• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
سلام به همه

مليكا هستم
!

به خاطر تست يك مسئله اي موقتا با اين نام كاربري كه البته براي اغلب شما آشناست در كنارتونم .

t92

متخصص بخش
رمز می خواد دیگه میخوای حالا بری توش که چی؟:سوت::نیش:
رمز به زودی توسط ادمین گرامی:سوت:برای بچه های خوب:سوت:ارسال می شه . . .:نیش:

t92

متخصص بخش
آره دیگه اینجا برای اعضای خانواده ایران انجمن هست.کاراش ناقصه قراره علی پسورد رو بفرسته :گل:میخوای پسورد یوزرم رو بدم با این برو تو آره؟

0mid

متخصص بخش ورزشی
اگه بدي كه بد نيست ميخوام ببينم شايد بتونم كمكي كنم نظري بدم

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
اميد جان و بقيه ي دوستانم :
چون دارم قوانين اين بخش رو مينويسم و از طرفي هنوز در حال راه اندازي و تكميل اين بخش هستيم فعلاً بخش خانواده افتتاح نشده ، براي دوستاني كه اين بخش نشون داده ميشه ولي نميتونند وارد شن به اين معني هست كه وارد خانواده شدند ولي مشكل رمز هست كه به زودي رمز ورود رو هم براشون ارسال ميكنم .

rahnama

پدر ایران انجمن
اگه بدي كه بد نيست ميخوام ببينم شايد بتونم كمكي كنم نظري بدم

در این دو تایپیک خوش تیپها را می گیرند و چون شما خوش تیپی باید صحبت کنیم کاری به شما نداشته یاشند بعد همه حاضر شیم.:گل::خنده2:

امید جان شما عزیز همه ما هستی , شما در تمام موارد کمک اصلی سایت بودی امیدوارم بزودی همه در این تایپیک حاضر شویم.:گل:

0mid

متخصص بخش ورزشی
در این دو تایپیک خوش تیپها را می گیرند و چون شما خوش تیپی باید صحبت کنیم کاری به شما نداشته یاشند بعد همه حاضر شیم.:گل::خنده2:

امید جان شما عزیز همه ما هستی , شما در تمام موارد کمک اصلی سایت بودی امیدوارم بزودی همه در این تایپیک حاضر شویم.:گل:

اي بابا هوشنگ جان ديگه اينطورام نيست :نیش:

خب اگه مشكل اينه كاري نداره كه 2 بار صورتمو ميكوبم به ديوار مشكل حل ميشه :نیش::نیش::نیش:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
نه اینا امید قفل کودک داره :50: :نیش: امید کوشولو خب قفیل زدن برات دیگه :نیش:

0mid

متخصص بخش ورزشی
نه خير كوچولو خودتي بچه جان :نیش:

هموني كه هوشنگ جان گفت درسته :شاد::نیش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
نصف شبي يهو زد به سرم حالت معنوي پيدا كردم اينو براتون اختراع كردم : (20 دقيقه مونده به 6 صبح!:تعجب:)

...............................:گل:
..................................:گل:..:گل:
.....................................:گل:..:گل:
.........................................:گل:..:گل:
............:گل::گل:...:گل::گل:..........:گل:
............:گل::گل:...:گل::گل:...............:گل:
:گل:
:گل:.......................................:گل::گل:...........:گل::گل:
:گل: :گل:.......................................:گل::گل:...........:گل::گل:
:گل: :گل:..........:گل::گل::گل:............:گل::گل:...........:گل::گل:
:گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل:............:گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل:
:گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل:............:گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل:
........................:گل::گل:.............. .................................................:گل::گل:..................:گل::گل:
............................:گل::گل:.................................................. ....:گل::گل:.........................:گل::گل:
.................................:گل::گل:..... ..............................................:گل::گل:.........................:گل::گل:
.......................................:گل::گل:.................................................:گل::گل:.................:گل::گل:
...........................................:گل::گل:............................................ ......:گل::گل::گل::گل::گل:
................................................
:گل:.................................................. ......:گل::گل::گل:

واقعاً امكانات به اين پيشرفتگي كي تو كدوم انجمن ديده ؟ بياين بگين ببينم ؟ هان ؟! :شاد:
فوق امكاناتيم ما ، بين انجمن هاي دنيا تكيم چه برسه به ايرن ! :شاد:
بلــــــــــــــــــــــــــــه! پس چي ! چي فكر كردي تو !
بله ... اينجورياس ...
الان من در حال باليدن به خودم هستم ! شمارو نميدونم به من ميباليدن يا نه من كه خودم خيلي هواي خودمو دارم !
ادمين به اين باحالي كي ديده ؟ هان كي ديده؟ ! ورپريده بگو هيچكي نديده ! :شاد:
گفتي ؟!
آخه خيدااااياا ... آي خيداااياااا.... خيداااا ؟ كوشي ؟ آي خيدااا...
آهان اينجايي ... ميگم خيدا جون اين همه استعداد رو حيف نبود همشو يهو در من در وكردي ؟ پس ادمين هاي ديگه چي ؟
چي ؟ هااا ؟ آها به من چه ؟!
خب راست ميگي ديگه اصلاً به من چه .. همه جا رو دخالت كرديم يكي مونده بود دخالت تو كار شما اونم داريم ميكنيم ...
بي خيال حتماً يه چيزي بوده كه در من دروكردي براي اون ها درنوكردي ...:شاد:
خيلي مخلصيم برو بچز :گل:

آخرین ویرایش:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
الهی علی حالت خوبه تب نداری ؟ :giggle: نصفه شبی چت شده بود

آقا من همین جا پشت این تریبون اعلام میکنم ادمین این شکلی جایی ندیدم و نخواهم دید :نیش:
نه خداییش خیلی باحالییییییییییییییییییی همشهری خودمی دیگه مجبوری باحال باشی :giggle:
این امضات منو کشته علی جنگ و خونریزی و کشت و کشتاره فقط سفیده منم سیاه تو :50:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
آقا هوشنگ خوش بگذره سفر خوبی داشته باشید و به سلامتی پیش ما برگردید:گل:

راستی راستی تو هدر جدید انجمن از راستی دومی من هستم هااااااااااااااااا:شاد: تو قبلی از چپی دومی من بودم اینجا از راستی دومی من هستم :giggle:

هه هه هر کی بره خودشو پیدا کنه که همه تو عکس نیفتادن :نیش: :giggle:

kami

کاربر ويژه
mas.JPG

مهسا جونBLaDe

دوست داریم

من این شکله رو درست کردم ولی وقتی زدم ارسال پیغام دیدم شکلکه خراب میشه و خراب نشون میده بعد به این نتیجه رسیدم که عکسشو بگیرم بذارم:خنده2:
علی خان فکر نکن فقط شما می تونی شکل بسازی ها ما هم بلیدم:زبون:

rahnama

پدر ایران انجمن
سلام
بعد از دو روز از مرخصی برگشتم. دلم برای تک تک شما تنگ شده بود. دوستتان دارم :گل:

بالا