• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پيشنهادات و انتقادات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
این موضوع وجود ندارد . ممکن است حذف شده باشد و یا لینک اشتباه وارد کرده باشید. اگر از موجودیت این لینک مطمئن هستید برای کسب اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.

اگر حذف نشده بود پیغامی هم نباید میومد

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سلام
میزان پست های منم کاهش یافته :خجالت2:
دیشب درست بود الان که اومدم دیدم اینجوری شده:تعجب2:

سلام پاسخ مشکل شما در پست شماره 675 داده شده است:
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=366&page=68&p=415867&viewfull=1#post415867

اگر حذف نشده بود پیغامی هم نباید میومد

سلام تاپیک انجمنه داریم؟ به دلیل کشیده شدن به مسائل حاشیه ای توسط مدیریت سایت حذف شده است.

Maryam

متخصص بخش ادبیات
متاسفانه با این روش پست گذاشتن صرفا برای جایزه سخت مخالفم . در حال حاضر رقابت

کذبی که صرفا برای گرفتن شارژ بوجود امده کیفت پستها پایین امده.. چون هدف ارزش پست

نیست .فقط تعداد پست مهم.شده الان انجمن با این طرح به کیفیت و پستهایی که تو هر انجمنی به

وفور گذاشته میشه و دوستانی که برای رقابت پست میزارند رسیده. هر کدام از ما انقدر توان

داریم روزی ۵۰ یابیشتر پست بزاریم. از نظر من این حجم پست کاملا مخربه. چون کاربری که

تعداد پستها رو ببینه مسلما شوقش ر و از دست میده. اگر هم نده مسلما کپی از ساینای دیگه و

به راحتی . ممنون

سلام ممنونیم از پیشنهادات خوب شما:گل:
این مسابقه تا یک ماه دیگر یعنی تا آخر شهریور ماه ادامه دارد و سپس به روال سابق بازخواهد گشت.

Sarah

کاربر ويژه
تاپیکی ایجاد کردم به نام عکس کودکی خوانندگان ایرانی http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=79277&p=422508#post422508

ولی ناظم انجمن خانم DARYA یکی از عکس ها رو حذف کردن و نوشتن؛
لطفا فقط عکس خوانندگان مجاز رو قرار بدید

اگه قرار هست فقط عکس خوانندگان مجاز ایرانی در این انجمن به نمایش گذاشته بشه، پس؛

*چرا اخبار و عکس های مرتبط با گلشیفته فراهانی که قبلاً مجاز بوده و حالا غیرمجاز شده توی این انجمن به نمایش درومده؟!!! یک نمونه؛ http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=42619

* چرا آواتارهای غیراسلامی و غیرمجاز انتخابی کاربران که غالباً خواننده و بازیگر غربی هستن در این انجمن مجاز هست؟!!!

* چرا یه زمانی ادمین انجمن آقای علی احمدزاده اعلام کرده بودن که فول آلبوم تمام خوانندگان رو دارن و کسانی که میخوان میتونن از انجمن تهیه کنن؟!!! تمام خوانندگان یعنی مجاز و غیر مجاز!!!

* و هزار چرای دیگه!!!!

حالا یه دونه عکس شادمهر عقیلی خبر ساز شد توی این تاپیک؟!!! یه مدتی توی ایران خوش درخشید و به خاطر محدودیت ها و مشکلاتی که همه می دونن بدترین و آخرین راه یعنی مهاجرت از ایران به خارج از کشور رو انتخاب کرد.

ایرانی ایرانیه!!!! مجاز و غیرمجاز نداره و عمل اشتباه هر ایرانی در آخر باعث محرومیت خودش میشه و به طبع تمام ایرانی ها رو بدنام نمیکنه... اگه تمام ایرانی ها با اعمال خوانندگان و بازیگران ایرانی که حالا پناهنده خارج از کشور هستن بدنام می شدن، پس تا الان هر جا که نام ایران میاد همه باید به عنوان یه کشور ننگین و لکه دار یاد بکنن!!

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
تاپیکی ایجاد کردم به نام عکس کودکی خوانندگان ایرانی http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=79277&p=422508#post422508

ولی ناظم انجمن خانم DARYA یکی از عکس ها رو حذف کردن و نوشتن؛
لطفا فقط عکس خوانندگان مجاز رو قرار بدید

اولا یکی از عکس ها نبود عکس خواننده های دیگه مثل خانم گوگوش و آقای ابی و ... هم توش بود و من طبق قانون:
5. ارسال مطالب و تصاوير خارج از فرهنگ جامعه ي ايراني و خلاف قوانين جمهوري اسلامي ممنوع ميباشد.
اون عکس هارو حذف کردم .

*چرا اخبار و عکس های مرتبط با گلشیفته فراهانی که قبلاً مجاز بوده و حالا غیرمجاز شده توی این انجمن به نمایش درومده؟!!! یک نمونه؛ http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=42619

حق با شماست تاپیک به بایگانی منتقل شد:گل:
فقط دقت کنید در زمان ارسال این تاپیک من هنوز حتی در انجمن عضو هم نشده بودم:احترام:

* چرا آواتارهای غیراسلامی و غیرمجاز انتخابی کاربران که غالباً خواننده و بازیگر غربی هستن در این انجمن مجاز هست؟!!!

منظورتون از غیر اسلامی چیه؟ یعنی اواتار ها باید با حجاب باشن:تعجب2:
اگه شما اواتاریبا پوشش نامناسب دیدید گزارش بدید حتما رسیدگی میشه.

* چرا یه زمانی ادمین انجمن آقای علی احمدزاده اعلام کرده بودن که فول آلبوم تمام خوانندگان رو دارن و کسانی که میخوان میتونن از انجمن تهیه کنن؟!!! تمام خوانندگان یعنی مجاز و غیر مجاز!!!

* و هزار چرای دیگه!!!!

این قضیه هم من ازش بی اطلاع هستم شاید باز هم مال زمانیه که من عضو انجمن نبودم در این مورد می تونید از خودشون سوال کنید.
[MENTION=1]Ali Ahmadzadeh[/MENTION]

حالا یه دونه عکس شادمهر عقیلی خبر ساز شد توی این تاپیک؟!!! یه مدتی توی ایران خوش درخشید و به خاطر محدودیت ها و مشکلاتی که همه می دونن بدترین و آخرین راه یعنی مهاجرت از ایران به خارج از کشور رو انتخاب کرد.

ایرانی ایرانیه!!!! مجاز و غیرمجاز نداره و عمل اشتباه هر ایرانی در آخر باعث محرومیت خودش میشه و به طبع تمام ایرانی ها رو بدنام نمیکنه... اگه تمام ایرانی ها با اعمال خوانندگان و بازیگران ایرانی که حالا پناهنده خارج از کشور هستن بدنام می شدن، پس تا الان هر جا که نام ایران میاد همه باید به عنوان یه کشور ننگین و لکه دار یاد بکنن!!

همون طور که قبلا گفتم یه دونه عکس نبود در ضمن خبر سازی در کار نبوده کسی که داره خبر سازی می کنه فکر کنم خود شما هستید و نمی دونم به چه منظور

رفتن ایشون هم به هر علتی باشه به من مربوط نیست من مخالف افرادی نیستم که شما عکسشون رو گذاشته بودید شاید طرفدارشون هم باشم ولی وقتی قوانین جمهوری اسلامی رو می نوشتن از من سوال نکردن که مخالفم یا موافق!!!!!!!

در آخر می خواستم یه قانون رو به همه دوستان یادآوری کنم که نمی دونم چرا چند روزه به چه منظور رعایت نمیشه!!!!!!

. در صورت داشتن هر گونه اعتراض نسبت به عملکرد مدیران و مسئولین و همچنین داشتن اعتراض به پستهای کاربران در هر زمینه ای از طریق ارسال پیغام خصوصی به یکی از مسئولین اقدام نمایید. زدن پست و تاپیک بدین منظور (و برخورد خودسرانه با کاربران خاطی) خلاف قوانین بوده و کاربر مذکور اخطار دریافت خواهد کرد.

Sarah

کاربر ويژه

طبق قانون:
5. ارسال مطالب و تصاوير خارج از فرهنگ جامعه ي ايراني و خلاف قوانين جمهوري اسلامي ممنوع ميباشد.
اون عکس هارو حذف کردم .

عزیزم تصویر کودکی چطور میتونه مغایر با فرهنگ جامعه ایرانی باشه؟!! مگه عکس مستحجن بوده؟!!

منظورتون از غیر اسلامی چیه؟ یعنی اواتار ها باید با حجاب باشن:تعجب2:
اگه شما اواتاریبا پوشش نامناسب دیدید گزارش بدید حتما رسیدگی میشه.

ماشالله خیلی شوخ هستین :خنده1: خودتون خوب میدونید که منظورم عکس بی حجاب نبود. منظور عکس شخصیتهایی مثل خواننده های خارجی که همجنس باز و ... هستن!! دو بار از این آواتارها دیدم. تعداد کاربران زیاد هست و متاسفانه الان دسترسی ندارم که از روی آواتارهاشون براتون مثال بزنم!!

همون طور که قبلا گفتم یه دونه عکس نبود در ضمن خبر سازی در کار نبوده کسی که داره خبر سازی می کنه فکر کنم خود شما هستید و نمی دونم به چه منظور

همین که گفتین لطفا عکس خوانندگان مجاز رو قرار بدید نشون میده که شما دارین چیزی رو به من یادآوری میکنین که انگار قادر به تشخیص بد از خوب نیستم!! خوشبختانه خیلی خوب میدونم نباید از عکسها و مطالب مستحجن استفاده کنم!!

رفتن ایشون هم به هر علتی باشه به من مربوط نیست من مخالف افرادی نیستم که شما عکسشون رو گذاشته بودید شاید طرفدارشون هم باشم ولی وقتی قوانین جمهوری اسلامی رو می نوشتن از من سوال نکردن که مخالفم یا موافق!!!!!!!

خانمی درسته از شما نپرسیدن موافقی یا مخالف، ولی حداقل می تونی نقاط ابهامش رو سوال کنی و مطمئن بشی که در مورد چی صدق میکنه و در چه مورد نه. مطمئنم منظور این قانون در انجمن در این مورد صدق نمیکنه و تاپیک هیچ اشکالی نداره و کاملاً قانونیه!!!

در آخر می خواستم یه قانون رو به همه دوستان یادآوری کنم که نمی دونم چرا چند روزه به چه منظور رعایت نمیشه!!!!!!
. در صورت داشتن هر گونه اعتراض نسبت به عملکرد مدیران و مسئولین و همچنین داشتن اعتراض به پستهای کاربران در هر زمینه ای از طریق ارسال پیغام خصوصی به یکی از مسئولین اقدام نمایید. زدن پست و تاپیک بدین منظور (و برخورد خودسرانه با کاربران خاطی) خلاف قوانین بوده و کاربر مذکور اخطار دریافت خواهد کرد.

فکر کنم شما به عنوان این تاپیک اصلاً دقت نکردین! "پیشنهادات و انتقادات" در این تاپیک هر پیشنهاد و انتقادی مطرح میشه خارج از هر گونه ترس و رودربایستی! علاوه بر اون؛ شما مگه نمیگی این قانون شماره 5 که نوشتی از قوانین انجمن هست که از شما در موردش اظهار نظر نکردن؟! پس خواستم به جای پیغام خصوصی، موضوع رو به این طریق پیگیری کنم!
از طرفی؛
کاربران در صورت اعتراض در هر زمینه ای باید از طریق ارسال پیغام خصوصی به مسئول مربوطه اقدام کنن؛ اگه واقعاً شما خودت به این موضوع اعتقاد داری و پایبندی چرا جوابم رو به پیغام خصوصی ارسال نکردی و در این تاپیک اعلام نکردی که از طریق پیغام خصوصی جوابم رو دادین؟!

Maryam

متخصص بخش ادبیات

عزیزم تصویر کودکی چطور میتونه مغایر با فرهنگ جامعه ایرانی باشه؟!! مگه عکس مستحجن بوده؟!!

ماشالله خیلی شوخ هستین :خنده1: خودتون خوب میدونید که منظورم عکس بی حجاب نبود. منظور عکس شخصیتهایی مثل خواننده های خارجی که همجنس باز و ... هستن!! دو بار از این آواتارها دیدم. تعداد کاربران زیاد هست و متاسفانه الان دسترسی ندارم که از روی آواتارهاشون براتون مثال بزنم!!

همین که گفتین لطفا عکس خوانندگان مجاز رو قرار بدید نشون میده که شما دارین چیزی رو به من یادآوری میکنین که انگار قادر به تشخیص بد از خوب نیستم!! خوشبختانه خیلی خوب میدونم نباید از عکسها و مطالب مستحجن استفاده کنم!!

خانمی درسته از شما نپرسیدن موافقی یا مخالف، ولی حداقل می تونی نقاط ابهامش رو سوال کنی و مطمئن بشی که در مورد چی صدق میکنه و در چه مورد نه. مطمئنم منظور این قانون در انجمن در این مورد صدق نمیکنه و تاپیک هیچ اشکالی نداره و کاملاً قانونیه!!!

فکر کنم شما به عنوان این تاپیک اصلاً دقت نکردین! "پیشنهادات و انتقادات" در این تاپیک هر پیشنهاد و انتقادی مطرح میشه خارج از هر گونه ترس و رودربایستی! علاوه بر اون؛ شما مگه نمیگی این قانون شماره 5 که نوشتی از قوانین انجمن هست که از شما در موردش اظهار نظر نکردن؟! پس خواستم به جای پیغام خصوصی، موضوع رو به این طریق پیگیری کنم!
از طرفی؛
کاربران در صورت اعتراض در هر زمینه ای باید از طریق ارسال پیغام خصوصی به مسئول مربوطه اقدام کنن؛ اگه واقعاً شما خودت به این موضوع اعتقاد داری و پایبندی چرا جوابم رو به پیغام خصوصی ارسال نکردی و در این تاپیک اعلام نکردی که از طریق پیغام خصوصی جوابم رو دادین؟!

سلام سارا جان
شما به موردی اشاره کردید که لازم دونستم توضیحاتی در اون زمینه بدم، وقتی قانونی گذاشته میشه بصورت کلی هست و نمیتونیم استثنا برای اون قائل بشیم! این که شما میفرمایید عکس دوران کودکی خوانندگان برون مرزی بوده! و چرا اجازه انتشارش و ندادید هم بگونه ای هست که میخواید برای این قانون استثنا قائل بشید که امکانش وجود نداره.
در مورد آواتور ها و امضاهای شی.طان پرستانه و غیره به دلیل وسعت زیاد انجمن نمیتونیم تک تک آواتور ها رو چک کنیم و تا اونجایی که دیدیم ابتدا تذکر دادیم و بعد اگر باز هم رعایت نشد مطمئناً اون عکس حذف خواهد شد.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
من این مورد یادم نمیاد سارا خانم، اما فکر نمیکنم چنین حرفی رو زده باشم. اگر امکانش هست لینک مطلب رو ارسال کنید تا بررسی بشه.
موفق باشید

Narsisa

کاربر ويژه
سلام
خواستم پيشنهاد كنم اگه امكانش هست اولين پست هرتاپيك با تغيير صفحات هميشه به عنوان اولين پست بالاي تمام صفحات باقي بمونه.اينجوري اگه پاسخ هاي يك پست زياد شد مشخص ميشه موضوع اصلي چي بود.به نظرم اينجوري بهتره.البته نظر من اينه.
باتشكر:گل:

Mahdi Askari

مدير فنی
سلام
خواستم پيشنهاد كنم اگه امكانش هست اولين پست هرتاپيك با تغيير صفحات هميشه به عنوان اولين پست بالاي تمام صفحات باقي بمونه.اينجوري اگه پاسخ هاي يك پست زياد شد مشخص ميشه موضوع اصلي چي بود.به نظرم اينجوري بهتره.البته نظر من اينه.
باتشكر:گل:

خیلی ممنون بابت پیشنهادتون
این نیاز فعلا حس نمیشه
چون تعداد تاپیک هایی که بخوان پر بحث بشه و نیاز باشه حتما پست اول اونها دیده بشه بسیار اندک هستن
انشاءالله به زودی که این مدل تاپیک هایی که نیاز به دیدن پست اول باشه زیاد بشن این سیستم رو فعال خواهیم کرد:گل:

Narsisa

کاربر ويژه
خیلی ممنون بابت پیشنهادتون
این نیاز فعلا حس نمیشه
چون تعداد تاپیک هایی که بخوان پر بحث بشه و نیاز باشه حتما پست اول اونها دیده بشه بسیار اندک هستن
انشاءالله به زودی که این مدل تاپیک هایی که نیاز به دیدن پست اول باشه زیاد بشن این سیستم رو فعال خواهیم کرد:گل:
سلام.ممنون از پاسخگوییتون:گل:. ولی چه اشکالی داره که بخاطر همین تعداد کم تاپیکها این کارو بکنید؟و منتظر آینده نمونید تا تعدادشون زیاد بشه.البته من کم ندیدم تاپیکایی که این نیاز توشون حس میشه.مثل تاپیکای "بحث هفته" یا بعضی از مشاعره ها که دارای توضیحات و قوانین مخصوص خودشونن یا ...
بازم ممنون از پاسخگوییتون

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
سلام:گل:
من با نرگس خانم موافقم. توی بخش ادبیات خیلی این نیاز احساس میشه. هی باید به کاربران بگیم پست اول رو بخونید پست اول رو بخونید
به نظر من فعال کنید، تاپیک اگه پربحث نباشه اصلا به صفحه دوم نمیکشه
ولی اگه بشه فعال کردنش اختیاری باشه بهتره
:احترام:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
ورژن قدیمی این هک امکان اینکه بشه برای یک موضوع تعیین کرد که چنین موردی فعال باشه و یا نه رو نداشت منتها اگر در ورژن جدید چنین امکانی فراهم باشه میتونه مفید باشه.

TAHEREH

متخصص بخش
سلام
می خواستم پیشنهاد بدم جای گزینه ی مخفی کردن/نمایش مشخصات رو پائینِ پست ها تغییر بدین لطفاً!:122:
گاهی وقتی ادم میخواد تشکر بزنه اشتباهی روی اون کلیک میکنه:قاطی:

нαѕту

کاربر ويژه
انتقادیاپیشنهاد

سلام
چندوقتیه که یه انتقادی نسبت به این سایت دارم
من عضو قدیمی این سایت هستم ولی ازیه نظرواقعاازسایت راضی نیستم وشوق منوبرای فعالیت میگیره
اونم اینکه غیرازدرجه هایی که برای مدیریت دادین
برای کاربرای دیگه فقط سه تادرجه دادین
اینکه درجه برای مدیرهاباشه که معلومه اون هیچ
ولی الان منی که مثلا
20تاپست زدم باکاربری بنام مثلا M I R A که نزدیک5000تاپست زده درجمون یکیه
یعنی هردومون کاربرویژه هستیم
خواستم بگم ایااین بنظرتون باعث نمیشه که شوق کاربراازبین بره

بنظرمن اگرمیشه درجه هایی مانندکاربرفعال،نیمه فعال و...باشه

2.موضوع دوم اینکه اوتارجدیداتوی پستهانمایش داده نمیشه وهمین امضاها
چرا؟

3.وقتی ماتاپیک عکسی که میزنیم مثلامیخوایم چندتاپست بشه اینطورنمیشه
چون که مااولین پست و که میزنیم بایدمدیرتائیدکنه تابشه بقیه روزد واونم بایدچندروزصبرکنیم فکرنمیکنیداحتیاجی به تائیدمدیرنیست ومدیربخش بایدبعداززدن تاپیک نظارت داشته باشه

خب اگرتائیدم کنه ماعکسی غیراخلاقی باشه بعدازتائیدم میتونیم بزاریم پس لزومی به این نیست که اول تائیدبشه وبعدنمایشه داده بشه
بلکه اول نمایش وبعدتصحیح یا...
من مثلاالان حوصله دارم عکس های گربه بزارم ولی وقتی اولین پستی که میدم دیه نمیتونم ادامه بدم تامدیرمحترم بخش هروقت،وقت کردن بیان تائیدکنندوبعدمابتونیم ادامه بدیم

چیزی که برام جالبه
من اوایل یه تاپیک عکس زدم تازه بعداز7ماه چندروزپیش تائیدیش اومده برام
واقعاخنده داربود

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا