• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

rahnama

پدر ایران انجمن
با تو جه به تایپیک بسیار با ارزش آیدای :گل: بنام غلط های املائی , سعی کرده ام غلط املائی نداشته باشم. از این تاریخ چنانچه اولین عزیزی که بتواند غلط املائی من را پیدا کند یک عدد کارت شارژ ایرانسل 100000ریالی را به او هدیه می دهم.

rahnama

پدر ایران انجمن
تقدیم به ادمین عزیزم:

- خودتو معرفی کن
- منم دیگه , نشناختی؟
- نخند . شغل
- کجا , اینجا یا بیرون
- منومسخره میکنی ؟
- نه آقا حرف زدنم اینجوریه
- چند سالته؟
- آقا اگه بگم میخندی, آقا 60 سال
- 60 سالته و نمی تونی بگی مطالب مشکل زا در این سایت ننویسید پیرمرد
-آقا نگید پیرمرد خدا را خوش نمیاد , آقا حتی یه بار 3 روز قهر کردم
- پس چرا تکرار شد, پیرمرد؟
خواهش می کنم نگید پیرمرد - آقا ایندفعه رو ببخشید . من ریشمو گرو می زارم
- یه تارشو بده ببرم , اگه تکرار شد موتو پرت میکنم بیرون
- آقا نگید ترا خدا من آبرو دارم و قدر این تار موی ریشمو میدونم
- این دفعه بخاطر موی سفید تو, پیرمرد, می بخشم.
آقا نگید پیرمرد
بخاطر یک پست الکی چقدر به من 60 ساله گفت پیرمرد.خدا کنه همسرم این متنو نبینه.

عزیزان رعایت کنید.

پس از مطالعه همه عزیزان از ترس همسرم به بایگانی انتقال خواهم داد

یواشکی بگم : الکی گفتم 60 سالمه 59 سال و هفت ماه و 28 روزمه , گفتم دلش به حالم بسوزه و گیر نده.

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
وای آقا هوشنگ بی جایزه هم چشای من تیزتر شدن بخاطر این پستتون :50:

amin khan

مدیر انجمن
پص لطف كنيد آغا هوشنگ تا جمعه كه من اينجا هصتم قلط املايتونو رو كنيد مي خام برنده شم.:شاد:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
خوب , خوب . حالا خیالم راحت شد پستهائی که می زنم به دقت خوانده میشه. جایزه هم روی دو چشم زاغم.:گل:
بی این پستتونم همه حرفای شما بادقت خونده میشد شما سرور مایید و افتخار انجمن :گل:
اینم شوخی بود :گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
عکس العمل مدیرانه ادمین عزیز که برای احترام به جمع بود بهانه ای شد که از دیروز تا صبح روز جمعه کارم را تعطیل و در خدمت شما عزیزان باشم .:گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
تولد melika ..........ملیکا ==> 8 آبان

ضمن تشکر از سمیه :گل: روز 7/8/1389 کارت دعوت به دفتر کار همه عزیزان ارسال خواهد شد.کادوها را آماده فرمائید.
همگی موفق هستید , موفقتر باشید

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
یک قراری گذاشته بودم دیروز که اولین نفری که غلط املائی من را بگیرد یک شارژ 100000ریالی از من جایزه می گیره . امشب مریم :گل: غلط من را پیدا کرد و برنده شد. فردا مراسم تحویل شارژ به این عزیز را داریم.:گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
از بس سرگرم انجمن بودم که یک ربع پیش متوجه شدم که نهار خوردم و نه شام صبحانه را ساعت 11 خورده بودم .زورم اومد غذا را گرم کنم . یکدفعه فکری بنظرم رسید یک نصفه لواش برداشتم و کناره هایشان را در آوردم . در یخچال باز و ظرف غذای بلفی پر از کتلت . 2 عدد ااز کتلت ها را گذاشتم لای نون , نمکش کم بود و بقیه ادویجاتش کافی . نمک زدم و نوش جان شد. ای بلفی رو دعا کردم.
(اگر باور نمی کنید برم وضو بگیرم و قسم بخورم)
لازم نیست.
لازم نیست؟
نه

..::آبی دل::..

متخصص بخش
خداحافظ عزیزانم

به نام آن که عهدش وفاست .... در دنیایی که محبت کیمیاست

آن ها می آیند و می روند ... ثانیه ها ، دقیقه ها ، ساعت ها ، روز ها .... هیچ یک نمی مانند و قابل بازگشت نیستند و تنها خاطره ها باقی میمانند... بله!! یاد و خاطره ی شما جاودانه ترین بر قلب من خواهد بود ... خاطراتی که نه با مرگ از یاد میروند و نه با تولدی دیگر...

راستش فردا آخرین روزیه که میتونم مثل همیشه در کنارتون باشم و حدود یه ماهی نمیتونم بیام یا فقط جمعه ها اونم یکی دو ساعت میتونم بیام ... از همون اول هم یه رهگذر بیشتر نبودم ...فکر کنم حدود دو هفته ای باهم بودیم ... چه خاطره های خوشی که باهم نداشتیم و چه لحظات دست نیافتنی که با هم نساختیم....

اسم نمیبرم تا خدایی نکرده کسی جا نمونه ...... ولی دلم برای همتون تنگ میشه ... همتون با هر سنی مثل خواهر و برادر و رفقای من بودید ... دورادور دستتون رو میبوسم و در آغوش میگیرمتون ... آرزو میکنم که کاش واقعا میتونستم رو در رو باهاتون خداحافظی کنم... ولی خوب دنیای مجازیه دیگه نمیشه کاریش کرد...

راستی هوای این آبجی کوچولوی ما رو هم داشته باشین ها:بغل:

مرد ها مثل مرد زندگی کنید و زن ها به زن بودنتون افتخار کنید

دوستتون دارم بیشتر از اون چیزی که فکرش رو بکنید ... پس هوای خودتون رو داشته باشید

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
هرجا هستي و هر كاري ميكني... زير سايه خداوند سلامت و شاد و موفق باشي...
:گل::گل::گل:

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
لطفا يه موسيقي غمگين بذاريد ....آبي دل عزيز دلم برات تنگ مي شه . دلم براي پيت هم تنگ مي شه . يادم نميره اسميت به يه پيراهن آبي فروختي . خوشحالم كه فاميل هستيم با هم !!!!
بچه بشين سر درس و مخشت !
اما كي ديگه اينجا شعر بگه و شاهنامه سرايي كنه ؟!!

rahnama

پدر ایران انجمن
محمد جان :
دوری شما سخت است و با کلمات نمی شود بیان کرد. با شکلک توانستم دلتنگی خود را نشان دهم.
شخصی که حضور داشت گفت : آقا اجازه : همین؟
- بله : نمی تونم حرف بزنم , بله, بله , بله ...... بله :گل:همین
progress.gif

rahnama

پدر ایران انجمن
امروز 2 نفر از عزیزان مدتی به مرخصی میروند و ما دلتنگ هر دو عزیز هستیم.
امین عزیز
محمد گرامی
موفق هستید , موفقتر باشید
:گل:
:گل:

بالا