سلام و خسته نباشید به عزیزان
یه سوال داشتم راستش گشتم و نمیدونستم کجا بگم این شد که اینجا خدمت رسیدم
من اگه بخوام مثلا از مطالبی که بچه ها میذارن یه فایل تهیه کنم مثلا برای چاپ مثل فایل pdf راهی هستش؟
فکر میکنم این پیشنهاد خوبتون انجام شد نسرین خانم عزیز :گل:با سلام:گل:
فکر می کنم بهتره یه بخش جدا تو تالار زبان انگلیسی برای مبحث Idiom کنار بگذاریم. چون این مبحث بسیار گسترده و محبوبه و بخش وسیعی از تاپیک های ارسالی تالار زبان رو تشکیل میده. متشکر میشم راجع بهش فکر کنید:احترام::4:
:گل::گل::گل:
آیدا خانم باید این موضوع رو با یکی از مدیران این بخش یعنی باران خانم و یا داوود جان مطرح کنید.درود به همگی ...
میخواستم یه پیشنهاد بدم که توی تالار متفرقه ===> کتابخانه الکترونیکی =====> ادبیات
دوتا بخش جدا کتابهای ایرانی و کتابهای خارجی باشه ، اینطوری دسترسی خیلی راحت تر و نظم بیشتری داره...
با سپاس
چرا تنها راهش مدیریت شما بود که حاصل گشت! :خنده1:چیزه... هیچ راهی نیست مثلاً ظرفیت صندوق پیام خصوصی رو 2-3 برابر کنید... حداقل کاربرای ویژه... :34:
به جان بچه فیلسوف سر مسابقات کمرم شکست... هم باید عکسا آرشیو می موند هم باید خالی می شد...:قاطی:
کنترلش واقعاً سخت هست آیدا خانم. اما خود من هم شدیداً علاقه به این کار دارم.میخواستم بگم این همه کارهای خوب خوب برای انجمن انجام دادید . یه قسمت هم بذارید که هرکاربر بتونه یه آهنگ اختصاصی واسه خودش بذاره... من تو انجمنهای دیگه دیدم... این جوری دیگه خیلی عروس میشه...:نیش2:
منظورتون رو متوجه نشدم متأسفانه!خوب من هم نظر دارم ولی نمی دونم چجوری بگم فقط یه مثال می گم که من اگه می خوام چند پست متفاوت از هر عنوان بزارم دو ساعت طول می کشه تا اون تایپیکرو پیدا کنم یا اصلا بی خیال می شم شاید منظورم رو گرفته باشین مسولان محترم :گل::loveiranjoman:
حالا جای شکرش باقی هست مهدی جان که موقع تشکر دستتون هر بار به دکمه ی ریستارت کامپیوتر نمیخوره! :خنده1:سلام:احترام:
میگم این بخش جدید مخفی کردن پست بیت فک کنم اضافی باشه
من بعضی اوقات میخوام تشکر بزنم دستم میخوره به این و مخفی میشه و باز دوباره باید بزنم تا بیاد
فک نکنم زیاد کاربردی باشه:نمیدونم:
یک بررسی بکنید اگه سرویس اضافی هست و کسی استفاده نمیکنه غیر فعال کنید:خجالت2:
مشاهده پیوست 11867
این تعریف بود یا انتقاد؟! :بدجنس:این پسند پیغام بازدید کننده دیگه چی چیه؟
تو هیچ سایتی ندیدم واسه پیغام بازدید کننده لایک باشه چون اصلا معنی نداره
فقط باعث میشه ادم گیج بشه
الان من داشتم پیغام بازدید کننده هامو میخوندم واسه پیدا کردن نام ارسال کننده ها دچار مشکل شدم!
انجمنه داریم؟ :75:
درود به همگی ...
میخواستم یه پیشنهاد بدم که توی تالار متفرقه ===> کتابخانه الکترونیکی =====> ادبیات
دوتا بخش جدا کتابهای ایرانی و کتابهای خارجی باشه ، اینطوری دسترسی خیلی راحت تر و نظم بیشتری داره...
با سپاس
آیدا خانم باید این موضوع رو با یکی از مدیران این بخش یعنی باران خانم و یا داوود جان مطرح کنید.
حالا جای شکرش باقی هست مهدی جان که موقع تشکر دستتون هر بار به دکمه ی ریستارت کامپیوتر نمیخوره!
درود بر مدیران ارشد انجمن
چرا جستار:
"اگر می خواهید سرمایه دار باشید..."
سر از بایگانی در آورده است؟ خواهش می کنم که تنها به من بگویید چرا این جستار باید از میان برود؟
سلام
آقای مرزبان من رو هم ترسوندید! نه خدارو شکر تاپیک بایگانی نیست، ببینید این مسیر تاپیک هست>>>
- انجمن
- تالار متفرقه
- اقتصادی
- اگر می خواهید سرمایه دار باشید...
خودتون هم چک کنید اگر باز هم مشکلی بود من در خدمتم.
سلام وقتتون بخیر جناب مرزبان :گل:
تاپیک شما در انجمن اقتصادی بوده و هنوز هم هست و هیچ جا به جایی مسیری صورت نگرفته.
تاپیک شما رو همین الان مهم شد در بخش اقتصادی.
با درود و خسته نباشید.
ببخشید یک پیشنهاد داشتم
اگر میشد که در هر تالاری که میریم, ایندکس(صفحه آخرین ارسالها) نمایش داده بشه خیلی خوب هست.
:گل:
درود
اگه میشه بی زحمت سایز عکس شخصی و آواتار رو دو برابر کنید
ممنون