• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پيشنهادات و انتقادات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
آدمین عزیز معلومه سرت شلوغه ها :خجالت2: یادتون رفت مکانشون رو بفرمایید!!
اولی (گالری)که به عهده شما گذاشته شد! مکان تاپیکش
دومی هم ساخت قالب هست که به انجمنه زیر نظر شما مربوط میشه و هر قسمت که مورد نظره لطف کرده مشخص کنید تا همون قسمت آغازش کنم
:گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
فکر میکنم برای آموزش قالب وبلاگ بلاگفا همون قسمت اچ تی ام ال بخش مدیریتی خودتون و یا بخش قالب بلاگفا در تالار وبلاگ نویسان مناسب باشه.
برای گالری عکس لطفاً کمی بیشتر توضیح بدید، آیا کامل آماده ی استفاده شده و میخواید اون رو به صورت عمومی منتشر کنید؟ و یا قصد دارید آموزشش رو قرار بدید؟

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
نه قرار نیست آموزشش بدم در واقع اینطوره:
در زمانهای امتحان کردن خودم و دستم برای کار آماده تر بشه طرحهایی رو که از اینور و اونور میدیدم الگو میگرفتم(کپی نه فقط سبک کارشون رو میدیدم)با چیزهایی که خودم داشتم
قاطی میکردم و یه چیزی در میاوردم بعدها کم کم ادیتشون کردم و اصطلاحا الان میشه گفت قالب آماده گالری عکس هستند
نکته:فقط من یصورت پیش فرض ساده گذاشتمش یعنی فقط کافیه کد مربوط به Light Box رو داخل کدها اضافه کنم یا اگر کسی خواست بصورت اسلایدر باشه
بعضی هم هیچ کدوم رو شاید نخوان و دوست داشته باشند با کلیک روی عکس در تب جدید عکس باز بشه و...بستگی داره
نهایت امر اینه که هر گون رو بذارم یا مختصر توضیحی برای ادیت که خودشون کارها رو انجام بدن
منظورم رو واضح گفتم
برای مثال نمونه ساده از چینش عکسها در میانه صفحه که از ماسک استفاده کردم و خاصیت css برای شفافیت و تیرگی عملکرد موس
a0bbce0bf81.jpg

این پیشنهاد بوده و خواستم در میون بذارم شما چه نظری دارید؟آموزش یا ارائه؟ضمن اینکه در هر حالت من مشکلی ندارم و فقط میخوام که خودم رو سبک کنم همین

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
نظر خود من این هست که طی یک تاپیک جداگانه ارائه بدید با توضیحات و راهنمایی که مورد نیاز هست تا کارتون دیده بشه. میتونه کار اختصاصی و قابل توجهی باشه.
احتمالا در آینده هم بتونیم یک فضای اینترنتی در اختیارتون بذاریم تا بتونید به صورت دمو نمایشش بدید. الببته قطعی نیست.
:گل:

Kent

New member
پیغام بازدیدکنندگان در انتظار تایید توسط سرپرست سایت.

آخه شماکه میدونید نمیتونید تک تک رسیدگی کنید به پروفایلها چرا این امکان رو گذاشتید.

چرا وقتی وارد انجمنتون میشم یوزرم سیو نمیشه هرسری باید یوزر و پسورد واردکنم

دلتون خوشه هااااااا

Mahdi Askari

مدير فنی
پیغام بازدیدکنندگان در انتظار تایید توسط سرپرست سایت.

آخه شماکه میدونید نمیتونید تک تک رسیدگی کنید به پروفایلها چرا این امکان رو گذاشتید.

چرا وقتی وارد انجمنتون میشم یوزرم سیو نمیشه هرسری باید یوزر و پسورد واردکنم

دلتون خوشه هااااااا

برای پیام بازدید کنندگان
چون شما تازه وارد هستید (گروه کاربری) این یک تنظیمات هست که این گروه در صورت پیام گذاشتن پیامش مخفی هست تا شخص مورد نظر بیاد و اونو تاییدش کنه

در مورد ورود هم شما باید اولا هیستوری مرورگرتون فعال باشه و قبل از ورود به انجمن از اون دکمه ذخیره در کنار یوزر و پسورد استفاده کنید

دلمون هم خوشه واقعا:نیش:

Kent

New member
اوکی پلنگ
اون اوکی شد

ولی اینکه میگی هیستوری مرورگرباید فعالباشه من تو هر انجمنی برم سیو میمونه فقط این انجمن!

تازه وارد هم خودتی :D

Mahdi Askari

مدير فنی
اوکی پلنگ
اون اوکی شد

ولی اینکه میگی هیستوری مرورگرباید فعالباشه من تو هر انجمنی برم سیو میمونه فقط این انجمن!

تازه وارد هم خودتی :D

احتمالا از مرورگر هستش
چون تنظیمات خاصی وجود نداره نذارن کسی نتونه بیاد یا بتونه بیاد

بلی بلی مشخصه که تازه واردنیستید:50:
کلی قبلا با شما حرف داشتیم و زدیم:50:

-----------
ویرایش:
راستی این قالب با دکمه ذخیره مشکل داره از قالب دیفالت دکمه ذخیره رو بزنید و بعد بیاید:گل:

t92

متخصص بخش
با درود
ادمین خسته نباشی
در این تاپیک به اخراجی های اخیر تالار نگاه میکردم
عمدتا علت اخراج کاربرا فعالیت مشکوک و تبلیغاتی و... در پیغام خصوصی بوده
کاربرانی که جدید ثبت نام میکنن نیازی به ارسال پیغام خصوصی ندارند !
میتونی امکان ارسال پیام خصوصی رو به تعداد پست یا درجه کاربری ویژه به بالا تنظیم کنی.
پیشگیری بهتر از درمان.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با درود
ادمین خسته نباشی
در این تاپیک به اخراجی های اخیر تالار نگاه میکردم
عمدتا علت اخراج کاربرا فعالیت مشکوک و تبلیغاتی و... در پیغام خصوصی بوده
کاربرانی که جدید ثبت نام میکنن نیازی به ارسال پیغام خصوصی ندارند !
میتونی امکان ارسال پیام خصوصی رو به تعداد پست یا درجه کاربری ویژه به بالا تنظیم کنی.
پیشگیری بهتر از درمان.

سلام
ممنون :گل:
آرش عزیز اتفاقاً در یک دوره ی کوتاهی چنین تنظیمی رو برای کاربران ساده داشتیم منتها بعد از مدتی اینطور حس کردیم که بازخورد مناسبی روی کاربران نداشته. و البته باید توجه کرد که از بین هزران کاربری که تابحال ثبت نام کردند شاید نزدیک به 10 کاربر بودند که چنین رفتارهایی رو داشتند.
ببینید حرف این هست که ما میخوایم در یک حالت انجمن تخصصی و حرفه ای حرکت کنیم و امکانات خاص و ساده رو از هیچ کدوم از کاربرانمون نگیریم و انجمن رو در قالب جمع خاص خودمون محدود نکنیم. دقیقاً تک تک ما آغاز کارمون رو از کاربری ساده شروع میکنیم و کم کم بالاتر میایم.
اما با این حال ما بازم در تلاش هستیم که این مورد منفی رو از طریق دیگه ای به نوعی و تا حد ممکن بهترش کنیم. الان بیشتر تلاشمون این هست که سیستم گزارش رو بین کاربرانمون جا بندازیم و انجام این کار رو فرهنگ کنیم بین خودمون. امیدوار و مطمئن هستم که عزیزان هم کم کم همراهی میکنند.

asghar1391

کاربر ويژه
سلام یک پیشنهاد دوستانه خدمت سروران گرامی دارم اینکه تابیک های جدید یا هرچیز که جدید ایجاد شده در صفحه اول واردشده ای مشخص شود البته بصورت کلی منظور من ازاین پیشنهاداین است که با کلیک کردن روی سئوال مسیر مشخص شود ودیگر اینکه چرا بخش پرسش وپاسخ ندارید وهمچنین مذهبی ممنون

ice star

مدیر بخش زبان انگلیسی
با سلام يك انتقاد::گل:

اول اين گروه ها چرا از قسمت پاييني انجمن برداشته شدن؟
دوم اينكه چرا نميتونيم از ليست دوستامون دعوت به ديدن تايپيك كنيم؟؟ قبلا اين امكان وجود داشت
با تشكر:احترام:

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
سلام و خسته نباشین:گل:

یه درخواستی داشتم

اینجا تو شکلکا ...شکلکای خیلی خوشگلی هستش دستتون درد نکنه :ایول:

اما جای یه شکلک که خیلیم استفاده میشه کمه

اونم شکلک قلب ساده مثل این...... 8.gif

اگه میشه لطف کینن اینم اضافه کنین بی زحمت:خجالت2:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام یک پیشنهاد دوستانه خدمت سروران گرامی دارم اینکه تابیک های جدید یا هرچیز که جدید ایجاد شده در صفحه اول واردشده ای مشخص شود البته بصورت کلی منظور من ازاین پیشنهاداین است که با کلیک کردن روی سئوال مسیر مشخص شود ودیگر اینکه چرا بخش پرسش وپاسخ ندارید وهمچنین مذهبی ممنون

با سلام
توضیحات بخش های مورد نظر قبلاً در همین تاپیک داده شده.
در رابطه با تاپیک های جدید خب چنین هست شما میتونید در قسمت بالای صفحه ی اول تاپیک های جدید رو ببینید. در رابطه با مسیر، شما با ورد به هر تاپیک و در قسمت بالای تاپیک میتونید مسیر هر تاپیک رو ببینید.
با سلام يك انتقاد::گل:

