• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

t92

متخصص بخش
ها....
اولا که من یه انتقادی بکنم از بچه ها:
اینا همش دلتنگیتونه که می گید یا امورات سایت هست؟:سوت:
توی انجمن های دیگه این تاپیک یه تاپیک تقریبا ادبی هست ..به هر حال خسته نباشید...:10:
راجع به مزیت ها و معایب این چت باکس هم من توی همون تاپیک یه توضیحی می دم....
دل تنگم هم چیزی نمی خواد بگه...

Maryam

متخصص بخش ادبیات
ها....
اولا که من یه انتقادی بکنم از بچه ها:
اینا همش دلتنگیتونه که می گید یا امورات سایت هست؟:سوت:
توی انجمن های دیگه این تاپیک یه تاپیک تقریبا ادبی هست ..به هر حال خسته نباشید...:10:
راجع به مزیت ها و معایب این چت باکس هم من توی همون تاپیک یه توضیحی می دم....
دل تنگم هم چیزی نمی خواد بگه...

من هم با حرف های آقا آرش موافقم و یه پیشنهاد دارم تا دیگه از طرف بچه ها شکایتی نشه ...

پیشنهادم اینه که اگر آقا هوشنگ صلاح میدونند اسم تاپیکشون رو تغییر بدهند به گفت و گو این اسم یا اسمی که جامعیت داشته باشه تمام موضوعات رو در بر میگیره ...

باز هم هر چی خودتون صلاح میدونید ...:گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
با توجه به منطقی بودن اظهارات آرش عزیزم و مریم خانم :گل: و با اجازه ادمین عزیز , اسم تایپیک تغییر پیدا کرد.
موفقیت و شادی شما آرزوی من است.

گفتگوی آزاد

t92

متخصص بخش
با توجه به منطقی بودن اظهارات آرش عزیزم و مریم خانم :گل: و با اجازه ادمین عزیز , اسم تایپیک تغییر پیدا کرد.

گفتگوی آزاد
آقا هوشنگ نمی دونستم تاپیک برای شماست ...:خجالت:
فکر کردم بچه ها زدن... وگرنه جسارتش رو نمی کردم...:احترام: :گل:
دستتون درد نکنه این عنوان هم خیلی عالیه ... دور هم هم می شیم....

Maryam

متخصص بخش ادبیات

گفتگوی آزاد

ممنون آقا هوشنگ خیلی لطف کردید ...:گل: :گل: :گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
آقا آرش جان شما جدا از عضو فعال , معاونت سایت را بعهده دارید ضمن منطقی بودن مورد اشاره باز شما اختیار تغییر را بهر صورتی که صلاح میدانید دارید.از اینکه با پیشنهاد خوبتان تغییر نام را بعهده من گذاشتید نهایت لطف و محبت شما بود.موفقتر باشی.

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
حالا من دلم تنگيده شد كجا برم ؟؟؟
129fs4252631.gif

چرا آخه؟؟؟؟
pitie.gif

eliza

متخصص بخش
:نیش::نیش::نیش:
سریال های ماه مبارک رمضان (رای گیری)
به نظر شما کدام سریال زیبا ترین سریال ماه مبارک رمضان است؟

1- در مسیر زاینده رود (شبکه یک)
2- ملکوت (شبکه دو)
3- جراحت (شبکه سه)
4- نون و ریحون (شبکه پنج)
لطفا فقط عدد گزینه مورد نظر را بنویسید

t92

متخصص بخش
نون و ریحون رو دیدم یکی دو قسمت خوب بود ... مخصوصا فرهاد آییش حضورش بهتر کرده....

Maryam

متخصص بخش ادبیات
منم با سمیه موافقم شماره 5 ...

به نظر من سریال ماه رمضان باید همه جنبه ها رو در بر بگیره چون مخاطبش عام هستش ... هم آموزنده باشه و هم طنز ...

rahnama

پدر ایران انجمن
علت اینکه مجبور شدیم داستان پوریا را به این صورت تمام کنیم این بود که تقریبا مشکل شده بود بهم ربطشان بدهیم. پیشنهادم اینه که از این به بعد وقتی داستانی را میخواهیم شروع کنیم اسکلت اولیه را مشخص کنیم و در چهار چوب آن حرکت نمائیم . باور کنید اگر این مسئله حل بشه با یک ویرا یش ساده قابل چاپ خواهد شد. چون همه شما بی اغراق از اساتید هستید.:گل:

t92

متخصص بخش
علت اینکه مجبور شدیم داستان پوریا را به این صورت تمام کنیم این بود که تقریبا مشکل شده بود بهم ربطشان بدهیم. پیشنهادم اینه که از این به بعد وقتی داستانی را میخواهیم شروع کنیم اسکلت اولیه را مشخص کنیم و در چهار چوب آن حرکت نمائیم . باور کنید اگر این مسئله حل بشه با یک ویرا ش ساده قابل چاپ خواهد شد. چون همه شما بی اغراق از اساتید هستید.:گل:
دقیقا . . . باید یه قالب کلی برای داستان مشخص بشه و موضوع مشخص بشه. . و هرکسی سعی کنه که به بهترین وجه هنرش رو نشون بده در داستان نویسی . . این موقع عالی می شه....:گل:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
نمی دونم اما کلا هدف این تاپیک سرگرمی هست نه اینکه بیاییم بگیم مثلا ما میخواهیم داستان بنویسم تو این قالب و این موضوع
البته این کارو هم میشه کردها اینم فکر خوبیه ...
با اونی که من میگم یه موضوع جدان اینا من اینجوری میگم مثلا من تو ذهنم یه داستان مثلا جنایی در نظر گرفتم یهو یکی میاد یه جمله میگه تمام کاسه و کوزه من میریزه به هم داستان میشه عشقی بعد با جمله یکی دیگه بازم روند داستان عوض میشه به نظر من این خیلی هیجان انگیزه
طرف هی استرس و هیجان داره که بره بخونه ببینه چه بلایی سر داستان اومده
و اینی که من میگم کار خیلی ظریفیه و خیلی دقت لازم داره از طرف شرکت کننده های داستان نویسی که داستان بی سرو ته نشه و اگه میخوان روند داستانو عوض کنن این کارو استادانه انجام دهند

این پیشنهاد من
اما تابع نظر جمع هستم ...

rahnama

پدر ایران انجمن
نمی دونم اما کلا هدف این تاپیک سرگرمی هست نه اینکه بیاییم بگیم مثلا ما میخواهیم داستان بنویسم تو این قالب و این موضوع
البته این کارو هم میشه کردها اینم فکر خوبیه ...
با اونی که من میگم یه موضوع جدان اینا من اینجوری میگم مثلا من تو ذهنم یه داستان مثلا جنایی در نظر گرفتم یهو یکی میاد یه جمله میگه تمام کاسه و کوزه من میریزه به هم داستان میشه عشقی بعد با جمله یکی دیگه بازم روند داستان عوض میشه به نظر من این خیلی هیجان انگیزه
طرف هی استرس و هیجان داره که بره بخونه ببینه چه بلایی سر داستان اومده
و اینی که من میگم کار خیلی ظریفیه و خیلی دقت لازم داره از طرف شرکت کننده های داستان نویسی که داستان بی سرو ته نشه و اگه میخوان روند داستانو عوض کنن این کارو استادانه انجام دهند

این پیشنهاد من
اما تابع نظر جمع هستم ...

ما اگر در قالب درست داستان را ادامه دهیم بنظر من هیجانش بیشتره.

بالا