• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پيشنهادات و انتقادات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
علی جان یه چند وقته یه قسمت هایی از انجمن غیر فعاله
کی درست میشه؟
به خاطر سرور هست این مسائل؟

آخه دوستان میان نقل قول میکنن ما متوجه نمیشیم

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
علی جان یه چند وقته یه قسمت هایی از انجمن غیر فعاله
کی درست میشه؟
به خاطر سرور هست این مسائل؟

آخه دوستان میان نقل قول میکنن ما متوجه نمیشیم

سلام
مهدی جان مشکل فشار بر روی سرور باید بررسی و کشف بشه! احتمالاً طی این ماه بعضی از امکانات از جمله نقل قول و منشن برگشت داده بشند.

موفق باشید

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
سلام
ببخشید سرور چیه دقیقا؟؟؟:52:
اگه سوالم جاش اینجا نبود معذرت میخوام.

R0xanA

متخصص بخش گرافیک و مالتی مدیا
سلام
ببخشید سرور چیه دقیقا؟؟؟:52:
اگه سوالم جاش اینجا نبود معذرت میخوام.

دخملم این توضیح کاملش:

سرور چیست؟ سرور به کامپیوتری متصل به اینترنت گفته می شود که حاوی یک یا چند وب سایت می باشد. سرورها برای آنکه بتوانند به شبکه جهانی وب متصل شوند و در نتیجه آن، سایت های خود را در معرض عموم قرار دهند، بایستی تنظیمات خاصی را پشت سر گذارند. اول از همه اینکه، یک سرور برای آنکه از سرورهای دیگر در شبکه جهانی وب متمایز شود، نیاز دارد تا نام مخصوص بخود داشته باشد، درست همانند دنیای واقعی که هر فردی توسط نام خود، از فرد دیگر قابل تشخص می باشد. به این خصیصه سرورها، اصطلاحا، nameserver گفته می شود.

یکی از خصیصه های دیگری که سرورها را از هم متمایز می کند، نوع نرم افزار و سیستم های عاملی است که بر روی این کامپیوترها نصب می شود. بعنوان مثال، یک وب سایت می تواند بر روی سروری قرار داشته باشد که سیستم عامل آن ویندوز سرور 2003 باشد، و وب سایت دیگری وجود داشته باشد که بر روی سروری با سیستم عامل لینوکس نصب شده باشد.

ولی در کل سرور فضایی هست که سایت توش قرار میگیره

البته با اجازه از علی اقا:خجالت2:

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی

دخملم این توضیح کاملش:

سرور چیست؟

سرور به کامپیوتری متصل به اینترنت گفته می شود که حاوی یک یا چند وب سایت می باشد. سرورها برای آنکه بتوانند به شبکه جهانی وب متصل شوند و در نتیجه آن، سایت های خود را در معرض عموم قرار دهند، بایستی تنظیمات خاصی را پشت سر گذارند. اول از همه اینکه، یک سرور برای آنکه از سرورهای دیگر در شبکه جهانی وب متمایز شود، نیاز دارد تا نام مخصوص بخود داشته باشد، درست همانند دنیای واقعی که هر فردی توسط نام خود، از فرد دیگر قابل تشخص می باشد. به این خصیصه سرورها، اصطلاحا، nameserver گفته می شود.

یکی از خصیصه های دیگری که سرورها را از هم متمایز می کند، نوع نرم افزار و سیستم های عاملی است که بر روی این کامپیوترها نصب می شود. بعنوان مثال، یک وب سایت می تواند بر روی سروری قرار داشته باشد که سیستم عامل آن ویندوز سرور 2003 باشد، و وب سایت دیگری وجود داشته باشد که بر روی سروری با سیستم عامل لینوکس نصب شده باشد.

ولی در کل سرور فضایی هست که سایت توش قرار میگیره

البته با اجازه از علی اقا:خجالت2:

آهان:17:
ممنون رکسانا جون:6:
کلا درگیرش بودم:52:
پس امیدوارم به زودی مشکل حل بشه:دعا:
تشکر عزیزم:احترام:

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
سلام

یه پیشنهاد داشتم اگه میشه بخش جداگانه برای عکس کوکان بذارید اینطوری بهتره

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سلام

یه پیشنهاد داشتم اگه میشه بخش جداگانه برای عکس کوکان بذارید اینطوری بهتره

سلام عزیزم اتفاقاً به فکر اضافه کردن چند بخش جدید به گالری عکس منجمله از "عکس کودکان" هستیم.
ممونم از پیشنهاد خوبت :گل:

ناهید

متخصص بخش

سوالی دارم. ( در مورد پست انتقادی که مطرح شده بود ))

بنظرم نظرات داده شد ( عزیزانی که مشارکت داشتند ) اما نتیجه ای معلوم نشد . یعنی

تغییراتی که مورد بحث بود . اگر قرار به نظر دادن بود که در بخشهای دیگه مطرح

شده بود . اگر به ساختار و بررسی مدیریت و بحثهای گفته شده بود پس چرا تغییراتی انجام

نشد ؟؟؟؟ همان مشکلات همان موردی که بود . پس هدف از ایجاد این پست که فراموش شد

چی بود ؟؟؟؟ من راستش متوجه نشدم اگر علی عزیز توضیح بدی ممنون میشم.

rain bow girl

کاربر ويژه
با سلام خدمت مديريت
پيشنهاد مي كردم كه بخش جداگانه اي براي گيتار در موسيقي ايجاد شود
:احترام:
:گل::گل::گل::گل::گل:

rain bow girl

کاربر ويژه
در بخش موسيقي بخشي براي عكس گذاشته شود تا عكس هايي از ساز ها و اهنگ سازان موسيقي گذاشته شود:احترام:
باتشكر :گل:

Topaz

متخصص بخش تلفن همراه
سلام

پیشنهاد میکنم بخش تکنولوژی یک زیربخش متفرقه هم بگیره.خیلی مطالب جالب درمورد تکنولوژی هست که ربط به دوربین و لوازم صوتی و تصویری نداره

و ما نمیدونیم کجا باید بذاریمشون.

:گل:

[MENTION=1]admin[/MENTION]

[MENTION=3]Maryam[/MENTION]

آخرین ویرایش:

naznaz

کاربر ويژه
سلام به همه دوستان

امروز که مطلب خیلی جالب و مفید آقای راهنما رو مطالعه کردم ( کوتاه ترین و مفید ترین تاپیک ) فکر کردم چه خوب میشد تو یه تاپیک عزیزانی که با استفاده از روشهای ذهنی و فکری و مثبت نگری تونستن به موفقیتی برسن برای بقیه هم از روشهاشون و تجربه هاشون بگن و ما هم سوالاتی که در مورد این روشها داریم از این عزیزان بپرسیم...اگر چنین بخشی در انجمن وجود داره لطفا راهنماییم کنید. ممنون از همه دوستان عزیز و جناب راهنما برای مطالب عالی شون

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
پست های من از حدود 3 هزار و 100 رسیده به 2260
در ضمن پیغام خصوصی هم در این مورد نیومده

دلیل؟

Maryam

متخصص بخش ادبیات
با سلام خدمت مديريت
پيشنهاد مي كردم كه بخش جداگانه اي براي گيتار در موسيقي ايجاد شود
:گل::گل::گل::گل::گل:

در بخش موسيقي بخشي براي عكس گذاشته شود تا عكس هايي از ساز ها و اهنگ سازان موسيقي گذاشته شود:احترام:
باتشكر :گل:

سلام
لازمه ایجاد بخش جدید در انجمن، تعداد مورد قبول تاپیک های مخصوص به بخش درخواست شده میباشد.

سلام

پیشنهاد میکنم بخش تکنولوژی یک زیربخش متفرقه هم بگیره.خیلی مطالب جالب درمورد تکنولوژی هست که ربط به دوربین و لوازم صوتی و تصویری نداره

@admin

@Maryam

سلام با مدیر بخش تکنولوژی در این باره صحبت شده .

