• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

نيلوفر آبي

کاربر ويژه
دايي هوشنگ عزيز، نايب الزيارت شما و همه دوستاني كه دوست داشتن فردا در حرم باشن - اگر لايق باشم- هستم...

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سلام

بچه ها سمیه دو سه روز نمیتونه بیاد از من خواسته تا اینجا بگم که نگران نشید خودش نتونسته خداحافظی کنه دیگه ببخشیدش و وقتی برگشت یکم بکشیدش :50:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
دوستان اين قوانين رو يك دور بخونيد :

نيمچه قوانين :
كاربر گرامي :
هرگونه مطلب سياسي و يا مرتبط به سياست در اين انجمن ممنوع ميباشد .
توهين به همه ي اديان مقدس الاهي ممنوع ميباشد .
مباحث مربوط به مد و آرايش ممنوع ميباشد .
مباحث مربوط به هك ممنوع ميباشند .
هرگونه بحث و يا ارائه ي مطلب در رابطه با سايتهاي فيلتر شده ممنوع ميباشد .
استفاده ي كاربران از بيش از يك نام كاربري ممنوع ميباشد (مگر جز موارد تست كه با اطلاع قبلي بايد صورت پذيرد ).
جا زدن و معرفي كاربري به جاي كاربري ديگر ممنوع ميباشد .

حالا اين تايپيك رو ببينيد :
آدرس برداشته شد
به بعضي از عكسهاش حتمن توجه ويژه كنين چشتون خيلي از جاهارو زيارت كنه ثواب شامل حال هممون بشه .

حالا اين توضيحات رو گوش كنين :
امروز برام اخطار اومده كه مسئول محترم سايت ايران انجمن مورد خلاف قوانين مجرمانه در سايت شما مشاهده شده تا 24 ساعت برطرفش نكنين سايتتون مسدود ميشه .

اين بار برامون اخطار فرستادند دفعه ي بعد مشخص نيست بازم اخطاري بياد يا نه اصلا من در اين 24 ساعت برم به ايميلم سر بزنم و اخطار رو ببينم يا نه .
تمام وقتمون رو 24 ساعته گذاشتيم براي اينكه انجمنون رو بهتر و بهتر كنيم . از خيلي از چيزهاي زندگي هم گذشتيم داريم وقتمون رو صرف اينجا ميكنيم من خودم تاحالا اين سال 2 بار بيشتر نتونستم برم دانشگاه سر كلاسهام ، همش پشت اين كامپيوتر امروز و فردا ميكنم ، حالا چطور ميشه يكمي دقت كنيم از يه پست حاشيه دار بگذريم به خاطر انجمن و به خاطر اينهمه دوستي و محبتي كه به واسطه ي انجمن شكل گرفته ؟
آسمون به زمين مياد ؟! يا اينكه فلان رئيس جمهور فلان مملكت ناراحت ميشه از دست ما شاكي ميشه كه وقتي دستش رو برده جاي مقدسي رو زيارت كنه ما عكسش رو تو سايتمون نشون نداديم ؟!

حالا از اينها گذشته وقتي ديدم 8 نفر از اون تايپيك ديدن كردند كه 3 نفرشون ميتونستن اين تايپيك رو به بايگاني منتقل كنند(يكيش هم برادر خودم) بقيه ي افراد هم ميتونستند لااقل اين رو به ما گزارش بدند ولي هيچ كاري صورت نگرفته ديگه فكر كردم جاي شكايتي از مسئولين فيلترينگ نيست هر اتفاقي ميفتاد حقمون بود .
بارها گفتم انجمن مال خودتونه نه اينكه تعارفي بگم اينو واقعن گفتم مال خود خودتونه تا اينجاش از راه اندازي و كارهاي فنيش با من بود و اصلاً وظيفه و افتخارم بود براي هممون انجام دادم ، از اين به بعدش با همتونه ، خودتون ميدونين ميتونين تايپيك مورد دار بزنين يا نزنين ميتونين رعايت كنين يا نكنين همه چي دست خودتون .
ولي اگر انجمن روزي فيلتر شد من كاري نميكنم براي از فيلتر در آوردنش . چون خودم نه تنها رعايت كردم مسئوليت خيلي از افراد و تايپكهاي ديگه رو هم به گردن كشيدم پس هيچ كس اونروز حق شكايت به من رو نداره .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

t92

متخصص بخش
تشکر از علی که به موقع دید و شاید سایت رو از اتفاقات پیش بینی نشده نجات داد.
دوستان و عزیزان لطفا قبل از زدن پست حتما قوانین رو مد نظر داشته باشید و بینندگان هم همینجوری سپاس نزنید به پستها.
سایتهایی هستن که حتی با اینکه فعالیت علمی بوده کارشون فقط ولی با این حال بنا به دلایلی مس_دود شدند.
پس بهتره همونطور که علی عزیز گفت برای این پستها قبل اینکه مسئله بشه خودمون اقدامات لازم رو انجام بدیم.:گل:

mohammadshamosi

کاربر ويژه
انشاالله که دیگه چنین مواردی پیش نمیاد
فکر نکنم کار سختی باشه وقتی که میخواهیم یه پست بزنیم چند دقیقه اون مطلب رو بخونیم و بعد توی انجمن بزاریم

rahnama

پدر ایران انجمن
چرا انسانها وقتی تصادف را می بینند , تا مدتی احتیاط می کنند؟
چرا وقتی انسانها ضربه می خورند , فقط تا مدتی هوشیارند ؟

rahnama

پدر ایران انجمن
آقا اجازه , خانم اجازه , ما بگیم.
چی رو بگی ؟ برو بابا ما خودمان استادیم.

rahnama

پدر ایران انجمن
ما از جائی کوچ کردیم که دیدیم مشکل زا است ولی متاسفانه ....متاسفانه شد.
چقدر این جوانان با استعداد زحمت کشیدند تا چنین محل سالمی را بسازند که ما وقت با ارزشمان صرف افزایش معلومات و تفریحات سالم باشد. آیا دیدن عکسهای خارج از چها ر چوب اسلامی ما چه افتخاری می تواند باشد. من اگر محیط سالم نبود یک لجظه وقت با ارزش خودم را تلف میکردم.در جائی که جوانان عزیز انجمن نسبت به من 60 ساله آنقدر محبت دارند که ترس از سنکوب دارم گذاشتن عکسها و مطالب در حد پائین چه افتخاری است؟ من با کمال شهامت سنم را نوشتم . اسم و فامیلیم را در هر پست آوردم . برای گرفتن و دادن درس.متاسفانه ....متاسفانه شد.

rahnama

پدر ایران انجمن
آقا اجازه : منظورت مائیم؟
نه عزیز دلم , مطلب کلی است.
اول خودم باید رعایت کنم.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
درسي بزرگي كه از استاد و بزرگم ياد گرفتم :
جمعه صبح خدمت دوستان عزيزم ميرسم . صبح اين تصميم رو گرفتم براي يك ماه ولي تصميم گرفتم شب اين رو بگم .
پ.ن: ببخشيد ديگه من بيشتر از دو روز طاقت دوري ندارم .

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
عجیبترین نکته ی خاطره ی بالایی اینه که هیچ غلط املائی نداره :غش:

هر کی تونست پیدا کنه یک دستگاه مدادتراش جایزه میگیره :نیش: (چقدر ولخرج:غش:)

:گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
بله دوستان........11 عدد سیم با روکش پلاستیکی 2 میلیمتری کاملا ذوغ شده بودند !!!!! و سیم ها هم بعضی هاشون نصف شده بود :تعجب::تعجب::تعجب:
ذوب
موفقتر باشی , خاطره خوبی بود

rahnama

پدر ایران انجمن
درسي بزرگي كه از استاد و بزرگم ياد گرفتم :
جمعه صبح خدمت دوستان عزيزم ميرسم . صبح اين تصميم رو گرفتم براي يك ماه ولي تصميم گرفتم شب اين رو بگم .
پ.ن: ببخشيد ديگه من بيشتر از دو روز طاقت دوري ندارم .

:گل:علی جان :گل::گل: به خدا طاقت دوری شما نیست :گل: .ولی چکار می توان کرد تصمیم مدیریت است :گل: و اطاعت ما.:گل:
با توجه به موفقیت روزافزون این سایت که نتیجه مدیریت علی جان و کمک های آرش :گل: و امین داداش :گل: علی :گل: و بقیه عزیزان :گل: است ایده جریمه تایپیکها و پست ها ی خلاف توسط خود مدیر قابل تامل است .
هر سپاسی که در این پست زده شود تقد یم به ادمین عزیز است . حتما دکمه سپاس را بزنید.

rahnama

پدر ایران انجمن
- آرش :گل: :آقا هوشنگ دوستون داریم . . .آقا هوشنگ دوستون داریم . . .:گل:
progress.gif

راهنما : آرش :گل: قلب کوچک من طاقت این همه محبت را ندارد. باور کنید ادامه پیدا کنه سنکوب می کنم.:گل:

آرش :گل: : ای بابا . . . :گل:
ادامه نمی دم پس . . .شما خیلی لطف دارید آقا هوشنگ . . .:گل:

من باید کاری بکنم که استعداهای که در عزیزان انجمن می بینم به آنها اشاره کنم تا آن عزیز در شکوفائی آن استعداد کوشا باشد.
من طنز نویس نبودم , من شعر نمی توانستم بنویسم , من داستانی قبلا ننوشته بودم تا اینکه آرش: گل: از یکی از نوشته های من خیلی تعریف کرد و من به کرات آنرا خواندم و سپس شروع کردم . نوشتم و بعد شخصی به شخصی گفت را به عشق تعریف و تمجید آرش :گل: نوشتم . در این بین نقش علی جان (علی جوجو ) :گل: امید:گل: مریم :گل: سمیه:گل: آیدای :گل: ملیکای :گل: محمد :گل: محمد آبی :گل: :گل: ناهید:گل:الهام :گل: امین خان :گل: هدیه :گل: یگانه جان :گل: غدیر :گل: و در ادامه مهدی :گل: کامی :گل: حمید جان :گل: پارسای عزیز و :گل:و حاج رضای شیرین سخن :گل: کامی جان :گل: و علیرضای :گل: نانی دوست داشتنی :گل: جولیا جان :گل: مهسا ی عزیز :گل: و........ در نهایت ادمین عزیز بی تاثیر نبودند.

.

rahnama

پدر ایران انجمن
تقدیم به ادمین عزیزم:

- خودتو معرفی کن
- منم دیگه , نشناختی؟
- نخند . شغل
- کجا , اینجا یا بیرون
- منومسخره میکنی ؟
- نه آقا حرف زدنم اینجوریه
- چند سالته؟
- آقا اگه بگم میخندی, آقا 60 سال
- 60 سالته و نمی تونی بگی مطالب مشکل زا در این سایت ننویسید پیرمرد
-آقا نگید پیرمرد خدا را خوش نمیاد , آقا حتی یه بار 3 روز قهر کردم
- پس چرا تکرار شد, پیرمرد؟
خواهش می کنم نگید پیرمرد - آقا ایندفعه رو ببخشید . من ریشمو گرو می زارم
- یه تارشو بده ببرم , اگه تکرار شد موتو پرت میکنم بیرون
- آقا نگید ترا خدا من آبرو دارم و قدر این تار موی ریشمو میدونم
- این دفعه بخاطر موی سفید تو, پیرمرد, می بخشم.
آقا نگید پیرمرد
بخاطر یک پست الکی چقدر به من 60 ساله گفت پیرمرد.خدا کنه همسرم این متنو نبینه.

عزیزان رعایت کنید.
پس از مطالعه همه عزیزان از ترس همسرم به بایگانی انتقال خواهم داد

آخرین ویرایش:

parsa

New member
شما بزرگ و عزیز ده تمامی بچه های انجمنی

پیرمرد منم که دل مردم

جوونی به عشق و امیده که شما از تمامی اشخاصی که دیدم پر امید تر و با عشق ترین

قربونه صفاتون آقا هوشنگ

بالا