درود وقت بخیر
وقتی به پست های نگاه می کنیم سمت راست هر پست مشخصات کاربری افراد نوشته شده (نام واقعی، تاریخ عضویت،عنوان کاربری و ...) اینا فکر کنم با فونت (Arial) نوشته شدن. به نظرم اگه با فونت (Tahoma) نوشته می شدند زیباتر بود. :گل:
سیاوش عزیز فونت پست بیت Bziba هستش و مشکلی هم نداره . ببینید:منظورم این قسمت هستش
که با فونت عکی زیر به نظرم قشنگ تره
سلام
با توجه به زیاد شدن بازی های تزئین دکوراسیون و اینکه این بازی ها راحتتر در دسترس باشه و بشه بهتر پیداشون کرد
اگه میشه یک بخش جدید زیر مجموعه بازی فلش با نام دکوراسیون اضافه بشه
یا هر اسمی که صلاح میدونید:1:
درود نه بابا من تو عمرم تا حالا از اینترنت اکسپلورر استفاده نکردم. همون عهد بوق هم که میومدم با اپرا میومدم اما تقریبا سه سالی هست با موزیلا میام الان هم (flock) ولی اون فونت که گفتین رو من توی کامپیوترم ندارم و مطمئنم خیلی دیگه از بچه ها هم ندارن. به این دلیل گفتم فونت (Tahoma) استفاده کنین که همه هم داشته باشن :گل:سلام سیاوش عزیز فکر میکنم از اینترنت اکسپلورر استفاده میکنید. این فونت از روی خود قالب خونده میشه و در صورت نصب نبودنش هم باید براتون فونت به درستی عمل کنه. اینکه الان چنین هست نشون دهنده ی یک مشکلی در سیستم شما و مخصوصاً مرورگرتون هست.
سلامدرود نه بابا من تو عمرم تا حالا از اینترنت اکسپلورر استفاده نکردم. همون عهد بوق هم که میومدم با اپرا میومدم اما تقریبا سه سالی هست با موزیلا میام الان هم (flock) ولی اون فونت که گفتین رو من توی کامپیوترم ندارم و مطمئنم خیلی دیگه از بچه ها هم ندارن. به این دلیل گفتم فونت (Tahoma) استفاده کنین که همه هم داشته باشن :گل:
نه ببینید آقا علی گفتن فونت رو سیستم انجمن موجوده یعنی حتی اگر این فونت رو نداشته باشید براتون به درستی نمایش داده میشه و مثل اینه که این فونت رو دارید.درود نه بابا من تو عمرم تا حالا از اینترنت اکسپلورر استفاده نکردم. همون عهد بوق هم که میومدم با اپرا میومدم اما تقریبا سه سالی هست با موزیلا میام الان هم (flock) ولی اون فونت که گفتین رو من توی کامپیوترم ندارم و مطمئنم خیلی دیگه از بچه ها هم ندارن. به این دلیل گفتم فونت (Tahoma) استفاده کنین که همه هم داشته باشن :گل:
سلام
همه چی عالیه
این انجمن فقط یه چت باکس کم داره .
سلم چتورید!
بخش روانشناسی زیر شاخه ایی با عنوان روانپزشکی رو کم داره به نظرم اگه صلاح میدونید اضافه کنید
سلام
ریتا خانم روانپزشکی مگر زیر بخش روانشناسی محسوب میشه؟
فکر میکنم در زیر بخش پزشکی مناسب تر هست، نظر شما چیه؟
به نظر من جزو روانشناسی به حساب میاد
چون در اصل روانپزشک و روانشناس یک هدف رو دنبال میکنن
یکی با تکنیک های شناختی و پویشی و رفتاری و... به هدفش میرسه
یکی علاوه بر تکنیک های بالا دارو درمانی رو هم قاطیش میکنه
در کل جفتشون به دنبال به زیستی روانی افراد هستن
حالا واسه روشن تر شدن قضیه سه تا عنوان و موضوع روانپزشکی و پزشکی رو میذارم
در نهایت هر کاری که صلاح دونستید انجام بدید:
موضوعات روانپزشکی:
1.سنین نوجوانی شایعترین زمان در ابتلا به اختلال جمعیت هراسی
2.ارتباط مولکولی بین دیابت و اسکیزوفرنی، تغذیه و حالت خلقی را بهم مرتبط می سازد
3.آسیب مغزی هنگام تولد، یکی از عوامل بیماری صرع
موضوعات بالا اختلالات روانی رو از بعد زیست شناختی بررسی میکنه
موضوعات پزشکی:
1.فوايد داروي كاهش دهنده كلسترول براي ديابتي ها
2.چربی های اشباع و چربی ترانس
3.افزايش كلسترول خانوادگي چيست؟
در موضوعات پزشکی کم کاری ها و اختلالات جسمانی بررسی میشه
بله کی از خودتون بهتر :شاد:1-خودم شروع کنم و مطالب بایگانی باشند
همیشه وقتی کاری شروع بشه و با صبر و کارمداوم کم کم طرفدارانی رو گرد خودش جمع کنه مطمئناً اعلام ها کارساز خواهد بود.2-طی یک اعلامی کوچیک عزیزانی که قصد همچین کاری دارند بتونند آماده باشند تا همراه با ارائه مطلب(به سبک خودم)بتونند عرض 2 روز برای همیشه قالب بسازنند بدون کمک دیگران و کاملا مستقل