• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پيشنهادات و انتقادات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Maryam

متخصص بخش ادبیات
پاسخ : پیشنهاد

سلام وخسته نباشید

پیشنهادمیکنم اگه امکانش هست در انجمن نجوم وفضا /بخش اخبارنجوم/تبدیل بشه به اخبارنجوم وفضا ممنون:گل:

سلام پریسا جان با اسم پیشنهادیت موافقم، به زودی اسم بخش اخبار نجوم به اخبار نجوم و فضا تغییر خواهد کرد.
این تاپیک با تاپیک پیشنهادات و انتقادات ادغام شد.

Maryam

متخصص بخش ادبیات
اسم بخش درخواستی پریسا عزیز از اخبار نجومی به اخبار نجوم و فضا تغییر کرد.

Silver Star

مدير ارشد تالار
سلام عزیزان:گل:
یه چیزی، میشه دوستانی که واسه خودشون تاپیک عکس درست کردن یعنی عکس هاشون رو اونجا میذارن، مدیریت اون تاپیک رو هم خودشون به دست بگیرن؟
مثلا امکان داشته باشه من خودم پست های اسپم تاپیک عکس های گرفته شده توسط Silver Star حذف کنم یا ادغام پست ها و ...
:1:

Mahdi Askari

مدير فنی
یه چیزی، میشه دوستانی که واسه خودشون تاپیک عکس درست کردن یعنی عکس هاشون رو اونجا میذارن، مدیریت اون تاپیک رو هم خودشون به دست بگیرن؟
مثلا امکان داشته باشه من خودم پست های اسپم تاپیک عکس های گرفته شده توسط Silver Star حذف کنم یا ادغام پست ها و ...

مدیریت اعضا فقط برای یک انجمن امکان پذیره و برای تاپیک ها امکان پذیر نیست
مدیریت تاپیک ها مربوط به مدیر بخش تصاویر میشه
توضیحات تکمیلی تر رو ادمین عرض خواهند کرد

parisa

متخصص بخش
سلام
اگه امکانش هست یک برنامه نصب کنید تا ارسال اولین پست تو همه صفحه ها دیده بشه ولازم نباشه ما برای دیدن اولین پست به صفحه اول برگردیم :گل:

Maryam

متخصص بخش ادبیات

سلام سولماز جان پیشنهادی که دادی امکان پذیر نیست ،
ولی اگر شما میخواید مدیریت بشه تاپیکتون و یا پست های اسپمش جدا بشه اطلاع بدید به من :1:

Mahdi Askari

مدير فنی
سلام
اگه امکانش هست یک برنامه نصب کنید تا ارسال اولین پست تو همه صفحه ها دیده بشه ولازم نباشه ما برای دیدن اولین پست به صفحه اول برگردیم

با سلام خدمت شما :گل:
همین آخرین ارسالات انجمن که در صفحه اول موجوده میشه برای همه فروم ها فعالش کرد اما چهره و ظاهر انجمن رو به هم میریزه
یک پیشنهاد هم من دارم می تونید از نیو تب استفاده کنید یک تب را به اولین صفحه انجمن تعلق بدید و بقیه کار ها را با استفاده از نیو تب دنبال کنید

اما میشه از آخرین ارسالات خطی هم استفاده کرد که علی جان باید تصمیم بگیرن که این برنامه می تونه مفید باشه یا نه
:گل:

maksemos

متخصص بخش خودرو
باسلام به همه :1:

آقای ادمین گرامی :giggle: میشه این رنگ کاربرای ویژه رو یه رنگ دیگه بکنین ...:17:

یه جوری میشه ادم آخه :89:

baroon

متخصص بخش ادبیات

با سلام

پیشنهاد می کنم برای بعضی از بخش ها انجمن های متفرقه ایجاد بشه یا صفحه ی اصلی بخش باز باشه برای اینطور مطالب.

الآن این تاپیک در بخش نکات خانه داری ایجاد شده در حالیکه مختص بخش آشپزی هست:
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=46113

یا مثلا جایی برای این تاپیک در بخش پزشکی وجود نداره و به ناچار در اخبار پزشکی قرار گرفته:
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=45632

در صورت موافقت ادمین عزیز، خوب میشه اگه مدیرای عزیزمون بخش هاشونو بررسی کنن و بگن به چه بخش های جدیدی نیاز هست. :گل:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
با سلام:گل:
آیا امکانش هست سیستمی باشه که ارسال مطلب در یک تاپیک رو فقط برای بعضی از کاربران در مدتی معین نیازمند به تایید کنیم؟

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
وقت بخیر دوستان:گل:
میشه وقتی تاپیک تولد میزارید اسم کاربری دوستمون رو هم بگید تا بیشتر خاطرمون بیاد شخصه مورد نظر رو که تولدشه مخصوصا برا تازه واردایی مثله من :احترام:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
وقت بخیر دوستان:گل:
میشه وقتی تاپیک تولد میزارید اسم کاربری دوستمون رو هم بگید تا بیشتر خاطرمون بیاد شخصه مورد نظر رو که تولدشه مخصوصا برا تازه واردایی مثله من :احترام:

سلام عزیزم موضوع درخواستیون مدتی هست که جزو قوانین بخش هستش.
لینک قوانین بخش تبریک ها :

http://www.iranjoman.com/announcement.php?f=1191

ممنونم از نظر خوبت :گل:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
با سلام:گل:
آیا امکانش هست سیستمی باشه که ارسال مطلب در یک تاپیک رو فقط برای بعضی از کاربران در مدتی معین نیازمند به تایید کنیم؟

سلام فاطمه عزیز
در جواب این پیشنهادتون باید بگم نه امکانش فقط به صورت دستی هست که اونم اگر مداوم باشه میتونه وقت گیر باشه!

Maryam

متخصص بخش ادبیات
با سلام :بای:
من یه پیشنهاد دارم ... :نیش:
کاش بشه تاپیک های یا پست هایی که اعضای انجمن در تالار خاصی ایجاد می کنند ، قبل از نمایش داده شدن ، به تایید مدیر او تالار برسه ( از نظر اسپم بودن و یا تکراری بودن چک بشه بعد تایید یا عدم تایید بشه ) .. اینجوری کار مدیرا هم راحت تره ....:بدجنس:
بعدشم مدیرا برن تو یه قسمتی از گزینه های مدیریتی شون و اون تاپیک ها و پست ها رو بررسی کنن و تایید و عدم تایید کنن و یه کادری هم برای ذکر دلیل وجود داشته باشه که اون مدیر مربوطه دلیلش روبرای اون کاربر بنویسه ...:نیش:

البته من تا حالا با گزینه پست های تائید نشده و تایید کردن پست ها که پایین صفحه در دکمه ابزارهای مدیریت میاد فقط یه بار کار کردم و به نظرم با این پیشنهادی که دادم فرق می کنه ... چون به نظرم اون گزینه فقط پست رو از دید کاربرا پنهان می کنه وگرنه از ایجادش جلوگیری نمی کنه و کلا پاکش نمی کنه یا نمیشه اول تاییدش کنی بعد نمایش داده بشه ...:سوت:

حالا اگه اشتباه می کنم بگید ...:سوت:

سلام مهسای عزیز
مشابه همین پیشنهاد رو فاطمه عزیز هم داشتن
این کار نشدنی هست چون هم زمان بر هست و هم برای کاربران دلسرد کننده است.
و ما برای بخش های خاصی که نیاز مبرم به فعال بودن این تنظیم هست این کار و کردیم، با این که تعداد این بخش ها کم هست باز هم گاها نمیرسیم برای تایید به موقع! و این کار برای خودتون هم فوق العاده وقت گیر هست چون روزانه باید چندین بار حضور پیدا کنید برای تایید کردن موضوعات...

Maryam

متخصص بخش ادبیات
درود
اگه میشه بی زحمت سایز عکس شخصی و آواتار رو دو برابر کنید
ممنون

منم موافقم
البته نه دو برابر
آواتار ها به میزانی بشه که با پست بیت برابر باشه چون واقعا الان یکم کوچیکه
عکس شخصی هم همینطور یکم بزرگتر بشه تا اگه یکی عکس گذاشت ببینیم چه شکلیه الان فقط رنگ هاشونو تشخیص میتونیم بدیم:نیش:

نظر من اگه سایزش 185 * 220 بشه قشنگ میشه

سلام
سایز عکس شخصی رو کمی بزرگتر میکنیم منتها تصمیم اندازه جدید با ادمین و همخوانی اون با طرح قالب خواهد بود،
آواتورها در تنظیمی هستند که در صورت عوض شدن طرح پست بیت در آینده ،دچار ناهمخوانی نشند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا