرزوها در خاک می شد اما هیچ از کفن نمی گفت
L liliput کاربر ويژه 2012 , July 2 #840 تا شاهد مست ،دامنش در چنگ است تا در ته شیشه باده ی گلرنگ است بوسی بوسی که فرصت کام کم است جامی جامی که وقت عشرت تنگست
تا شاهد مست ،دامنش در چنگ است تا در ته شیشه باده ی گلرنگ است بوسی بوسی که فرصت کام کم است جامی جامی که وقت عشرت تنگست