• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پيشنهادات و انتقادات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

baroon

متخصص بخش ادبیات
دو پست بالا به بخش مربوط به پیشنهادات منتقل شد.
دوستان تاپیک نظرسنجی پایان سال، محتوی آمارها و نظرسنجی هایی هست پیرامون کارکرد بخش ها و مدیران و ... در طول سالی که پشت سر گذاشتیم. :گل:
برای طرح انتقاد و پیشنهاد از این تاپیک استفاده کنید.:دوست:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
فکر کنم افزونه اطلاع رسانی از پسند ها، نقل قول ها، و دعوت ها یک تنظیم برای فعال کردن و غیر فعال کردن به صورت پنل تنظیم برای کاربران داشته باشه
اگه این گزینه فعال بشه بهتر میشه.

سلام
آرش عزیز این گزینه روی نسخه ی Pro فعال هست، نسخه ی استفاده شده در انجمن ما به دلیل مسائل کپی رایت و لایسنس Lite هست.

parastu

متخصص بخش گالری عکس
سلاااام:11:
یه پیشنهاد...شایدم درخواست:خنده1:
امکانش هست شکلک هایی رو که بیشتر ازشون استفاده می کنیم رو در کنار صفحه قرار بدین؟

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
سلام و خسته نباشید:گل:

یه خواهشی نمیشه پروفایلمون موزیکم داشته باشه و بتونیم موزیک بذاریم؟

Arashtranslater

New member
سلام.
دوست دارم یه تاپیک دنباله دار داشته باشم هر روز اپدیت کنم با عنوان عکس ها و مطالب روز
ممنون میشم راهنمایی کنید:گل:​

سیاوش عشق

کاربر ويژه
درود
...

2 کاربر از (.....) عزیز به خاطر این پست
تشکر کرده اند: نفر اول (17-01-2013), نفر دوم (دو،سه روز پیش
:خنده1: )
....
اینطوری نوشته بشه مفیدتر نیست؟ و البته قشنگ تر

یا
سپاس: نفر اول، نفر دوم

rain bow girl

کاربر ويژه
منم پيشنهادي داشتم بخشي باموضوع روانشناسي بگزاريد در داخل ان كتا ب درمورد روانشناسي و تست هوش بگزاريد:ایده::ایده:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام بر همگی دوستان
قبل از هر چیزی تشکر میکنم از همگی شما بابت ارائه پیشنهادات و انتقاداتون در جهت پیشرفت بهتر سایت.

اره یه قالب گل و بلبلی

منم میخوام
قرار گرفت دیگه! هم اون بالا گل داره هم بلبل! :خنده1:

سلاااام:11:
یه پیشنهاد...شایدم درخواست:خنده1:
امکانش هست شکلک هایی رو که بیشتر ازشون استفاده می کنیم رو در کنار صفحه قرار بدین؟

پرستوی عزیز الان به همین صورت تنظیم شده. البته مسئولیت این قسمت رو مریم خانم عزیز بر عهده دارند و میتونید مستقیماً با خودشون در این مورد صحبت کنید.

سلام و خسته نباشید:گل:

یه خواهشی نمیشه پروفایلمون موزیکم داشته باشه و بتونیم موزیک بذاریم؟

نه متأسفانه ریحانه خانم عزیز، با توجه به حساس بودن مبحث موسیقی در این مورد مانور زیادی نمیتونیم داشته باشیم.

سلام.
دوست دارم یه تاپیک دنباله دار داشته باشم هر روز اپدیت کنم با عنوان عکس ها و مطالب روز
ممنون میشم راهنمایی کنید:گل:​

آرش عزیز میتونید موضوع رو جهت بررسی با یکی از ناظمین و یا مدیر بخش دریا خانم مطرح کنید.

درود
...

2 کاربر از (.....) عزیز به خاطر این پست
تشکر کرده اند: نفر اول (17-01-2013), نفر دوم (دو،سه روز پیش
:خنده1: )
....
اینطوری نوشته بشه مفیدتر نیست؟ و البته قشنگ تر

یا
سپاس: نفر اول، نفر دوم

سیاوش عزیز متأسفانه هرچه تلاش کردم متوجه منظورتون نشدم لطفاً توضیح بیشتری بدید.

منم پيشنهادي داشتم بخشي باموضوع روانشناسي بگزاريد در داخل ان كتا ب درمورد روانشناسي و تست هوش بگزاريد:ایده::ایده:

اگر منظورتون بخش روانشناسی بایه میتونید در بخش زیر مشاهده کنید:
http://www.iranjoman.com/forumdisplay.php?f=403

و بخش کتابخانه ی الکترونیکی:
http://www.iranjoman.com/forumdisplay.php?f=798

موفق باشید

rain bow girl

کاربر ويژه
ببخشيد اكه بخشي براي اشنا شدن با رشته هاي تحصيلي وجود نداره لطفا بگذاريد :گل:

رئیس

کاربر ويژه
سلام و عرض تبریک عید به مدیرای عزیز انجمن
امیدوارم حالتون خوب باشه
چند وقت پیش یه درخواست دادم در خصوص ایجاد بخش برق و الکترونیک- چون که در انجمن نیازش حس میشه،ولی بنا به دلایلی اون موقع مقدور نبود-حالا خواستم ببینم امکانش فراهم شده یا نه...؟
این بخش میتونه مقاله ها،اخبار،کشفیات جدید و... برق و الکترونیک رو در دسترس اعضاء و میهمانان قرار بده
با تشکر...

baroon

متخصص بخش ادبیات
امیدوارم حالتون خوب باشه
چند وقت پیش یه درخواست دادم در خصوص ایجاد بخش برق و الکترونیک- چون که در انجمن نیازش حس میشه،ولی بنا به دلایلی اون موقع مقدور نبود-حالا خواستم ببینم امکانش فراهم شده یا نه...؟
این بخش میتونه مقاله ها،اخبار،کشفیات جدید و... برق و الکترونیک رو در دسترس اعضاء و میهمانان قرار بده
با تشکر...

پست شما از تاپیک درخواست مدیریت، منتقل شد به تاپیک مربوطه.:1:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
امیدوارم حالتون خوب باشه
با تشکر...

سلام
دوست عزیز امکان ایجاد بخش جدید در زمینه ای وقتی فراهم میشه که تعداد مطالب و کاربران متقاضی استفاده کننده از مطالب اون زمینه در حد مناسبی باشه.
در زمینه ی مذکور فعالیت خاصی در انجمن دیده نشده، پس باید برای این مورد تلاش کنید.

موفق باشید

رئیس

کاربر ويژه
سلام
دوست عزیز امکان ایجاد بخش جدید در زمینه ای وقتی فراهم میشه که تعداد مطالب و کاربران متقاضی استفاده کننده از مطالب اون زمینه در حد مناسبی باشه.
در زمینه ی مذکور فعالیت خاصی در انجمن دیده نشده، پس باید برای این مورد تلاش کنید.

موفق باشید
سلام ادمین عزیز
درسته حق با شماست،خودمم کسی رو پیگیر این مباحث زیاد ندیدم.به هر حال سعی میکنم هر چی مطلب راجب موضوع ذکر شده دارم جمع آوری کنم و به توصیه قبلی شما تو بخش علوم کاربردی قرار بدم.بلکم که فرجی بشه...
بابت راهنمایی ممنون:گل:

lonam

New member
دوستان کسی میدونه چه جوری حروف کوچیک رو روی کلمه ها گذاشت در فروم ها ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا