سلام. ممنون بچه ها . معلومه دل همه تون براش تنگ شده ها. آفّرین ...
خواهش میکنم آقا مهدی گل. انجام وظیفه بود :گل:
جناب امید ، من اینو نمیدونم که برادر احساس فعّالیت سیاسی هم داشته یا مث بعضی کشورا همینجوریم مردمو میبرن ناکجا :راز: ... :نیش:
ولی خب دستگیریش به خاطر اوضاع آشفته ی بحرینه :دل شکسته:
:گل:
همینجا به این 2 گل پر جنب و جوش و دلسوز انجمنیک هم تبریک میگم. خدا قوّت گلا ... :دسته گل:
عزیزی که فقط می نویسد 5 عزیزی که می نویسد و می خواند 10 عزیزی که می نویسد و می خواند و دکمه سپاس را می زند 15 عزیزی که می نویسد و می خواند و دکمه سپاس را می زند و امتباز می دهد20 گرفتن نمره 20 به این سادگی است.
خواستم بگم یه سری چیزهایی دیدم تو این مدت که واقعا داره منو ناراحت میکنه!
ببینید ما اینجا همه با دوست هستیم و دور هم جمع شدیم و به غیر از فعالیت های علمی به گپ و گفت و گوی دوستانه و شوخی میپدازیم! از بخش گفت و گوی آزاد و تخصصی بودن اغلب تالار ها این موضوع مشخصه!
اغلب به هم اعتماد داریم و با هم صمیمی هستیم اما سوء استفاده کردن از اینها اصلا خوب نیست!
نباید از صمیمیت دیگران سوء استفاده کرد یا از برخورد دوستانه ی اونها و شوخی هاشون برداشت دیگه ای بشه!
چیزی که بارها دیدم و به روی خودم خودم نیاوردم و امیدم این بود که درست میشه اما هرگز چنین نشد!
درسته محیط مجازیه فقط باید حواسمون به رفتارمون باشه تا خدایی نکرده کسی ناراحت نشه!
چون دیگه تحمل دیدن این موارد رو ندارم و تا حالا هم به هیچ کس هیچ چیزی نگفتم اما اگر از این به بعد باز هم چنین مواردی رو دیدم اگر برخوردی کردم کسی از دست من ناراحت نشه!
حریم افراد باید حفظه بشه و حد و مرز رو باید رعایت کرد!
شوخی خوبه باعث خنده هست اما اگه از حدش بگذره و به چیز دیگه ای تبدیل بشه اون موقع ناراحتی پیش میاره!