• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پيشنهادات و انتقادات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
یه مشکل دیگه که خیلی هم مهمه.
اینه که وقتی یه موضوع می دی،بالای موضوع پاسخ به موضوع روقرار داده.اینو می گم

به نظر من اگه کنار پاسخ به موضوع،ارسال موضوع جدید هم گذاشته بشه خیلی بهتر می شه.

ممنون

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
این بخش به صورت موقت برای چند ماه ایجاد شد :
متافیزیک - انجمن های تخصصی ایران انجمن
مسلماً در صورتی که بخش فعالی باشه و مفید واقع بشه جای پیشرفت بسیاری خواهد داشت .
این 4 بخش دارای مواردی بودند :

7.چشو سوم 8.جن 9.هاله ها 10.تله کینیزی
مبحث چشو سوم که اشتباه تایپی داشت و با نام چشم سوم ایجاد شد .
مبحث
تله کینیزی که اصلا وجود خارجی ندارد و ایجاد نشد !
دو مبحث جن و هاله هم به دلیل اینکه خرافات زیادی پیرامونشون از قدیم هست برای به وجود نیامدن مشکل و همراه نشدن خرافات با واقعیات به طور کلی ایجاد نشدند .(مباحث سنگینی هستند)

بقیه ی بخش ها با شرایط درخواست داده شده ایجاد شدند .
مدیریت شما در این بخش فعال شد .
با آرزوی موفقیت .

پس اگه میشه تو تالار علوم کاربرید یه انجمن ایجاد کنید به نام ماورا الطبیعت و این زیر انجمن هارو واسش قرار بدین:

1.حرکت اجسام 2.پرواز روح 3.مدیتیشن 4.آموزش 5.چهره شناسی 6.ریلکسیشن 7.چشو سوم 8.جن 9.هاله ها 10.تله کینیزی 11.پرواز جسم 12.آلفا 13.هیبنوتیزم 14.ریکی 15.ارواح 16.کندالینی , جادو , تله پاتی 17.موجودات فضایی 18.ماورا
19.موارد دیگر

اگه اجازه بدین مدیریتشم خودم به عهده میگیرم

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
امین جان چنین امکانی در سیستم انجمن ساز ویبولتین در داخل تاپیک ها موجود نیست .
امکان ارسال موضوع جدید داخل هر بخش وجود دارد .

یه مشکل دیگه که خیلی هم مهمه.
اینه که وقتی یه موضوع می دی،بالای موضوع پاسخ به موضوع روقرار داده.اینو می گم

به نظر من اگه کنار پاسخ به موضوع،ارسال موضوع جدید هم گذاشته بشه خیلی بهتر می شه.

ممنون

gorg nama

متخصص بخش
ممنون از شما از همه فقط یه مشکلی هست اسم انجمنو کنین فیزیک و ماورا زیر انجمناشم متافیزیک و اجناتو ارواح

gorg nama

متخصص بخش
داداش فوله من توشو ندیده بودم تنکس در ضمن من تا 30 خرداد شرمنده ی مطالب خواهم بود ها

Sarah

کاربر ويژه
سلام دوستان
راستش داشتم به عنوان "انجمن هاي تخصصي ايران انجمن" فكر ميكردم. به اينكه انجمن ايرانيان دقيقا چه تخصص هايي داره؟

اي كاش ادمين تاپيكي رو ايجاد كنه كه در اون بچه ها قابليتهاي خودشونو اعلام كنن تا اينجوري متوجه بشيم چه كسي دقيقا راجع به چه چيزي تخصص داره؟
و كاربران راحت تر بتونن مشكلشون رو در هر زمينه اي مطرح كنن و جواب بگيرن.

مثلا اگر من سوالي راجع به اكسل داشته باشم مدير بخش يعني "REZA" ميتونن پاسخگوي من باشن؟
اگه اين تاپيك ايجاد بشه استعدادهايي از كاربران عادي كشف ميشه كه حتي اگر تمايلي به مديريت در انجمن نداشته باشن با كمال ميل حاضرن به دوستانشون كمك ميكنن.

امتحانش ضرر نداره!

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام دوستان
راستش داشتم به عنوان "انجمن هاي تخصصي ايران انجمن" فكر ميكردم. به اينكه انجمن ايرانيان دقيقا چه تخصص هايي داره؟

اي كاش ادمين تاپيكي رو ايجاد كنه كه در اون بچه ها قابليتهاي خودشونو اعلام كنن تا اينجوري متوجه بشيم چه كسي دقيقا راجع به چه چيزي تخصص داره؟

مثلا اگر من سوالي راجع به اكسل داشته باشم مدير بخش يعني "REZA" ميتونن پاسخگوي من باشن؟
اگه اين تاپيك ايجاد بشه استعدادهايي از كاربران عادي كشف ميشه كه حتي اگر تمايلي به مديريت در انجمن نداشته باشن با كمال ميل حاضرن به دوستانشون كمك ميكنن.

امتحانش ضرر نداره!

منم موافقم خیلی خوبه

Nicol

متخصص بخش گردشگری
منم با ساراي عزيز كاملا" موافقم.البته به نظرم بهتر باشه قبل از ايجاد همچين تاپيكي اول از مديراي بخشا سئوالات پرسيده بشه و در صورت عدم پاسخگويي مديرا و مسئولين،اين تاپيك ايجاد بشه كه همه بتونن به نحوي و به قول ساراي عزيزم قابليت هاشونو نشون بدن.

اگه اين تاپيك ايجاد بشه استعدادهايي از كاربران عادي كشف ميشه كه حتي اگر تمايلي به مديريت در انجمن نداشته باشن با كمال ميل حاضرن به دوستانشون كمك ميكنن. (كاملا" موافقم)

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سارای عزیز با توجه به مشغله های خاص بنده میتونید در صورت تمایل خودتون مسئولیت راه اندازی و اداره ی چنین موضوعی رو بر عهده داشته باشید .
تمام امکانات و شرایط لازم در این جهت براتون فراهم خواهد شد .

موفق باشید

سلام دوستان

امتحانش ضرر نداره!

0mid

متخصص بخش ورزشی
من یه پیشنهاد دارم :نیش:

اونم اینه که رنگ ناظمین انجمن رو عوض کنین :نیش:

دلیل دارم واسه این حرفم
اولا آبی رنگ سردیه و گرمیه انجمن رو از بین میبره
دوما از اونجایی که کلا پرسپولیسیا تو ایران بیشترن احتمال اینکه طرف از ما خوشش نیاد زیاد میشه :نیش:
سوما اینکه آخه آبی؟؟؟؟ نه آبی؟؟؟؟؟ :تعجب: :نیش:
چهارما هم اینکه رنگ آبی جذبه و ابهت نداره اصلا :نیش:
پنجم رنگ آبی انرژی رو میگیره (نمیبینین تا الان چقد ناظمین قبلی بی انرژی بودن؟؟؟ علیتش همینه دیگه) :نیش:

حالا دیگه خود دانید :سوت:

rahnama

پدر ایران انجمن
ضمن موافقت با نظر سارای :گل: و تشکر از ادمین عزیز و منطقی بودن نظر ناظم :گل: مان را هم تائید میکنم.
pvfoxlqj0py8okl536b.gif

پرسپولیسی که نباید رنگش آبی باشه .
:غش2:

rahnama

پدر ایران انجمن
از ادمین عزیز تقاضائی دارم:
عنوان معاونت سایت من را برداشته و پست سازمانی من همان پدر ایران انجمن باشد.البته با حقوق و مزایا و حقوق بازنشستگی :غش2:
بینهایت ممنونم.:گل:

Sarah

کاربر ويژه
سارای عزیز با توجه به مشغله های خاص بنده میتونید در صورت تمایل خودتون مسئولیت راه اندازی و اداره ی چنین موضوعی رو بر عهده داشته باشید .
تمام امکانات و شرایط لازم در این جهت براتون فراهم خواهد شد .

موفق باشید

آخ ببخشید من تازه ارسال شما رو دیدم. تا یه مدت بعد از ارسالم مرتب تاپیک رو چک میکردم تا جوابی ازتون بگیرم اما بعد به خاطر امتحاناتم دیگه نتونستم پیگیرش باشم.
دستتون درد نکنه تاپیک رو خودتون راه اندازی کردین و پیشنهاد و تخصصم رو هم نوشتم.

Sarah

کاربر ويژه
برای پیوست ها ....قبلا باهاتون صحبت کردم ولی انگار امکانش مقدور نبوده...ببینین اگه بشه تو خود انجمن فایل ها پیوست بشن خیلی خیلی عالیه... اون وقت هم در وقت صرفه جویی میشه و هم به نام خود انجمن فایل ها آپلود میشن...اگه مشکل حجم زیاد انجمن هست میشه یه فکرایی کرد...مثلا حجم پیغام خصوصی ها کم بشه برای مثال با ده تا پیغام خصوصی 100% حجم پیغام خصوصی پُر بشه... و یا اینکه یه سری از امکانات انجمن رو قربانی کنیم...چه میدونم....خودتون وارد ترین و بهتر صلاح میدونین که از کدوم مورد میشه صرفنظر کرد و امکان آپلود حداقل تا یک مگابایت رو به انجمن اضافه کرد.

Reza

متخصص بخش اسکریپت
سلام چرا تو پست ها عکسی دیده نمیشه باید روش کلیک کنی >؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
چرا عکس ها در داخل تاپیک ها موجودند اما سیستمی نصب شده که تا وقتی که کاربر روی پستی که درش عکس داره نرفته عکس لود نشه، با این کار سرعت در تاپیک هایی که پر عکس هستند بالا میره.
نیازی به کلیک روی عکس نیست کافی هست روی پستی که درش عکس هست مدتی بایستید تا عکس لود بشه براتون.
تست کنید اگر این اتفاق براتون نمیفته بگید تا بررسی کنیم.

Reza

متخصص بخش اسکریپت
نه اتفاق خاصی نمی افته
علی جان برا شما همونور که گفتین هست؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
بله اینطور هست. مرور گر من فایر فاکس هست.

دوستان دیگه لطف کنند و اطلاع بدند آیا براشون عکس ها به صورتی که توضیح دادم نمایان میشه و یا نه، اگر سیستم مشکل داره که حذفش کنیم .
به عنوان مثال و برای تست دوستان من یک عکس در همین پست قرار کیدم:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
سلام
من می خواستم اگه بشه به غیر از زبان انگلیسی بخش های دیگری هم برای آموزش زبان های دیگر باشه.
چون الان فقط قسمت آموزش زبان انگلیسی موجوده و به نظر من باید بخش های دیگری هم وجود داشته باشه
حالا تصمیم با خودتون هست.
ممنون

ahmadfononi

معاونت انجمن
امین جان اگر بخواهید این انجمن راه اندازی بشه

1. اول نظر ادمین باید ببینی چی هست .

2. اگر هم اضافه شدن باید بتونی خالی نذاریش یعنی اینکه در این انجمن مطلب بفرستید .

اما در کل میگم که نظر ادمین شرطه .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا