[FONT="Arial Narrow"]تا شدم حلقه به گوش در میخانۀ عشق هردم آید غمی از نو به مبارک بادم
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , November 3 #881 تا شدم حلقه به گوش در میخانۀ عشق هردم آید غمی از نو به مبارک بادم
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , November 3 #882 مسلمان بي نمازي، ناسپاسيست نماز اول قدم در خود شناسيست... نماز آرام جان مومنين است ستون آسمان پيماي دين است خوشا آنان كه دائم در نمازند تمام عمر قائم برنمازند آقاسی
مسلمان بي نمازي، ناسپاسيست نماز اول قدم در خود شناسيست... نماز آرام جان مومنين است ستون آسمان پيماي دين است خوشا آنان كه دائم در نمازند تمام عمر قائم برنمازند آقاسی
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , November 6 #883 در کارگه کوزه گری کردم رای بر پله چرخ ديدم استاد به پای می کرد دلیر کوزه را دسته و سر از کلّه ی پادشاه و از دست گدای
در کارگه کوزه گری کردم رای بر پله چرخ ديدم استاد به پای می کرد دلیر کوزه را دسته و سر از کلّه ی پادشاه و از دست گدای
S South Boy متخصص بخش فوتبال 2012 , November 6 #884 یار ثابت قدم اینک ز سفر باز آمد وگر از پای درافتاد بسر باز آمد
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , November 6 #885 در جستن آن نگار پر کینه و جنگ گشتیم سراپای جهان با دل تنگ شد دست ز کار و رفت پا از رفتار این بس که به سر زدم و آن بس که به سنگ رودکی
در جستن آن نگار پر کینه و جنگ گشتیم سراپای جهان با دل تنگ شد دست ز کار و رفت پا از رفتار این بس که به سر زدم و آن بس که به سنگ رودکی
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , November 19 #886 گفتم كه چرا دورتر از خواب و سرابی ... خواب و سرابی گفتی كه منم با تو وليكن تو نقابی ... اما تو نقابی فرياد كشيدم تو كجايی؟ تو كجايی؟ گفتی كه طلب كن تو مرا تا كه بيابی
گفتم كه چرا دورتر از خواب و سرابی ... خواب و سرابی گفتی كه منم با تو وليكن تو نقابی ... اما تو نقابی فرياد كشيدم تو كجايی؟ تو كجايی؟ گفتی كه طلب كن تو مرا تا كه بيابی
M Mans0ur New member 2012 , November 19 #887 یاد ایامی که در گلشن فغانی داشتیم در میان لاله و گل آشتیانی داشتیم " رهی معیری "
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , November 23 #888 می بودم از اسباب جهان یک دل و آن نیز نیمی به نگه خون شد و نیمی به تبسم ملک قمی
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , November 24 #889 مجنون که تمام محو لیلی نشود شایستهٔ انوار تجلی نشود گفتی که به عشق دل تسلی گردد عشق آن باشد که دل تسلی نشود رضیالدین آرتیمانی
مجنون که تمام محو لیلی نشود شایستهٔ انوار تجلی نشود گفتی که به عشق دل تسلی گردد عشق آن باشد که دل تسلی نشود رضیالدین آرتیمانی
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , December 10 #890 ديگه نيستم تک و تنها چون تویی با من هميشه از تو دور هرگز نبودم، باورم بودی هميشه عطر دل بستگی تو، تو وجودم کرده خونه گلای باور عشقت، تو دلم زده جوونه...
ديگه نيستم تک و تنها چون تویی با من هميشه از تو دور هرگز نبودم، باورم بودی هميشه عطر دل بستگی تو، تو وجودم کرده خونه گلای باور عشقت، تو دلم زده جوونه...
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , December 13 #891 هرگز دلم از یاد تو غافل نشود گر جان بشود مهر تو از دل نشود افتاده ز روی تو در آیینهٔ دل عکسی که به هیچ وجه زایل نشود ابوسعید ابوالخیر
هرگز دلم از یاد تو غافل نشود گر جان بشود مهر تو از دل نشود افتاده ز روی تو در آیینهٔ دل عکسی که به هیچ وجه زایل نشود ابوسعید ابوالخیر
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , December 13 #892 در کنج دلم عشق کسی خانه ندارد کس جای در این خانه ی ویرانه ندارد دل را به کف هر که نهم باز پس آرد کس تاب نگهداری ديوانه ندارد
در کنج دلم عشق کسی خانه ندارد کس جای در این خانه ی ویرانه ندارد دل را به کف هر که نهم باز پس آرد کس تاب نگهداری ديوانه ندارد
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , December 13 #893 درختي كز جواني كوژ برخاست چو خشك و پير گردد كي شود راست؟ نظامي
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , December 13 #894 تویی بهانه ی آن ابرها که می گریند بیا که صاف شود این هوای بارانی
خ خراباتی کاربر ويژه 2013 , January 10 #895 يك لحظه از نگاه تو كافي است تا دلم سودا كند دمي به همه جاودانه ها
baroon متخصص بخش ادبیات 2013 , January 11 #896 از بــــس که من آزرده زدست فلکـــم در بـــرزن و کوی روز و شب می پلکـــم خندیـــــدن من نباشد از روی نشـــاط انگــــــشت زمانه می دهد قلقلـــکم
از بــــس که من آزرده زدست فلکـــم در بـــرزن و کوی روز و شب می پلکـــم خندیـــــدن من نباشد از روی نشـــاط انگــــــشت زمانه می دهد قلقلـــکم
M Mans0ur New member 2013 , January 12 #897 ما رند خرابیم و تویی پیر خرابات ما اهل خطاییم و خطا پوش تویی تو مدهوشی و مستی نه گناه دل زار است چون هوش ربایی دل مدهوش تویی تو
ما رند خرابیم و تویی پیر خرابات ما اهل خطاییم و خطا پوش تویی تو مدهوشی و مستی نه گناه دل زار است چون هوش ربایی دل مدهوش تویی تو
چ چاووش متخصص بخش ادبیات 2013 , January 12 #898 وقت آن آمد که دستی بر زنم پس به یک ساعت ببازم هرچه هست عطار نیشابوری
M Mans0ur New member 2013 , January 12 #899 تا تو مراد من دهی کشته مرا فراق تو تا تو به داد من رسی من به خدا رسیده ام رهی معیری