سلام به همه دوستان

امروز که مطلب خیلی جالب و مفید آقای راهنما رو مطالعه کردم ( کوتاه ترین و مفید ترین تاپیک ) فکر کردم چه خوب میشد تو یه تاپیک عزیزانی که با استفاده از روشهای ذهنی و فکری و مثبت نگری تونستن به موفقیتی برسن برای بقیه هم از روشهاشون و تجربه هاشون بگن و ما هم سوالاتی که در مورد این روشها داریم از این عزیزان بپرسیم...اگر چنین بخشی در انجمن وجود داره لطفا راهنماییم کنید. ممنون از همه دوستان عزیز و جناب راهنما برای مطالب عالی شون

سلام
میتونید به این بخش سری بزنید:
http://www.iranjoman.com/forumdisplay.php?f=570
اگر بخش مورد نظر در بین بخش های این تالار نبود با آقای راهنما در این رابطه صحبت کنید.

پست های من از حدود 3 هزار و 100 رسیده به 2260
در ضمن پیغام خصوصی هم در این مورد نیومده

دلیل؟

سلام
به دلیل رفع یک مشکل فنی پیش آمده از گزینه ی تعمیرات در انجمن استفاده شده است.
توضیحات این گزینه به شرح زیر است:

این ابزار تعداد پست های کاربران را طبق دیتابیس مجدد شمارش می کند .
از این ابزار استفاده نکنید اگر پست هایی را حذف کردید , برای کاربرانی به صورت دستی تعداد پست را وارد کردید و یا از یک انجمن دیگر کاربران را به این انجمن منتقل کردید و نمی خواهید تعداد پست های آنها تغییر کند .
از این ابزار زمانی استفاده کنید که مطمئن هستید به آن احتیاج دارید .
با استفاده از این ابزار ممکن است تعداد پست کاربران کاهش یابد .
اطلاعات از دست رفته قابل بازگشت نیست . این یک هشدار است

بنابر این هیچ پستی از شما و سایر عزیزان حذف نشده است.

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
سلام
میزان پست های منم کاهش یافته :خجالت2:
دیشب درست بود الان که اومدم دیدم اینجوری شده:تعجب2:

ناهید

متخصص بخش
متاسفانه با این روش پست گذاشتن صرفا برای جایزه سخت مخالفم . در حال حاضر رقابت

کذبی که صرفا برای گرفتن شارژ بوجود امده کیفت پستها پایین امده.. چون هدف ارزش پست

نیست .فقط تعداد پست مهم.شده الان انجمن با این طرح به کیفیت و پستهایی که تو هر انجمنی به

وفور گذاشته میشه و دوستانی که برای رقابت پست میزارند رسیده. هر کدام از ما انقدر توان

داریم روزی ۵۰ یابیشتر پست بزاریم. از نظر من این حجم پست کاملا مخربه. چون کاربری که

تعداد پستها رو ببینه مسلما شوقش ر و از دست میده. اگر هم نده مسلما کپی از ساینای دیگه و

به راحتی . ممنون

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
سلام

@admin

@Maryam

سلام
فاطمه عزیزم ممنون از اطلاع رسانیت:گل:
من هر سه زیرمجموعه بخش تکنولوژی رو دیدم ولی مطالبی که به متفرقه مربوط میشن رو ندیدم
عزیزم الان یه بخشی هست که شما میتونی این جور مطالب رو اونجا قرار بدی:بله:
بازم ممنون از حسن توجهت:دوست:
http://www.iranjoman.com/forumdisplay.php?f=1014

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
درود

موضوعی را که ایجاد کرده بودید حذف شد:

================================================== ========================
موضوع: انجمنه داریم؟
انجمن: تاپیک های دنباله دار
دلیل:
================================================== ========================

اگر سوال و یا اعتراضی دارید میتوانید با مدیر کل سایت در ارتباط باشید.

با تشکر، گروه مدیریتی انجمن های تخصصی ایران انجمن

دلیل اینکه این تاپیک حذف شده کشک بوده یا ماست؟
یادمه یه روز قبل از اینکه حذف بشه آخرین پستاشو دیدم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا