• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پيشنهادات و انتقادات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیاوش عشق

کاربر ويژه
سیاوش عزیز متأسفانه هرچه تلاش کردم متوجه منظورتون نشدم لطفاً توضیح بیشتری بدید.

پست شماره 631 رو ببینین

تا الان که من میخوام بنویسم اینجوریه:

[h=2]8 کاربر از admin عزیز به خاطر این پست تشکر کرده اند:
amir f (28-03-2013), baroon (28-03-2013), MAHDI (21-03-2013), Mans0ur (23-03-2013), Maryam (22-03-2013), rain bow girl (21-03-2013), معصومه بانو (28-03-2013), ریحانه69 (دیروز)
................
میگم به شکل زیر نوشته بشه بهتره .................
[h=2]تشکر : 8
تغییرات رو دیدین؟متوجه شدین؟

amir551

کاربر ويژه
سلام
اگه میتونید
1. تو قسمت جستجوی سایت یه علامت ذره بین بذارید
2.تبلیغ آپلود سنتر ایران انجمن رو لینک کنید به آدرس آپلود سنتر سایت

سایه

کاربر ويژه
سلام
فکر میکنم اگه تعداد آخرین ارسال ها به بیش از 100 افزایش پیدا کنه بهتر باشه
چون تعداد ارسال ها زیاد هست و در طول روز شاید بیشتر از صدتا.
اینطوری میشه بیشتر عناوین ارسالی در طول روز رو مشاهده کرد.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

پست شماره 631 رو ببینین

تا الان که من میخوام بنویسم اینجوریه:

8 کاربر از admin عزیز به خاطر این پست تشکر کرده اند:
amir f (28-03-2013), baroon (28-03-2013), MAHDI (21-03-2013), Mans0ur (23-03-2013), Maryam (22-03-2013), rain bow girl (21-03-2013), معصومه بانو (28-03-2013), ریحانه69 (دیروز)
................
میگم به شکل زیر نوشته بشه بهتره .................
تغییرات رو دیدین؟متوجه شدین؟

سلام
سیاوش عزیز فکر میکنم این موارد سلیقه ای باشند با توجه به اینکه خود من حالت فعلی رو بیشتر میپسندم.

سلام
اگه میتونید
1. تو قسمت جستجوی سایت یه علامت ذره بین بذارید
2.تبلیغ آپلود سنتر ایران انجمن رو لینک کنید به آدرس آپلود سنتر سایت
سلام
امیر عزیز بنر رو به زودی لینک دار خواهیم کرد و تشکر بابت اطلاع.
در رابطه با قسمت جستجو بررسی و تست میکنیم.

سلام
فکر میکنم اگه تعداد آخرین ارسال ها به بیش از 100 افزایش پیدا کنه بهتر باشه
چون تعداد ارسال ها زیاد هست و در طول روز شاید بیشتر از صدتا.
اینطوری میشه بیشتر عناوین ارسالی در طول روز رو مشاهده کرد.
سلام
سایه خانم عزیز سیستم آخرین ارسال های موجود در صفحه ی اول امکان نمایش بیش از 100 پست رو نداره. منتها من به شما دو سیستم دیگر و فعال انجمن رو برای این کار معرفی میکنم و میتونید استفاده کنید:
آمار موجود در این صفحه که خود من فوق العاده بهش علاقه دارم:
http://www.iranjoman.com/misc.php?do=topposters
استفاده از گزینه ی آخرین ارسال ها در منوی بالای انجمن.

---
تشکر از همگی شما دوستانی که با نظرات و پیشنهاداتون همیشه مارو رو به جلو هدایت میکنید.
موفق باشید

Sarah

کاربر ويژه
تبلیغاتی که بالای صفحه انجمن هست، به تعداد کلیک هایی که روش میخوره پول به حساب انجمن میاد؟!

اگه آره، مشخص میشه که کدوم کاربر روش کلیک کرده؟!

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
تبلیغاتی که بالای صفحه انجمن هست، به تعداد کلیک هایی که روش میخوره پول به حساب انجمن میاد؟!

اگه آره، مشخص میشه که کدوم کاربر روش کلیک کرده؟!

سلام
نه سارا خانم عزیز، تبلیغات اجاره ای هستند و بابت هر مله تبلیغ یک ماهه مبلغی کلی دریافت میشه.

موفق باشید

Sarah

کاربر ويژه
سلام
نه سارا خانم عزیز، تبلیغات اجاره ای هستند و بابت هر مله تبلیغ یک ماهه مبلغی کلی دریافت میشه.

موفق باشید

ممنون. گفتم اگه مربوط به کلیک باشه، یه مسابقه بذارین هر کی بیشتر روی تبلیغات کلیک کرد یه جایزه بگیره!

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
وقت بخیر دوستان ایران انجمنی:احترام:
میشه بعد از اتمام مسابقه عکاسی تاپیکی باز بشه که عکاسا درمورد عکساشون "مثلا کجا گرفتن"اسمه منظقه اش "و.... صحبت کنن ؟:گل:
[MENTION=1]admin[/MENTION]

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
یه پیشنهاد:
بخش حقوق رو در صورت امکان راه اندازی کنید
سلام
دل آرام عزیز به صورت کلی و همیشگی راه اندازی بخش جدید در انجمن در مواقعی صورت میگیره که تعداد مطالب و کاربران استفاده کننده از محتوای مذکور در میران قابل قبولی باشند. به توجه به این مطلب گمان میکنم که فعالان و استفاده کنندگان موجود در این زمینه (حقوق) در ایران انجمن در حد قابل قبولی نباشند.

موفق باشید
وقت بخیر دوستان ایران انجمنی:احترام:
میشه بعد از اتمام مسابقه عکاسی تاپیکی باز بشه که عکاسا درمورد عکساشون "مثلا کجا گرفتن"اسمه منظقه اش "و.... صحبت کنن ؟:گل:
@admin

سلام
الهه خورشید عزیز میتونید این پیشنهادتون رو با مدیر بخش مسابقات حسین عزیز مطرح کنید. مسلماً در صورت موافقت ایشون ما نیز حمایت خواهیم کرد.

موفق باشید

عرض سلام و خسته نباشید به مدیریت محترم انجمن.
بنده از نحوه عملکرد و مدیریت مدیران بخش هواشناسی انتقاد دارم.
در ماجرای شب گذشته هم بنده مقصر بودم و هم جناب عباس از قزوین.
بنده فرمایشات دوست عزیزم جناب عباس را قبول دارم و اصلا هک کردن تصاویر و یا شعار های سیاسی در تصاویر و نقشه های هواشناسی یک مقدار عاقلانه به نظر نمی آید ولی بنده این نقشه را برای انجمن استاد دشتی تهیه کردم و اصلا هم منظوری از هک کردن این گونه شعار ها روی نقشه ها نداشته و ندارم.
از اینکه عباس جان میفرمایند که این کار بنده یک نوع فعالیت سیاسی محسوب می شود کاملا مخالف هستم و تحت هیچ شرایطی بنده مرتکب خطا و فعالیت سیاسی نشده ام.
انتقاد اصلی من از جناب امیر محسن مدیر ارشد بخش هواشناسی هست که همیشه و همواره یک طرفه قضاوت می کنند .
بنده مطمئن هستم که بابت ماجرای دیشب حتی اندازه دو کلمه اخطار هم به جناب عباس ارسال نشده و این در حالی است که ایشان به بنده دو بار اخطار دادند.
من به عنوان یک کاربر در این انجمن بایستی ازادی بیان و قلم داشته باشم و عملکرد مدیران را مورد انتقاد قرار بدهم.
سوالی که من از جناب امیر محسن دارم این است که چرا واقعا شما با بنده مشکل دارید و همواره سعی می کنید که بنده را مقصر اصلی این جریانات قرار دهید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا به صورت منطقی و کاملا روشن به این انتقاد بنده پاسخ دهید.

amin khan

مدیر انجمن
عرض سلام و خسته نباشید به مدیریت محترم انجمن.
بنده از نحوه عملکرد و مدیریت مدیران بخش هواشناسی انتقاد دارم.
در ماجرای شب گذشته هم بنده مقصر بودم و هم جناب عباس از قزوین.
بنده فرمایشات دوست عزیزم جناب عباس را قبول دارم و اصلا هک کردن تصاویر و یا شعار های سیاسی در تصاویر و نقشه های هواشناسی یک مقدار عاقلانه به نظر نمی آید ولی بنده این نقشه را برای انجمن استاد دشتی تهیه کردم و اصلا هم منظوری از هک کردن این گونه شعار ها روی نقشه ها نداشته و ندارم.
از اینکه عباس جان میفرمایند که این کار بنده یک نوع فعالیت سیاسی محسوب می شود کاملا مخالف هستم و تحت هیچ شرایطی بنده مرتکب خطا و فعالیت سیاسی نشده ام.
انتقاد اصلی من از جناب امیر محسن مدیر ارشد بخش هواشناسی هست که همیشه و همواره یک طرفه قضاوت می کنند .
بنده مطمئن هستم که بابت ماجرای دیشب حتی اندازه دو کلمه اخطار هم به جناب عباس ارسال نشده و این در حالی است که ایشان به بنده دو بار اخطار دادند.
من به عنوان یک کاربر در این انجمن بایستی ازادی بیان و قلم داشته باشم و عملکرد مدیران را مورد انتقاد قرار بدهم.
سوالی که من از جناب امیر محسن دارم این است که چرا واقعا شما با بنده مشکل دارید و همواره سعی می کنید که بنده را مقصر اصلی این جریانات قرار دهید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا به صورت منطقی و کاملا روشن به این انتقاد بنده پاسخ دهید.

دلیل مسدود شدن کاربری شما توهین به ادمین و کاربرای بخش هواشناسی اگه مشکلی بااین موضوع دارین پست های ویرایش شده شما موجود هستند.

amir551

کاربر ويژه
سلام دوستان
ما هم میشه تو ایران انجمن یه شکلک واسه خودمون داشته باشیم؟
با تشکر
:بای:

Topaz

متخصص بخش تلفن همراه
آهان!منظورتون پست آخر مبنی بر تمام شدن کلی هست.ببخشید

taranom

کاربر ويژه
با سلام خدمت مدیران عزیز ایران انجمن
یه پیشنهاد داشتم
اینکه امکانش هست یه بخش مذهبی به انجمن اضافه کنید؟
کمبودش واقعا احساس میشه
پیشاپیش ممنون از توجه شما:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا