• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پيشنهادات و انتقادات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mahdi Askari

مدير فنی
سلام:احترام:
میگم این بخش جدید مخفی کردن پست بیت فک کنم اضافی باشه
من بعضی اوقات میخوام تشکر بزنم دستم میخوره به این و مخفی میشه و باز دوباره باید بزنم تا بیاد
فک نکنم زیاد کاربردی باشه:نمیدونم:
یک بررسی بکنید اگه سرویس اضافی هست و کسی استفاده نمیکنه غیر فعال کنید:خجالت2:

Untitled.png

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
سلام و خسته نباشید به عزیزان:گل:

یه سوال داشتم راستش گشتم و نمیدونستم کجا بگم این شد که اینجا خدمت رسیدم:احترام:

من اگه بخوام مثلا از مطالبی که بچه ها میذارن یه فایل تهیه کنم مثلا برای چاپ مثل فایل pdf راهی هستش؟

ahmadfononi

معاونت انجمن
با سلام
در حال حاضر که سیستمی توی انجمن نصب نیست که مثلا یک تاپیک رو به فایل pdf تبدیل کنه.
اما اگر بخواهید باید بصورت دستی مطالب رو ابتدا توی نرم افزار Word کپی کنید و سپس به pdf تبدیل کنید.

سلام و خسته نباشید به عزیزان

یه سوال داشتم راستش گشتم و نمیدونستم کجا بگم این شد که اینجا خدمت رسیدم

من اگه بخوام مثلا از مطالبی که بچه ها میذارن یه فایل تهیه کنم مثلا برای چاپ مثل فایل pdf راهی هستش؟

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
با سلام و خسته نباشید

یه چیزی دیدم هنگ کردم واقعا

وقتی وارد شدم برام زده بود پیغام یازدیدکنندگان خوانده نشده4294967295 :47:

آخرین ویرایش:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
این پسند پیغام بازدید کننده دیگه چی چیه؟
تو هیچ سایتی ندیدم واسه پیغام بازدید کننده لایک باشه چون اصلا معنی نداره

فقط باعث میشه ادم گیج بشه
الان من داشتم پیغام بازدید کننده هامو میخوندم واسه پیدا کردن نام ارسال کننده ها دچار مشکل شدم!

انجمنه داریم؟ :75:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام:گل:

فکر می کنم بهتره یه بخش جدا تو تالار زبان انگلیسی برای مبحث Idiom کنار بگذاریم. چون این مبحث بسیار گسترده و محبوبه و بخش وسیعی از تاپیک های ارسالی تالار زبان رو تشکیل میده. متشکر میشم راجع بهش فکر کنید:احترام::4:

:گل::گل::گل:
فکر میکنم این پیشنهاد خوبتون انجام شد نسرین خانم عزیز :گل:

درود به همگی ...
میخواستم یه پیشنهاد بدم که توی تالار متفرقه ===> کتابخانه الکترونیکی =====> ادبیات
دوتا بخش جدا کتابهای ایرانی و کتابهای خارجی باشه ، اینطوری دسترسی خیلی راحت تر و نظم بیشتری داره...
با سپاس
آیدا خانم باید این موضوع رو با یکی از مدیران این بخش یعنی باران خانم و یا داوود جان مطرح کنید.
چیزه... هیچ راهی نیست مثلاً ظرفیت صندوق پیام خصوصی رو 2-3 برابر کنید... حداقل کاربرای ویژه... :34:
به جان بچه فیلسوف سر مسابقات کمرم شکست... هم باید عکسا آرشیو می موند هم باید خالی می شد...:قاطی:
چرا تنها راهش مدیریت شما بود که حاصل گشت! :خنده1:

میخواستم بگم این همه کارهای خوب خوب برای انجمن انجام دادید . یه قسمت هم بذارید که هرکاربر بتونه یه آهنگ اختصاصی واسه خودش بذاره... من تو انجمنهای دیگه دیدم... این جوری دیگه خیلی عروس میشه...:نیش2:
کنترلش واقعاً سخت هست آیدا خانم. اما خود من هم شدیداً علاقه به این کار دارم.

خوب من هم نظر دارم ولی نمی دونم چجوری بگم فقط یه مثال می گم که من اگه می خوام چند پست متفاوت از هر عنوان بزارم دو ساعت طول می کشه تا اون تایپیکرو پیدا کنم یا اصلا بی خیال می شم شاید منظورم رو گرفته باشین مسولان محترم :گل::loveiranjoman:
منظورتون رو متوجه نشدم متأسفانه!
سلام:احترام:
میگم این بخش جدید مخفی کردن پست بیت فک کنم اضافی باشه
من بعضی اوقات میخوام تشکر بزنم دستم میخوره به این و مخفی میشه و باز دوباره باید بزنم تا بیاد
فک نکنم زیاد کاربردی باشه:نمیدونم:
یک بررسی بکنید اگه سرویس اضافی هست و کسی استفاده نمیکنه غیر فعال کنید:خجالت2:

مشاهده پیوست 11867
حالا جای شکرش باقی هست مهدی جان که موقع تشکر دستتون هر بار به دکمه ی ریستارت کامپیوتر نمیخوره! :خنده1:
این پسند پیغام بازدید کننده دیگه چی چیه؟
تو هیچ سایتی ندیدم واسه پیغام بازدید کننده لایک باشه چون اصلا معنی نداره

فقط باعث میشه ادم گیج بشه
الان من داشتم پیغام بازدید کننده هامو میخوندم واسه پیدا کردن نام ارسال کننده ها دچار مشکل شدم!

انجمنه داریم؟ :75:
این تعریف بود یا انتقاد؟! :بدجنس:
در کل تا قدری که ذهن من یاری میکنه امکانات ایران انجمن بقیه انجمن های همکار رو تحت تاثیر قرار داده تا اینکه بخواد تحت تأثیر بقیه باشه.منتظر باشید این مورد رو هم کم کم در انجمن های همکار خواهید دید!

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
من انتقاد دارم
75629_xbltef.gif

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
درود به همگی ...
میخواستم یه پیشنهاد بدم که توی تالار متفرقه ===> کتابخانه الکترونیکی =====> ادبیات
دوتا بخش جدا کتابهای ایرانی و کتابهای خارجی باشه ، اینطوری دسترسی خیلی راحت تر و نظم بیشتری داره...
با سپاس

خب از اون جایی که مدیر تالار متفرقه هستم شما علی جان باید رسیدگی کنی...

آیدا خانم باید این موضوع رو با یکی از مدیران این بخش یعنی باران خانم و یا داوود جان مطرح کنید.

دقت کنی منم جزء مدیران این بخش هم هستم...

اون بخش بهم ریخته است اعصاب واسم نذاشته...
بارون و داود کجایید؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
درود بر مدیران ارشد انجمن

چرا جستار:

"اگر می خواهید سرمایه دار باشید..."

سر از بایگانی در آورده است؟ خواهش می کنم که تنها به من بگویید چرا این جستار باید از میان برود؟

سلام
آقای مرزبان من رو هم ترسوندید! نه خدارو شکر تاپیک بایگانی نیست، ببینید این مسیر تاپیک هست>>>

خودتون هم چک کنید اگر باز هم مشکلی بود من در خدمتم.

پارسا مرزبان

متخصص بخش ادبیات
سلام
آقای مرزبان من رو هم ترسوندید! نه خدارو شکر تاپیک بایگانی نیست، ببینید این مسیر تاپیک هست>>>

خودتون هم چک کنید اگر باز هم مشکلی بود من در خدمتم.

درود علی گرامی

بسیار سپاسگزارم از راهنمایی. من یک پیام دریافت کردم که این جستار به بایگانی رفته است و پیام را برایتان می فرستم.

پارسا مرزبان

متخصص بخش ادبیات

سلام وقتتون بخیر جناب مرزبان :گل:
تاپیک شما در انجمن اقتصادی بوده و هنوز هم هست و هیچ جا به جایی مسیری صورت نگرفته.
تاپیک شما رو همین الان مهم شد در بخش اقتصادی.

درود مریم گرامی

بسیار سپاسگزارم از راهنمایی. راستش دو پیام دریافت کردم که می گفت این جستار به بایگانی رفته است. برای علی گرامی این دو پیام را فرستادم. پوزش مرا بپذیرد نازنین.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خواهش میکنم آقای مرزبان.
بله حتماً هم شما و هم بقیه دوستان چنین مواردی رو اطلاع بدید چون ممکن هست مربوط به موارد خطرناک و حاد باشن!
خب خوشبختانه من سوابق تاپیک رو بررسی کردم و مشکلی نیست.

Kent

New member
با درود و خسته نباشید.
ببخشید یک پیشنهاد داشتم

اگر میشد که در هر تالاری که میریم, ایندکس(صفحه آخرین ارسالها) نمایش داده بشه خیلی خوب هست.
:گل:

Mahdi Askari

مدير فنی
سلام
با توجه به زیاد شدن بازی های تزئین دکوراسیون و اینکه این بازی ها راحتتر در دسترس باشه و بشه بهتر پیداشون کرد
اگه میشه یک بخش جدید زیر مجموعه بازی فلش با نام دکوراسیون اضافه بشه
یا هر اسمی که صلاح میدونید:1:

amin khan

مدیر انجمن
با درود و خسته نباشید.
ببخشید یک پیشنهاد داشتم

اگر میشد که در هر تالاری که میریم, ایندکس(صفحه آخرین ارسالها) نمایش داده بشه خیلی خوب هست.
:گل:

لطفا یک نمونه از سایت هایی که از سیستم مد نظر شما استفاده میکند رو نام ببرید تا بررسی شود.

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
اگر دوستان میخوان که اندازه ی آواتارشون در نهایت سایز ممکن به نمایش در بیاد قبل از آپلود آواتار سایز اون رو به سایز 180 در 300 تغییر بدند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا