پس اگه میشه تو تالار علوم کاربرید یه انجمن ایجاد کنید به نام ماورا الطبیعت و این زیر انجمن هارو واسش قرار بدین:
1.حرکت اجسام 2.پرواز روح 3.مدیتیشن 4.آموزش 5.چهره شناسی 6.ریلکسیشن 7.چشو سوم 8.جن 9.هاله ها 10.تله کینیزی 11.پرواز جسم 12.آلفا 13.هیبنوتیزم 14.ریکی 15.ارواح 16.کندالینی , جادو , تله پاتی 17.موجودات فضایی 18.ماورا
19.موارد دیگر
اگه اجازه بدین مدیریتشم خودم به عهده میگیرم
سلام دوستان
راستش داشتم به عنوان "انجمن هاي تخصصي ايران انجمن" فكر ميكردم. به اينكه انجمن ايرانيان دقيقا چه تخصص هايي داره؟
اي كاش ادمين تاپيكي رو ايجاد كنه كه در اون بچه ها قابليتهاي خودشونو اعلام كنن تا اينجوري متوجه بشيم چه كسي دقيقا راجع به چه چيزي تخصص داره؟ و كاربران راحت تر بتونن مشكلشون رو در هر زمينه اي مطرح كنن و جواب بگيرن.
مثلا اگر من سوالي راجع به اكسل داشته باشم مدير بخش يعني "REZA" ميتونن پاسخگوي من باشن؟
اگه اين تاپيك ايجاد بشه استعدادهايي از كاربران عادي كشف ميشه كه حتي اگر تمايلي به مديريت در انجمن نداشته باشن با كمال ميل حاضرن به دوستانشون كمك ميكنن.
امتحانش ضرر نداره!
سلام دوستان
راستش داشتم به عنوان "انجمن هاي تخصصي ايران انجمن" فكر ميكردم. به اينكه انجمن ايرانيان دقيقا چه تخصص هايي داره؟
اي كاش ادمين تاپيكي رو ايجاد كنه كه در اون بچه ها قابليتهاي خودشونو اعلام كنن تا اينجوري متوجه بشيم چه كسي دقيقا راجع به چه چيزي تخصص داره؟ و كاربران راحت تر بتونن مشكلشون رو در هر زمينه اي مطرح كنن و جواب بگيرن.
مثلا اگر من سوالي راجع به اكسل داشته باشم مدير بخش يعني "REZA" ميتونن پاسخگوي من باشن؟
اگه اين تاپيك ايجاد بشه استعدادهايي از كاربران عادي كشف ميشه كه حتي اگر تمايلي به مديريت در انجمن نداشته باشن با كمال ميل حاضرن به دوستانشون كمك ميكنن.
امتحانش ضرر نداره!
سارای عزیز با توجه به مشغله های خاص بنده میتونید در صورت تمایل خودتون مسئولیت راه اندازی و اداره ی چنین موضوعی رو بر عهده داشته باشید .
تمام امکانات و شرایط لازم در این جهت براتون فراهم خواهد شد .
موفق باشید