• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پيشنهادات و انتقادات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahnama

پدر ایران انجمن
جناب راهنما میخوام بدونم وظایف یه مدیر مفید چی هست؟ من تاپیکهای بخش مدیریت رو خوندم ولی متأسفانه بعضیاشون به نتیجه نرسیدن و رها شدن. ازتون میخوام یه چشم انداز کلّی از وظایف و اختیارات مدیریت و پست های دیگه برای روشن شدن مدیرای جدیدی مثل من قرار بدید. ممنونم.:گل:

با پوزش از تاخیر در جواب :
وظیفه یک مدیر خوب نظارت در تایپیکها و پست هائی است که عزیزان انجمن در آن بخش ثبت میکنند.(در چهارچوب قوانین و مقررات سایت باشد)
تهیه مطالب مفید در رابطه باحوزه مدیریت خود.
جلوگیری از تکرار تایپیک و یا پست های مشابه.
کمک و همکاری در جهت مطالب برای تایپیکهای دیگر سایت که در آن تجربه دارد.
موفقتر باشی.

rahnama

پدر ایران انجمن
سلام
اینجا بخش معرفی نداره؟ چه طوری باید با اعضای دیگه آشنا شد؟

عزیز من انشالله با کمی فعالیت به کاربر ویژه ارتقا پیدا میکنید. پس از ارتقا به بخشهای دیگر انجمن دسترسی پیدا میکنید. موفقتر باشید

rahnama

پدر ایران انجمن
سلام من یه پیشنهاد دارم چرا یه بازارچه راه نمیندازین تا کاربران عضو بتونن به تبلیغ محصولاتی که میخوان بپردازند؟؟فکر کنم جالب میشه.کسب درامدم واسه بعضی ها مث من میشه.مرسی منتظر پاسخم

با همت ادمین عزیز برنامه ریزی شده .به زودی از طرف ادمین عزیز اعلام می شود.موفقتر باشی.

baroon

متخصص بخش ادبیات
با پوزش از تاخیر در جواب :
وظیفه یک مدیر خوب نظارت در تایپیکها و پست هائی است که عزیزان انجمن در آن بخش ثبت میکنند.(در چهارچوب قوانین و مقررات سایت باشد)
تهیه مطالب مفید در رابطه باحوزه مدیریت خود.
جلوگیری از تکرار تایپیک و یا پست های مشابه.
کمک و همکاری در جهت مطالب برای تایپیکهای دیگر سایت که در آن تجربه دارد.
موفقتر باشی.

سلام به پدر نازنین ایران انجمن. خواهش میکنم . همین که جوابگوی سؤالات ما هستید ممنونیم ازتون.
علاوه بر مواردی که فرمودید و بهره بردیم ،خواهشم اینه که دقیقاً کارهای مدیریتی رو آموزش بدید. مثل انتقال ، ادغام ، و خلاصه کارهایی که روی تاپیکها و پستها باید انجام داد.
الآن تاپیک این بحثا موجوده امّا همه ی نکات توش درج نشده و آموزش اعمال کارهای مدیریتی توی انجمن به طور کامل دنبال نشده.
من پیشنهاد میکنم اگر این کار وقت گیره و حوصله ی زیادی رو هم میطلبه ، هرکدوم از بچه های داوطلب که مسلّط به این کار هستن ، توضیح و آموزش دقیق یه قسمت رو به عهده بگیرن تا بقیه هم به این کار واقف بشن و برای انجام اونا، تک تک ، وقت دوستان رده های بالاتر رو نگیریم.
بازم ممنون از توجّهتون ... :گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
پیشنهادی دارم : عزیزانی که عضو می شوند پس از زدن 5 پست به ویژه ارتقا پیدا کنند تا با این حرکت ضمن استفاده از امکانات دیگر انجمن راغب به شرکت مدام در انجمن باشند.

rahnama

پدر ایران انجمن
در تائید پیشنهاد خوب بارون جان فردی جوان و باتجربه پیگیر این برنامه باشد. عالی است.

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
مگه مهسا خانوم این تاپیک رو نزده بودند؟ تاپیکی در مورد اموزش کارهای مدیریتی؟

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
عجیبه! تاپیک های ایجاد شده ی مهسا خانوم رو گشتم اما نبود!!!!!

خب نظرتون در مورد تاپیکی به اسم "آموزش ابزارهای مدیریتی" چیه؟ :نیش:
باران جان مشکلت همین ابزار ها بود؟

baroon

متخصص بخش ادبیات
آقا مهدی تو تالار مدیریت خیلی از تاپیکها تا یه قسمتی جلو رفته و تکمیل نیست . به نظر من کاملاً بررسی بشن خیلی عالی میشه.

ابزارهای مدیریتم که بــــــــــــله.خیلی خوبه دیگه. جزء به جزء توضیح بدید که دیگه کاملاً واقف باشیم. خیلی خیلی ممنون :گل:

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
آقا هوشنگ اصلا تعداد پست مطرح نیست ، افراد حتی بدون پست هم میتونند کاربری ویژه بگیرند .

هدف ما و تلاشمون همونطوری که خود شما هم خوب میدونید این هست که انجمنی متفاوت از بقیه ی انجمن ها داشته باشیم، یعنی جو انجمن رو خیلی مطمئن و سالم بکنیم که همین امر گرمی و صمیمیت رو هم میاره .

به همین جهت خیلی از بخش ها رو مثل سرگرمی و یا گپ و گفتگوی خودمونی و ... رو که حتی میتونند کاربر زا باشند، برای عموم غیر فعال کردیم! و سعی میکنیم
بعد از چند روز حضور و فعالیت و دیدن رفتار و اخلاق فردی و مطمئن شدن، این بخش ها رو براشون با ارتقاء به کاربری ویژه باز کنیم .

در هر صورت جهت کاربر ویژه شدن اصلاً تعداد پست ملاک نیست و هرکدام از دوستان میتونند هر وقت ،هر فردی رو که صلاح دونستند و تایید کردند که به کاربر ویژه ارتقاء پیدا کنه به من معرفی کنند تا این کار صورت بگیره .

موفق باشید

پیشنهادی دارم : عزیزانی که عضو می شوند پس از زدن 5 پست به ویژه ارتقا پیدا کنند تا با این حرکت ضمن استفاده از امکانات دیگر انجمن راغب به شرکت مدام در انجمن باشند.

BLaDe

متخصص بخش زبان
مگه مهسا خانوم این تاپیک رو نزده بودند؟ تاپیکی در مورد اموزش کارهای مدیریتی؟

ممنونم مهدی جاااااااااااااااان
ولی منم داشتم دنبالش میگشتم ولی مثل اینکه یه نفر اومده پاکشون کرده .. ای نامرد .. چرا پاکش کردی .. :گریه:من این همه زحمت کشیده بودم واسه اون تاپیکه و کلی عکس آپلود کرده بودم .... :گریه:
خوبه یه نفر یادش بوده که همچین تاپیکی هم بوده

rahnama

پدر ایران انجمن
ولی منم داشتم دنبالش میگشتم ولی مثل اینکه یه نفر اومده پاکشون کرده .. ای نامرد .. چرا پاکش کردی .. :گریه:من این همه زحمت کشیده بودم واسه اون تاپیکه و کلی عکس آپلود کرده بودم .... :گریه:

مگه میشه پاک شده باشه
؟؟؟؟؟:فکر:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
لطفا با دقت بیشتری بگردید :

http://www.iranjoman.com/thread-2886.html

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
سلام

میگم تو تالار عمومی چرا بخش طنز و سرگرمی برای مهمان ها غیر فعاله؟

یعنی مهمونا نباید برن تو این بخش؟

چرا مهمانی که همین بخش رو ببینه جذب فروم شه! اگه این طوری باشه وقتی وارد سایت میشند فکر میکنند سایت خشکه و سرگرمی و این چیزا نیست

:گل:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
منم موافقم.
به نظر من باید کاربرای جدید هم بتونن تو این انجمن پست بدن ولی پستشون محسوب نشه.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
به امید خدا با قویتر شدن گروه مدیریتی و نظارتی انجمن ، این بخش و حتی چند بخش دیگه که برای مهمانان و کاربران ساده قابل نمایش نیست، باز خواهد شد .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا