• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

rahnama

پدر ایران انجمن
در مسابقه (حدس بزن )
برای اینکه اسپم زیاد نشود در زیر هر پست با اجازه تک تک شما جواب آری یا خیر
نوشته می شود.

:گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
آقا هوشنگ کار خیلی خوبی کردی که عکس بلفی رو نشون دادید
ایولا
خیلی خوشگل و نازه
رفتم تو فکر زدن طرح بلفی (منتظر باشید ، ادامه داستان در برنامه بعدی):نیش:

---------------------------------
واقعا اگر شما باشید با این حرکت شیرین دوستتان اشک شوق از چشمانتان جاری نمی شود . و اگر جواب نه باشد پس من مشکل روحی دارم. و اگر جواب مثبت بود بخودم می بالم که چنین عزیزانی دور و بر من هستند.که با هیچ ثروتی نمی توان لجظه ای از آن را خلق کرد.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
اين مطلب رو در گروه مسئولين عرض كرده بودم بهتر ديدم براي اگاهي بقيه ي دوستان در اينجا هم بيانش كنم :

به مدت دو ماه مثل سابق
حضور هميشگي در انجمن ندارم .

در عوض امروز برادرم امين از سربازي برگشت ، سعي ميكنيم مدتي رو كه نيستم رو امين وظايف رو بر عهده بگيره و در سايت حضور داشته باشه .
در ساعاتي كه حضور ندارم كاري داشتيد ايشون به عنوان ادمين با نام كاربري amin khan در خدمتتون هستند .
دو يا سه هفته ي آينده رو خيلي بيشتر نيستم و بسيار كم خواهم بود ، كاري بود با پيام خصوصي با اس ام اس و شماره موبايل در خدمتم .
دوستاني كه از طريق مسنجر در ارتباط بودند اين مدت حضور زيادي در مسنجر نخواهم داشت ، از طريق پيام خصوصي هميشه در خدمتم .
كارهاي فني مربوط به انجمن هم در اين مدت كمتر انجام خواهد شد .

آرزوي موفقيت براي هم ي دوستان رو دارم .

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
با سلام خدمت تمام دوستان گلم
این چند روز با عرض شرمندگی نبودم
یه چندروزی هم اومدم مرخصی با حقوق رد کنید برام :نیش: خیلی خیلی کم میتونم بیام شاید هم نتونم

دیگه ببخشید نشد زودتر بیام خبر بدم
به امید دیدار

rahnama

پدر ایران انجمن
کمی بحث در مورد سلسله مراتب:
فرد یا افرادی کلی زحمت میکشند مکان سالمی برای جمع شدن عزیزان فراهم میکنند . هزینه های مالی و شب و روز فعالیت و استرس و خطر حذف سایت و صدها مسئله دیگر .افرادی بعنوان مسئول و کنترل کننده و هماهنگ کننده انتخاب می شوند که از نظر ارزش اجتماعی همه به یک اندازه عزیز و قابل احترام هستند. ولی مسئولیت این افراد بیشتر است . یکی بعنوان مسئول تذکری می دهد و عزیز دیگر این تذکر را به هرشکلی که دوست دارد تعبیر میکند و درنهایت آن برداشتی که بنظر خوب نیست را منعکس میکند که طرف مقابل در ذهنش هم نمی گذزد.(این نوشته نه بعنوان مسئله شب قبل بلکه کلی مطرح می شود. چون برای من هم پیش آمد). فردی می آید و مینویسد که عزیزمن به این شکل برخورد داشته باشید بهتر است . طرف مقابل با جمله بندیهای جمله طرف مقابل را با افکار خود قاطی کرده و مجددا تحویل طرف میدهد. اگر من حرکتی میکنم یک کلمه با اجازه مدیر مافوقم آن حرکت را انجام می دهم و هیچ وقت حس نمیکنم که خودم را کوچک کرده ام. اگر در جمعی که شما نشسته اید وارد شوم و یکی از شما آنجاباشد به احترام من (که هر دو دوست صمیمی هستیم)بلند شود مطمئن باش بقیه حضار هم بلند می شوند . در اینجا هم اگر فردی تذکری می دهد و شما باتوجه به اینکه در رشته های مختلفی سمت استادی دارید و می دانید منظور طرف چی هست بجای روشن کردن طرف در مقابلش جبهه بگیرید اطمینان دارم عزیز بعدی که تازه عضو شود این جوابها را در حافظه خود نگه می دارد تا در موقع برخورد با مسائل مشابه تحویل دهد.
هیچ شخصی بر هیچ شخص از نظر شخصیتی تفاوت ندارند مگر در مسئولیت (واقعا مسئولیت سخت است)
این سایت افتخارش این است که خانوادگی است. اگر خدانخواسته کوچکترین مسئله داشت آیا برادران با غیرت سایت اجازه می دادند که خواهرانشان عضو شوند(آمار بگیرید و ببینید چه برادرانی خواهرهایشان را در سایت شرکت داده اند و چه خواهرانی با افتخار برادرانشان را عضو سایت کرده اند).اگر همسر من که فوق العاده کنجکاو است کوچکترین مطلب مشکل زا را در این سایت ببیند به این سادگی ساکت نظاره میکند .من به تک تک شما افتخار میکنم و دوستتان دارم.وبا توجه به تفاوت سنی فوق اتعاده زیاد با شما غمگین می شوم و با شما شاد.
نمی خواهم این مطالب را ویرایش کنم چون حرف دلم است و اگر در جائی خطائی داشتم ببخشید. باز هم تکرار میکنم همه شما برای من عزیز و دوست داشتنی هستید و قابل احترام و از شما خیلی مطالب را یاد گرفته ام. داستان نویس شدم به عشق این سایت . طنز نویس شدم به عشق این سایت . شاعر شدم به عشق تک تک شما و... در این مدت در زمان رانندگی ضبط ماشین من روشن است و جملات انگلیسی . داستان انگلیسی و مطالب انگلیسی را گوش می دهم به عشق تشویقهای شما. شما توانستید من را تغییر دهید پی اگر هم مسئله ای را عنوان میکنم انتظار ندارم در مقابلم جبه گیری کنید. انتقاد خوب است . سازنده است ولی جوری از هم انتقاد کنیم که طرف مقابل نرنجد و اگر طرف رنجید هر دو اشتباهات خود را خصوصی حل کنند.
همگی موفق هستید موفقتر باشی. انتظار دارم به هر شکلی حتی با لینک دادن عزیزان دیگر را متوجه این نوشته فرمائید:گل:

t92

متخصص بخش
آقا هوشنگ:گل::احترام:مخلصیم.
واقعا ارزشی که پستهای شما داره بی نظیر هست.

rahnama

پدر ایران انجمن
نمائی از عشق و دوستی.
لطفا به دقت نگاه کنید

gt1l9fya6u3s5w65phc.jpg

:گل:​

rahnama

پدر ایران انجمن
این سایت برای من دانشگاهی است که هر روز مطالب جدیدی از آن ذهنم را در گیر می کند .
آموخته های من روز به روز بیشتر می شود
شما عزیزان چطور؟

:گل:​

rahnama

پدر ایران انجمن
وقتی داشتم اولین مطلب شخصی به شخصی گفت را می نوشتم فکر نمی کردم بتوانم تمام واقعیتهای زندگی را در قالب این تایپیک پیاده کنم ولی وقتی استقبال شما عزیزان را دیدم بیشتر اطمینان کردم که همه با کمک همدیگر می توانیم مطالب را در قالب این تایپیک بیان کنیم.
چند عزیزی در رابطه با این مسئله کمک کردند که امیدوارم ادامه پیدا کند.

..::آبی دل::..

متخصص بخش
وای سرعت اینترنتم خیلی پایینه:گریه:
خیلی دلم میخواد تاپیک های استاد و مریم بانو و یگانه بانو رو ببینم ولی در نمیاد:دل شکسته: تنکس هم میزنم نمیگیره:ناراحت:

خدا یا این پارس آنلاین رو به خاک سیاه بنشون:نیش:... بگید آمین

Maryam

متخصص بخش ادبیات
وای سرعت اینترنتم خیلی پایینه:گریه:
خیلی دلم میخواد تاپیک های استاد و مریم بانو و یگانه بانو رو ببینم ولی در نمیاد:دل شکسته: تنکس هم میزنم نمیگیره:ناراحت:

خدا یا این پارس آنلاین رو به خاک سیاه بنشون:نیش:... بگید آمین

اول آمین

دوم هم هر کدوم رو خواستید بگید من براتون بخونم شما زبانی تشکر کنید :خنده2:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
بارسلونا 5- رئال مادرید0؛ بارسا دروازه کاسیاس را به توپ بست

سایت گل- آخرین دیدار هفته سیزدهم رقابتهای لالیگا، به پایان رسید.بارسلونا بار دیگر تیم پیروز ال کلاسیکو لقب گرفت و رئال مادرید بار دیگر با تقبل شکستی سنگین، صدر جدول را به میزبانش تحویل داد.

هرچند که رئال مادرید با صدرنشینی گام به نوکمپ گذاشته بود، ولی در نهایت با سرافکندگی و شرمندگی پس از تقبل اولین شکستش در رقابتهای این فصل، به خانه بازخواهد گشت.

بازی با گل زودهنگام چابی ارناندس آغاز شد. ستاره اسپانیایی بارسا در دقیقه 9 توانست گل اول تیمش را به ثمر برساند و در دقیقه 17 بازی، این پدرو بود که بازی را 0-2 کرد

رئالی ها در جریان بازی حرف زیادی برای گفتن نداشتند و حتی نتوانستند موقعیت خاصی روی دروازه والدس خلق کنند

در دقایق میانی نیمه اول بود که کریس رونالدو برای پرتاب توپی که توسط بازیکنان بارسا به بیرون رفته بود، به خط کناری زمین رفت.این توپ در دستان گواردیولا بود و رونالدو برای آنکه توپ را از دستان گواردیولا بگیرد، او را هل داد.

همین موضوع سبب عصبانیت بازیکنان بارسا شد و تعدادی از بازیکنان بارسا، از جمله اینیستا به سمت ستاره پرتغالی هجوم آوردند. بازی برای دقایقی به تشنج کشیده شد و درگیری هایی در میدان رخ داد ولی در نهایت دنبال شد.

نیمه اول مسابقه با برتری 0-2 تیم میزبان به پایان رسید ولی این پایان کار برای آقای خاص و شاگردانش نبود.

بارسا نیمه دوم را طوفانی تر از نیمه اول آغاز کرد و داوید ویا در دقیقه 54 توانست برای سومین بار برای بارسا به گل برسد. گلزنی های بارسا همچنان ادامه داشت ولی بازیکنان رئال در واکنش نشان دادن ناکام بودند.البته ویا در جریان به ثمر رساندن این گل، در آفسایدی میلی متری قرار داشت؛ هرچند که تشخیص این آفساید کار سختی بود و داور به اشتباه و بدون اعلام کردن این آفساید، گل سوم بارسارا پذیرفت

تنها 2 دقیقه بعد ویا بار دیگر برای بارسا گلزنی کرد تا شاگردان مورینیو بیش از پیش تحقیر شوند. چهره مایوس بازیکنان رئال، خود گویای همه چیز بود..ولی حتی این هم پایان کار کهکشانی ها نبود.

جفرن، بازیکن جوان و تازه وارد بارسا ، در دقیقه 90 برای بار پنجم دروازه کاسیاس را باز کرد تا روز بد کهکشانی ها در نوکمپ کامل شود.

بازیکنان رئال در جریان مسابقه عصبی بودند و داور مسابقه چندین بار، بازیکنان دو تیم را با کارت زرد جریمه می کرد.در دقایق پایانی بازی، در پی خطای خشن سرخیو راموس برروی مسی در میانه میدان بود که بار دیگر درگیری ها شدت گرفت..چهار یا پنج بازیکن از هر دو تیم با هم درگیر شدند. سرخیو راموس که کنترل اعصابش را از دست داده بود، با دست به چانه پویول کوبید و او را نیز نقش بر زمین کرد..درگیری ها به کنار زمین کشیده شد و اعضای کادر فنی و بازیکنان ذخیره دو تیم سعی در آرام کردن ماجرا داشتند.در این زمان، چند نفر از هواداران حاضر در ورزشگاه ، با لیزر به داور مسابقه حمله کردند

در نهایت داور مسابقه پس از اتمام 3 دقیقه وقت اضافه نیمه دوم در سوت خود دمید تا هواداران بارسا بیش از پیش غرق در شادی و شعف شوند.

کاتالونیایی ها با تحقیر رئال در نوکمپ و کسب سه امتیاز این بازی توانستند با 34امتیاز به صدرنشینی رئال پایان دهند. کهکشانی ها هم که از کسب امتیاز در دیدار دوشنبه شب نوکمپ ناکام ماندند با 32 امتیاز همچنان در رده دوم قرار گرفتند.

:ناراحت:

0mid

متخصص بخش ورزشی
من كه ديشب خيلي حال كردم
بارسا بد حال رئال رو گرفت :نیش:
:شاد::شاد::شاد:

mohammadshamosi

کاربر ويژه
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]از كتابخانه ي ذهنم دفتر خاطراتم را بر مي دارم
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]شروع به ورق زدن مي كنم
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]و روزهاي زندگيم را مرور مي كنم
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]به صفحه هايي مي رسم كه سوخته است
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]به دقت مي خوانم،بله خاطرات توست
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]روزهاي سوخته من
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]مي خواهم آن صفحه ها را از دفتر خاطراتم پاره كنم
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]اما چه فايده كه ته برگ هاي آن بر روي دفتر خاطراتم مي ماند
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]آرام دفتر خاطرات را مي بندم
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]نگاهم به جلد آن مي افتد
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]ردپايي بر روي آن به جا افتاده
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]ردپاي توست كه روزهاي زندگي من را به زير پا گذاشتي
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]و از روي آن ها گذشتي
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]رد پاي تو به روي خاطرات من مانده است و با نگاهم آن را دنبال ميكنم
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]افسوس مي خورم،اما نمي دانم ...
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]نمي دانم افسوس از رفتن توست يا عمر برباد رفته ي خودم
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]به انتظار باران مي نشينم، كه رد پا را باران مي شويد
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]و يا راهي ديگر،
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]ردپاي بازگشت تو پاك خواهد كرد ردپاي رفتنت را...

rahnama

پدر ایران انجمن
امضای بسیار پر محتوای کامی عزیز:

یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن
یا به اندازه تلاشهایت آرزو کن

------------------------------------
به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن و ایمان داشته باش که به آن میرسی. باور کن به آن میرسی. دیوار های ذهنیت را خرد کن و نمی شود را از فرهنگ لغاتت خط بزن.به آن آرزوها میرسی. باور کن میرسی . ایمان دارم میرسی.

بالا