• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

rahnama

پدر ایران انجمن
عزیزان لطفا توجه فرمائید:عزیزی به نام آقای علی مختاری که شرکتی غیر انتفاعی دارد در رابطه با مطلب اخذ گواهینامه در کانادا که من از سایت ایشان برای آگاهی شما نوشته بودم را سرقت ادبی قلمداد کرده :
در کل مطلب وقتی اسمی از کانادا و پاسپورت و .... بود لینک سایت ایشان آورده شده است. آیا این سرقت ادبی است. ضمنا لطفا لینک زیر را پیگیری و نظر خود را مرقوم فرمائید تا خدا نخواسته نظر شما نسبت به من بدبینانه نباشد.ضمنا چند روز آینده کل مطلب ایشان که غیر مستقیم تبلیغی برای آن عزیز بود با اجازه ادمین عزیز پاک می شود.
http://www.iranjoman.com/thread-4909.html

rahnama

پدر ایران انجمن
از ادمین عزیز ممنونم. و تشکر میکنم.وبرای همه شما آرزوی سلامتی و سعادت و موفقیت بیشتر دارم.:گل:
برای من افتخار بزرگی است که معاونت سایتی را داشته باشم که علی جان ادمین سایت و شما عزیزان همراه من باشید.

ahmadfononi

معاونت انجمن
من هم جا داره همین جا از ادمین عزیز به دلیل دادن پست مدیر تالار ورزش تشکر میکنم .

0mid

متخصص بخش ورزشی
منم جا داره بخاطر كم شدن فعاليتم تو انجمن از همتون معذرت خواهي كنم :سوت:

rahnama

پدر ایران انجمن
Yahoo! Slurp, MSNBot, Google(2
جستجوگرها این سه بنده خدا را فرستاده اند تا شبانه روز مواظب سایت باشند و مطالبش را برای شرکتشان بفرستند.صبحانه و نهار و شام هم که نمی خورند.:نیش:

hamedo

کاربر ويژه
امید میگم ها تو اصلا معلوم هست کجایی ؟ مدتی میشه زیارتت نمیکنیم:فکر:

rahnama

پدر ایران انجمن
انجمن به معنی باهم بودن و باهم بر روی موضوعی در چهار چوب قوانین سایت بحث کردن و انتشار مطالب (علمی , اموزشی و تفریحی) است .از عزیزان تقاضائی دارم :این انجمن دایرکتوری بزرگی از مطالب مفید و با ارزش است.سعی کنیم با برنامه ریزی خوب بقیه عزیزان را به بحث دعوت کنیم.

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
باسلام به همه عزیزان.فوت برادر علیرضاکریمی عزیز ضایعه بسیار سختی بود. وقتی خبر را شنیدم تمام بدنم سست شد.خیلی متاثر شدم. ولی چه باید کرد خدا هست و حکمتش.دوستانی که اطلاع پیدا کردند حتما به تایپیک تسلیت مراجعه تا همه همدردی خود را نشان دهیم.

rahnama

پدر ایران انجمن
سرعت نت به حدی پائین است که خسته ام کرد و به سختی توانستم این جمله را ثبت کنم.فکر کنم تا برم بخوابم و بیدارشوم این متن ارسال میشه:ناراحت:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
واقعا این کار ایشون جای تحسین داره :گل:

من که حتما تو این تاپیک شرکت میکنم
داشتم فکر میکردم به جای اون پست های خبروار بخش سخت افزار اگه خود سخت افزار رو از پایه آموزش میدادم بهتر بود:|

حیف الان داره امتحانات شروع میشه و این کار هم باید براش واقعا وقت بذارم....بعد امتحانات فکرهایی دارم.....

با تشکر ویژه از مهسای عزیز:گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
واقعا این کار ایشون جای تحسین داره :گل:

من که حتما تو این تاپیک شرکت میکنم
داشتم فکر میکردم به جای اون پست های خبروار بخش سخت افزار اگه خود سخت افزار رو از پایه آموزش میدادم بهتر بود:|

حیف الان داره امتحانات شروع میشه و این کار هم باید براش واقعا وقت بذارم....بعد امتحانات فکرهایی دارم.....

با تشکر ویژه از مهسای عزیز:گل:

مهدی جان واقعا عالی میشه.واقعا ایران انجمن دانشگاهی خواهد شد. فکر بسیار خوبی است. موفقتر باشی.

rahnama

پدر ایران انجمن
دانشگاه ایران انجمن :

پیشنهادی دارم به همه عزیزان انجمن.با توجه به پاکی محیط انجمن و بودن اساتید در بخشهای مختلف تقاضا دارم عزیزان بخشهائی را برای آموزش از مبتدی تا پیشرفته دایر نمایند :
مهسای گل : بخش زبان را شروع کرده .
مهدی :گل: انشالله در نظر دارد بخش سخت افزار را شروع کند.
و بقیه عزیزان پیشنهاد دهند.:گل:

baroon

متخصص بخش ادبیات
پیشنهاد عالی ای هست جناب راهنما.
امّا اینکار نه تنها وقت کافی بلکه تمرکز زیادی هم میطلبه. من خودم خیلی وقته یه فکرایی تو سرم هست امّا وقتی میام سراغ نت و کامپیوتر انقد سرم شلوغ میشه که پستای معمولی تر و ساده ترم نمیتونم بزنم. انشالله بعد از امتحاناتمون یه بسیج همگانی راه بندازیم. :خنده2:

rahnama

پدر ایران انجمن
به عشق ادمین عزیز و همه عزیزان در انجمن برنامه های زیادی برای انجمن دارم که فقط کمک شما می تواند من را همراهی کند.

بالا