• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

Reza

متخصص بخش اسکریپت
این ارور هم احتمالا میتونه از موارد زیر میتونه باشه:
1- یا از یوزر ادمین ویندوز درایور مودم رو نصب نکردین
2- یا اون فایل اجرایی نیست تو کامپیوتر

mario8344

متخصص بخش
همین الان داشتم به غدیر و نبودنش در کنارمون فکر میکردم
غدیر چند روز آخر سال بیخبر اومد و درکنارمون بود
من خودم به دلیل گرفتاری های قبل عید خیلی نتونستم ببینمش
خیلی خیلی جاش خالیه ... امیدوارم به زودی این دختر دوستداشتنی به جمعمون بپیونده ...
براش دعا میکنم تا آرمش به زندگیش برگرده .

ما كه اخر نبيفهمم كه اين احساس مرده يا زن:تعجب::تعجب:

ولي احساس بي تو سايت خيلي غمگينه يعني تو بودي سايت خيلي شاداب بود دوستت دارم براي هميشه ااميدوارم هرجا كه هستي خوبو سلامت باشي اميدوارم هر چه زودتر به جمع ما برگردي :ناراحت::ناراحت:

خيلي خيلي دوستت دارم :گریه::گریه::گریه:
بهمن جوون:گل::گل::گل:

ahmadfononi

معاونت انجمن

ولي احساس بي تو سايت خيلي غمگينه يعني تو بودي سايت خيلي شاداب بود دوستت دارم براي هميشه ااميدوارم هرجا كه هستي خوبو سلامت باشي اميدوارم هر چه زودتر به جمع ما برگردي :ناراحت::ناراحت:

راست میگه بهمن مرده یا زن

rahnama

پدر ایران انجمن

بهمن جوون احساس همان غدیر است . دختر :گل: یه ایرانی است ولی در کویت زندگی میکند.همه عزیزان هم دوستش دارند.:گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
نگار عزیز17260 مین پست با ارزشت را تبریک عرض میکنم. موفقتر باشی.

Nicol

متخصص بخش گردشگری
خيلي خيلي ممنونم احمد جان.خيلي لطف داري دوست عزيز.

rahnama

پدر ایران انجمن
چه حرکت زیبائی. تعجب میکنید؟ تعجب هم داره . اولین گردهمائی دختران گل انجمن .چه زیباست زمانی که همدیگر را میبینند و در بغل هم قرار می گیرند . چند عزیز . چند دوست و چند خواهر که مدتها بدون اینکه همدیگر را ملاقات کرده باشند فقط با دکمه های کیبورد با هم حرف زدند. به همت مریم عزیز. به همت مریم عزیز در اردیبهشت ماه همدیگر را میبینند.
http://www.iranjoman.com/thread-19239.html

rahnama

پدر ایران انجمن
با ادمین عزیز هماهنگ خواهیم کرد ما هم بتوانیم همدیگر را ببینیم.
الان دخترا میگند از ما یاد گرفتند.:غش2:

baroon

متخصص بخش ادبیات
از ما یاد گرفتن :غش2: : خیلی خیلی بدجنس:

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
شکل گیری موفق این تجمعات هر چندبه صورت کوچک حتما کمک بسیار زیادی به ما خواهد کرد ، در آینده جهت شکل گیری تجمع کلی ایران انجمنی های عزیز در سطح کلی .با تشکر از بانیان

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
دوستان متاسفانه مشکلی در رابطه با بازدید کننگان ایران انجمن از جستجوگر گوگل پیش امده و این مشکل باعث شده که ما حدود سه چهارم از بازدیدکنندگان سایتمون رو از دست دادیم و از همین بابت رتبه ی ما در الکسا از حدود 600 به 900 رسیده و روز به روز در حال بدتر شدن هست و پیش بینی میشه تا قبل از حل مشکل، این رتبه به بالاتر از این ها هم برسد و حدود 1500 بازدید روزانه از جستجو گر گوگل رو از دست دادیم .متاسفانه چون من در مسافرت هستم نمیتونیم مشکل رو به صورت کامل پیگیری کنیم .

0mid

متخصص بخش ورزشی
هركدوم از دوستان كه مسيرشون به سمت ما خورد بيان سريع يه ميتينگ تشكيل ميديم:نیش:
حتي اگه فقط 2 نفر باشيم

بالا