• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پيشنهادات و انتقادات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
بله .

متاسفانه با وضع جدید پیش آمده و افت شدید بازدیدکننده های سایت وجود تبلیغات زیاد کارایی نداره به جز پایین اوردن سرعت صفحات سایت برای دوستان، چاره ای نیست جز اینکه صبر کنیم و منتظر باشیم مشکل رفع بشه و تعداد بازدید به حد مجاز جهت دریافت تبلیغات برسه !

gorg nama

متخصص بخش
اشالله میرسه

راستی ادمین جون من یه پیشنهاد دارم در حد المپیک اگه قبول کنی خیلی خیلی در حق من لطف میکنی
اگه بشه یه تالار به نام ماورا و متافیزیک بازکن قول میدم خودم اونجارو بترکونم قول مردونه تو فقط ایجاد کن اگه قبولمیکنی بگو تا من زیر انجمناشو بگم

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
عزیز من مشکل ایجاد بخش نیست، هر بخشی رو میشه در کسری از ثانیه ایجاد کرد!

مشکل اینه که به دلیل عدم تعهد و مسئولیت بخش ها بعد از ایجاد به حال خودشون رها میشند!

مثلاً تالار بازی ها که مهسای عزیز درخواستش رو برای ایجاد داد و رها شد !

یا بخش فیزیک که بنیامین عزیز پیشنهادش رو داد و 60 پست بیشتر نشده رها شد!

و چند مورد دیگه...

ایجاد بخش موردی نداره مورد اینجاست که بعد از رها شدن و رفتن پیشنهاد دهنده اش ما میمونیم و یک یا چند بخش که نه میشه گسترش داد و نه میشه حذفش کرد! و فقط شکل انجمن گسترش پیدا میکنه بدون اینکه محتواش غنی تر شه!

rahnama

پدر ایران انجمن
البته میشه اینکار را انجام داد .مطالب مربوط به ماورا و متافیزیک یا مابعدالطبیعه در بخش علمی و آموزشی نوشته شود. لینک زیر:
http://www.iranjoman.com/forum-126.html
موفقتر باشی گرگ عزیز.

gorg nama

متخصص بخش
عزیز من مشکل ایجاد بخش نیست، هر بخشی رو میشه در کسری از ثانیه ایجاد کرد!

مشکل اینه که به دلیل عدم تعهد و مسئولیت بخش ها بعد از ایجاد به حال خودشون رها میشند!

مثلاً تالار بازی ها که مهسای عزیز درخواستش رو برای ایجاد داد و رها شد !

یا بخش فیزیک که بنیامین عزیز پیشنهادش رو داد و 60 پست بیشتر نشده رها شد!

و چند مورد دیگه...

ایجاد بخش موردی نداره مورد اینجاست که بعد از رها شدن و رفتن پیشنهاد دهنده اش ما میمونیم و یک یا چند بخش که نه میشه گسترش داد و نه میشه حذفش کرد! و فقط شکل انجمن گسترش پیدا میکنه بدون اینکه محتواش غنی تر شه!

من همین جا تعد میدم که این تالارو ول نکنم در ضمن اقا هوشنگ اونجا نمیشه این تالار خودش کمه کمش یه 10 تا زیر انجمن میخواد

baroon

متخصص بخش ادبیات
با اجازه ی همه منم نظرمو عرض می کنم.:گل:
جناب ادمین واقعاً جای چنین تالاری توی ایران انجمن خالیه. حالا که کسی رو در کنارمون داریم که تو این حیطه میتونن اطلاعات بهمون بدن ، خیلی ممنون میشیم که بررسی کنید و انشالله قبول کنید.
و به نظر من هم این موضوع به یه تالار مجزّا احتیاج داره و وسیع هست.
ممنون از اینکه فرصتی میدین تا نظرهای شخصی ابلاغ شن. :احترام:

0mid

متخصص بخش ورزشی
بنظر من اگه کسی میخواد بخش جدید ایجاد کنه حداقل باید یک یا 2 نفر دیگه رو معرفی کنه یا خودش بیاردشون تو انجمن که در اون زمینه بخوان و بتونن مطلب بنویسن
اینجوری اگه یکیشون نباشه بقیه هستن و حداقل تالارش راکد نمیشه

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خب ما که مانع پیشرفت کسی و یا انجمن نیستیم، همیشه هم استقبال کردیم و میکنیم، منتها شرایطی که عرض کردم یکی از اتفاقات بد انجمن و در واقع ضعف های ما بود که نباید بذاریم تکرار بشه !
برای حل این مشکل هم در گفتگوی آزاد عرض کردم که قرار هست در یک ساله ی دوم انجمن یک بازنگری کلی توی ساختار تالارها داشته باشیم و شاید چند تالار هم حذف بشند!

در مورد پیشنهاد شما این کار رو میکنیم :
الان بخشی رو در تالار علوم کاربردی با عنوان فیزیک داریم، میتونیم عنوان این بخش رو به فیزیک و متافیزیک تغییر بدیم و زیر بخش های پیشنهادی شمارو هم اونجا اضافه کنیم، در صورتی که تعداد مطالب و فعالیت به حدی رسید که بشه براش بخش ایجاد کرد، بخشی رو مخصوص این سرفصل ایجاد میکنیم و تمام مطالب رو منتقل به بخش جداگانه میکنیم .

موفق باشید

gorg nama

متخصص بخش
پس اگه میشه تو تالار علوم کاربرید یه انجمن ایجاد کنید به نام ماورا الطبیعت و این زیر انجمن هارو واسش قرار بدین:

1.حرکت اجسام 2.پرواز روح 3.مدیتیشن 4.آموزش 5.چهره شناسی 6.ریلکسیشن 7.چشو سوم 8.جن 9.هاله ها 10.تله کینیزی 11.پرواز جسم 12.آلفا 13.هیبنوتیزم 14.ریکی 15.ارواح 16.کندالینی , جادو , تله پاتی 17.موجودات فضایی 18.ماورا
19.موارد دیگر

اگه اجازه بدین مدیریتشم خودم به عهده میگیرم

ahmadfononi

معاونت انجمن
راستی مثلا نمیشه تو همون قسمت در مورد شیطان و شیطان پرستی گذاشت

اگه ایرادی نداره از طرف ادمین عزیز یا ارشاد

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خدا به دادمون برسه :خنده2:
از فرداست که هرچی جن و پری و شیطان پرست و روح و روح احضار کن و موجود فضایی هست بریزن تو انجمن :خنده2:
____

بخش پیشنهادی به صورت آزمایشی برای 3 ماه به مدیریت GORG عزیز ایجاد میشه .

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
ببینید شیطان و شیطان پرستی که نمیشه .
چه بخواد در موردش بحث بشه و چه نقد بشه موضوعی هست که اگر وزارت ارشاد هم بهش گیر نده (که میده) ، چیزی هست خارج از فرهنگ ما! که باعث ترویج اعتقاداتی خلاف فرهنگ جامعه میشه .

بقیه ی بخش ها هم در صورتی که توشون بعضی از موارد خلاف و ضد دینی(تمام ادیان) و ضد فرهنگ و ارزش ایرانی به هر شکلی رواج داده بشه باهاش برخورد میکنیم .
مخصوصاً رواج خرافات .

ahmadfononi

معاونت انجمن
پس ایرادی نداره چون من میدونستم ارشاد گیر میده نمیخواد بزاریش علی

baroon

متخصص بخش ادبیات
____

بخش پیشنهادی به صورت آزمایشی برای 3 ماه به مدیریت GORG عزیز ایجاد میشه .

تشکر ویژه و جانانه از ادمین عزیز بابت راه اندازی این بخش. خیییییییلییییییییی ممنون :گل:

smilie-gross_294.gif
smilie-gross_301.gif
smilie-gross_294.gif

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
واقعا فکر میکنید این بحثها لازمه در این انجمن مطرح بشه؟لطفا در نوشتن مطالب به مطلب ادمین عزیز توجه شود تا مشکلی برای سایت پیش نیاید.ممنون.

gorg nama

متخصص بخش
واقعا فکر میکنید این بحثها لازمه در این انجمن مطرح بشه؟لطفا در نوشتن مطالب به مطلب ادمین عزیز توجه شود تا مشکلی برای سایت پیش نیاید.ممنون.

من خودم عضو یه انجمنی هستم که 2 ساله داره رو این جور چیزا کار میکنه و فیلترنیست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا