سلام
فکر کنم افزونه اطلاع رسانی از پسند ها، نقل قول ها، و دعوت ها یک تنظیم برای فعال کردن و غیر فعال کردن به صورت پنل تنظیم برای کاربران داشته باشه
اگه این گزینه فعال بشه بهتر میشه.
قرار گرفت دیگه! هم اون بالا گل داره هم بلبل! :خنده1:اره یه قالب گل و بلبلی
منم میخوام
سلام و خسته نباشید:گل:
یه خواهشی نمیشه پروفایلمون موزیکم داشته باشه و بتونیم موزیک بذاریم؟
سلام.
دوست دارم یه تاپیک دنباله دار داشته باشم هر روز اپدیت کنم با عنوان عکس ها و مطالب روز
ممنون میشم راهنمایی کنید:گل:
درود
...
2 کاربر از (.....) عزیز به خاطر این پست تشکر کرده اند: نفر اول (17-01-2013), نفر دوم (دو،سه روز پیش :خنده1: )
....
اینطوری نوشته بشه مفیدتر نیست؟ و البته قشنگ تر
یا
سپاس: نفر اول، نفر دوم
منم پيشنهادي داشتم بخشي باموضوع روانشناسي بگزاريد در داخل ان كتا ب درمورد روانشناسي و تست هوش بگزاريد:ایده::ایده:
سلام و عرض تبریک عید به مدیرای عزیز انجمن
امیدوارم حالتون خوب باشه
چند وقت پیش یه درخواست دادم در خصوص ایجاد بخش برق و الکترونیک- چون که در انجمن نیازش حس میشه،ولی بنا به دلایلی اون موقع مقدور نبود-حالا خواستم ببینم امکانش فراهم شده یا نه...؟
این بخش میتونه مقاله ها،اخبار،کشفیات جدید و... برق و الکترونیک رو در دسترس اعضاء و میهمانان قرار بده
با تشکر...
سلام باران جان :گل:پست شما از تاپیک درخواست مدیریت، منتقل شد به تاپیک مربوطه.
سلام و عرض تبریک عید به مدیرای عزیز انجمن
امیدوارم حالتون خوب باشه
چند وقت پیش یه درخواست دادم در خصوص ایجاد بخش برق و الکترونیک- چون که در انجمن نیازش حس میشه،ولی بنا به دلایلی اون موقع مقدور نبود-حالا خواستم ببینم امکانش فراهم شده یا نه...؟
این بخش میتونه مقاله ها،اخبار،کشفیات جدید و... برق و الکترونیک رو در دسترس اعضاء و میهمانان قرار بده
با تشکر...
سلام ادمین عزیزسلام
دوست عزیز امکان ایجاد بخش جدید در زمینه ای وقتی فراهم میشه که تعداد مطالب و کاربران متقاضی استفاده کننده از مطالب اون زمینه در حد مناسبی باشه.
در زمینه ی مذکور فعالیت خاصی در انجمن دیده نشده، پس باید برای این مورد تلاش کنید.
موفق باشید