• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

mohammadshamosi

کاربر ويژه
مرد کجا میری ؟ قرار بود با هم یه گرمابه بریما :نیش:
هر جا هستی مثل یه مرد موفق و سربلند باشی :بغل:

rahnama

پدر ایران انجمن
حالا چرا امروز من این همه تایپیک زدم ؟
امشب شب جمعه بود و همه همسایه ها می خواستند تا لنگ ظهر بخوابند . ساعت 4 و خورده ای بلفی نمیدانم چی دیده بود شروع کرد به پارس کردن , برای اینکه همسایه های تو کوچه بیدار نشوتد مجبور شدم بیدار بشم و پیشش باشم , دیدم حوصله ام سر می رود و شروع کردم به نوشتن .
یک ربع پیش خانمم با دامپزشک صحبت کرد و دامپزشک که خانم است و قبلا بلفی را معاینه کرده , پیشنهاد داد به ...........بلفی را می خرد.
خانمم گفت چی میگی ؟
گفتم با پول نمی شود مبلغ قیمت او را حساب کرد .
پولی درخواست نمی کنم حتی ........... تومان ولی دادنش به خاطر همسایه ها یک شرط داره . گفت :چه شرطی ؟
گفتم همه پنجشنبه ها تا عصر جمعه بلفی را بما بدهد.
قبول کرد و بعدازظهر قرار است بلفی تحویل داده شود.
از شنبه ما بدون بلفی باید بمانیم.
خانمم گفت : به کتلت ها دست نزن که می خوام کتلت ها را هم بدهم ببرد و تشک خوشگلی هم برایش دوخته . (نمیدونه دیشب یواشکی 2 تاش را خوردم)
این بود جریان این همه نوشتن من.

rahnama

پدر ایران انجمن
- خانم چراغها ر ا خاموش کن . چه خبره مثلا روزه .
- کدوم چراغ ؟ چراغی روشن نیست . ببین شاید تو کامپیوتر چیزی اتفاق افتاده؟
- آی , ببخشید. بله درسته , علی جان اومده .

0mid

متخصص بخش ورزشی
دوستاني كه رفتن اميدوارم هميشه موفق باشن و همچنين هرچي زودتر برگردن

Maryam

متخصص بخش ادبیات
- خانم چراغها ر ا خاموش کن . چه خبره مثلا روزه .
- کدوم چراغ ؟ چراغی روشن نیست . ببین شاید تو کامپیوتر چیزی اتفاق افتاده؟
- آی , ببخشید. بله درسته , علی جان اومده .

:تعجب:

آهان الان فهمیدم چرا کامپیوترم یه دفعه خاموش شد هااااا :خنده2:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
آقا هوشنگ :

با تو جه به تایپیک بسیار با ارزش آیدای :گل: بنام غلط های املائی , سعی کرده ام غلط املائی نداشته باشم. از این تاریخ چنانچه اولین عزیزی که بتواند غلط املائی من را پیدا کند یک عدد کارت شارژ ایرانسل 100000ریالی را به او هدیه می دهم.
چند روز پیش آقا هوشنگ یه مسابقه گذاشتند که هر کس اولین غلط املایی رو ازشون بگیره بهش یه سیم کارت هدیه میدهند

:نیش:

دوستان من برنده مسابقه شدم و ایشون رو انداختم توی زحمت :گل: :خجالت:

اومدم اینجا یه تشکر ویژه بکنم از آقا هوشنگ عزیز به خاطر هدیه ارزشمندشون ...:احترام:

لازم به ذکر است این اولین مسابقه ای هستش که بعد از دوران تحصیلم برنده شدم و هدیه گرفتم :بدجنس:

الان خیلی خیلی خوشحالم :برنده:

بازهم یه دنیا ممنون آقا هوشنگ برای مسابقه و هدیه ... :گل: :گل: :گل: :گل: :گل: :گل: :گل:

0mid

متخصص بخش ورزشی
ايول به آقا هوشنگ خودمون :نیش:
و همچنين مريم خانم كه تونست برنده بشه

rahnama

پدر ایران انجمن
با کلیک بر روی لینکهای تبلیغی دو کار انجام خواهد شد :
1- ممکنه چیزی را دنبالش باشیم و نتوانیم در فروشگاه ها و داروخانه و غیره پیدا کنیم که در اینجا راحت پیدا میشه و دم در خونه تحویل داده میشه که خیلی مهمه.
2- کمک به در آمد سایت
آقا اجازه
بله
کتاب هم پیدا میشه؟
گفتم همه چیز

rahnama

پدر ایران انجمن
ستون مسابقات ایران انجمن که در بالا قرار داده شده , عالی است.:گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
تک تک افرادی که عضو این انجمن هستند برای ما قابل احترام هستند . چندین بار خواهش کردیم , تذکر دادیم و در امضاهایمان به اطلاع رساندیم . ولی متاسفانه نمیدانم چرا بعضی دوست ندارند قوانین سایت را رعایت کنند. حذف کاربری که رعایت نمیکند بسیار ساده است ولی با توجه به احترامی که برای اعضا قائل هستیم تا کنون چنین حرکتی را انجام نداده ایم و گذشت بیش از این ضعف مدیریت و ما سرپرستهای تالار و ناظم و مدیران را نشان می دهد. و این حرکتها ضربه به تک تک ماست.از ادمین عزیز تقاضا میکنم افرادی را که رعایت نکردند با معرفی در تایپیکی که برای همه اعضا قابل مشاهده باشد معرفی و در بار اول یکهفته و پس از آن چنانچه تکرار شد با نظر ادمین عزیز برخورد شدیدتری انجام شود.
همگی موفق هستید , موفقتر باشید

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
آي خدا بگم چكارت نكنه آيدا ...
بيست ساعت نشستم ببينم كي مدال داشت، كي نداشت پسشون بگيرم ! :ناراحت: بيست تا بيست تا مدال دادي همه چي قاطي شده بود ...:ناراحت:
از دست اين آيدا شوهرش جلو جلو مطمئنم كچل شده ! :نی نی:
:خنده2:

eliza

متخصص بخش
:غش::غش:
این شاخصه آیداست که همه رو کچل میکنهههههههه.
ولی خیلیییییییییی ماهه تازه به منممممممم مدال داد آقا خب افتخاری بود انگیزه ایجاد میکردددددددد

rahnama

پدر ایران انجمن
آي خدا بگم چكارت نكنه آيدا ...
بيست ساعت نشستم ببينم كي مدال داشت، كي نداشت پسشون بگيرم ! :ناراحت: بيست تا بيست تا مدال دادي همه چي قاطي شده بود ...:ناراحت:
از دست اين آيدا شوهرش جلو جلو مطمئنم كچل شده ! :نی نی:
:خنده2:

می خواستم بیام مرند بخاطر همین کار , پشیمان شدم . آخه مدالها را داده و یک عکس کاراته هم برای ترساندن ما. خوب شد سه روزش تمام شد. آخی.

rahnama

پدر ایران انجمن
همه شما از اساتید هستید و شاید شما می دانستید. سمیه جان تایپیک زیر را زدند که برای من هم جالب و هم کارائی دارد.انجام شد و حالا راحت به حسابهای gmail م دسترسی پیدا کردم .
http://www.iranjoman.com/thread-3691.html

بالا