اول اين گروه ها چرا از قسمت پاييني انجمن برداشته شدن؟
دوم اينكه چرا نميتونيم از ليست دوستامون دعوت به ديدن تايپيك كنيم؟؟ قبلا اين امكان وجود داشت
با تشكر:احترام:

سلام
امکان نمایش لیست گروه های کاربری همونطور که قبلاً اعلام شده بود موقتی بود و فقط برای آشنایی عزیزان با گروه های موجود در انجمن بود. و توجهشون در این زمینه. همچنین وجود این بخش باعث سنگینی صفحه ی ایندکس سایت میشه و به همین جهت به صورت موقتی استفاده شد و شاید در آینده دوباره مورد استفاده قرار بگیره.
در رابطه با دعوت از لیست دوستان قبلا توضیح داده شده، البته مختصراً دلیل این هست که سیستم دعوت از دوستان رو مجبور به تغییر شدیم.

سلام و خسته نباشین:گل:

یه درخواستی داشتم

اینجا تو شکلکا ...شکلکای خیلی خوشگلی هستش دستتون درد نکنه :ایول:

اما جای یه شکلک که خیلیم استفاده میشه کمه

اونم شکلک قلب ساده مثل این...... مشاهده پیوست 17117

اگه میشه لطف کینن اینم اضافه کنین بی زحمت:خجالت2:

سلام
پیشنهادتون رو به مریم خانم عزیز ارسال کنید تا بررسی کنند.

---
موفق باشید

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
جایی برای آیکون در انجمن تعبیه نشده بود!!
تاپیکی با عنوان کلبه آیکون تو بخش عکسهای متفرقه (که هنوز تایید نشده) زدم،که بنظرم باید جاش تغییر کنه و یه مکان برا ایکونها...

آخرین ویرایش:

South Boy

متخصص بخش فوتبال
سلام ادمین
این پیشنهاد صد جا گفتم بهتون گفتم پاسخی دریافت نشد گویا دیگه آخرین جا اینجاست
ادمین جان میخوام برای بخش ورزشی یک حساب ویژه واز کنید
از انجایی که بخش مسابقات راه افتاده میخوایم یک چیزی نصب کنید در انجمن به این شکل
بعد جوایز مثل کاپ-مدال یا چیزهای دیگه رو در نظر بگیری برای بعضی مسابقات مثل فوتبال فانتزی
یا پیش بینی بازی ها که ایشالا با شروع لیگ تاپیکش میزنم و مسابقه توپ کجاست.

امیدوارم موفقت کنید چون با این کار باعث میشه دوستان بیشتر به بخش ورزشی بیان.
و بخش از حالت اخبار و خشک بودن در بیاد.
ممنون:گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام ادمین
این پیشنهاد صد جا گفتم بهتون گفتم پاسخی دریافت نشد گویا دیگه آخرین جا اینجاست
ادمین جان میخوام برای بخش ورزشی یک حساب ویژه واز کنید
از انجایی که بخش مسابقات راه افتاده میخوایم یک چیزی نصب کنید در انجمن به این شکل
بعد جوایز مثل کاپ-مدال یا چیزهای دیگه رو در نظر بگیری برای بعضی مسابقات مثل فوتبال فانتزی
یا پیش بینی بازی ها که ایشالا با شروع لیگ تاپیکش میزنم و مسابقه توپ کجاست.

امیدوارم موفقت کنید چون با این کار باعث میشه دوستان بیشتر به بخش ورزشی بیان.
و بخش از حالت اخبار و خشک بودن در بیاد.
ممنون:گل:

سلام
قبل از هر چیز باید از اینکه به بخش ورزشی توجه ویژه دارید از طرف همگی عزیزان تشکر کنم. همچنین کاملاً حمایت میکنم از موضوعی که برای تغییر و تحول در بخش ورزشی اعلام کردید.
در رابطه با این سیستم، در واقع همون سیستم مدال دهی هست که برای جوایز استفاده شده. مشکل این هست که ما قصد استفاده از این سیستم برای مورد دیگری در آینده ی نزدیک داریم که از قبل تصمیم گرفته شده و برنامه ریزی روی اون صورت گرفته و متأسفانه امکان استفاده از این سیستم برای دو مورد متفاوت نیست.

موفق باشید

South Boy

متخصص بخش فوتبال
مشکل این هست که ما قصد استفاده از این سیستم برای مورد دیگری در آینده ی نزدیک داریم که از قبل تصمیم گرفته شده و برنامه ریزی روی اون صورت گرفته و متأسفانه امکان استفاده از این سیستم برای دو مورد متفاوت نیست.
باشه ممنون علی جان.

t92

متخصص بخش
سلام
فکر کنم افزونه اطلاع رسانی از پسند ها، نقل قول ها، و دعوت ها یک تنظیم برای فعال کردن و غیر فعال کردن به صورت پنل تنظیم برای کاربران داشته باشه
اگه این گزینه فعال بشه بهتر میشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا