• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

rahnama

پدر ایران انجمن
جواب بسیار استادانه نگار :گل: در صندلی داغ:

یه تعریف از زندگی برام بگو زندگي يه دايره است يا يه خط راست.ميتوني دايره باشي و تا ابد دور خوت بچرخي يا خط راست باشي و تا بي نهايت ادامه بدي.
در ادامه نوشته خوب نگار عزیزمن می نویسم :
در این بینهایت رفتن , زندگی کن.نوع زندگی : هدفدار.
اینقدر این جمله ایشان زیبا بود که نتوانستم ننویسم:
عزیزان من شما همه جوان هستید. قسم میخورم اگر اراده کنید . اگر هدفهایتان را بنویسید و اگر ایمان و باور داشته باشید که به هدفهای نوشته شده خود می رسید,ا یمان دارم می رسید.از نوشتن هدفهایتان کوتاهی نکنید. از نوشتن هدفهایتان خجالت نکشید. خدایا کمکم کن این عزیزان این صحبتهای من را نصیحت ندانند (چون جوانها از بس نصیحت شده و می شوند از این واژه خوششان نمی آید و میخواهند خود نیز تجربه کنند)و به آن عمل کنند.موفق هستید , موفقتر باشید

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام

دوستان حدود سه ماه تا تولد یک سالگی انجمن باقی مونده . در این مدت سعی میکنیم تا یک باره دیگه به کارها و اقداماتی که طی این یک سال انجام شد نگاه کنیم و موضوعات و اقدامات و کارهارو بازنگری کنیم ، یک بازنگری کلی در کل انجمن ، شامل بازنگری تالارها و بخش ها و سعی خواهیم کرد به مسائل داخلی انجمن برسیم و کارها رو منظم تر کنیم، مسئولیت هارو مشخص و تقسیم کنیم و ...
بازنگری در مدیریت و اعضای مسئولین انجمن و در کل سعی خواهیم کرد برای یک ساله ی دوم انجمن، کار رو اصولی تر و دقیق تر و به معنای واقعی حرفه ای تر از یک ساله ی اول ادامه بدیم .
انشاالله یک ماه مونده به تولد یک سالگی انجمن تایپیکی رو مخصوص به انتقادات از کارهای انجام گرفته در این مدت یک سال و پیشنهادات برای سال دوم از عمر انجمن رو ایجاد خواهیم کرد .

موفق باشید

Nicol

متخصص بخش گردشگری
منم بهت تبريك ميگم احمد جان.اميدوارم هميشه موفق باشي دوست عزيز.

ahmadfononi

معاونت انجمن
خیلی ممنون از آقا هوشنگ و نگار جان

من این یکی دو روزه خیلی سرم شلوغه الان هم باید برم فعلا خداحافظ همگی دوستان گلم

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
6000 پست شدنت رو تبریک میگم احمد جان:گل:
ایشالا همیشه موفق باشی:گل: :چشمک:

rahnama

پدر ایران انجمن
تاریخ تولدمن : ٢١/اسفند/١٣٢٩
تاریخ تولد من به سال میلادی: 1951/3/12
روز تولد من:دو شنبه
سن من چقدره؟ : 60 سال و 1 ماه و 23 روز.
:شاد::شاد::شاد:
امیدوارم همه عزیزان بالای صد سال عمر با عزت داشته باشند.

baroon

متخصص بخش ادبیات
گلا سلام. یه خبر داغ و مسرّت بخش :تعجب: :نیش:

به عرض میرساند که سرانجام پایان شب سیه رو به سپیدی نهاد و برادر احساس عزیز به آغوش خانواده بازگشت ...
:شاد: هوراااااااااااااااااااااااااا :شاد:

جدای از شوخی شکرگزار خدا هستم و از همه تون ممنونم بابت اینکه تو این مدّت به یاد احساس بودید ، براش دعا کردید و دلتنگیتونو ابراز کردید. شنیدن اینا احساس رو خیلی دلگرم کرد .
ممنون از دوستای باوفا و با صفا وخلاصه برو بچه های نیک روزگار :نیش::گل: :گل: :گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
ممنون از خبر بسیار خوبتان.
خدا را هزاران بار شکر
:دعا:

baroon

متخصص بخش ادبیات
احمد عزیز دست مریزاد ... خدا قوّت :نیش:

LOvetarin-and-flower-4-385x235.jpg

baroon

متخصص بخش ادبیات

و تبریک و قدردانی از علیرضای گل بابت گذشتن از مرز 100 پست . اونم چه پستایی !!! همه ادبی و رمانتیک :نیش:. ممنونیم علیرضا :احترام:

438786-b.jpg

شبگرد

کاربر ويژه

و تبریک و قدردانی از علیرضای گل بابت گذشتن از مرز 100 پست . اونم چه پستایی !!! همه ادبی و رمانتیک :نیش:. ممنونیم علیرضا :احترام:

438786-b.jpg

ممنون بارون عزیز ...واقعا به خاطر توجه و دقت به خرج دادن در خوندن پستها تشکر میکنم ...

normal_Photo-Skin_ir-Tab1.jpg

Nicol

متخصص بخش گردشگری
منم به احمد آقاي گل و فعال انجمن تبريك ميگم.احمد جان خيلي خيلي ممنون به خاطر زحمات زيادت.:گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل:

0mid

متخصص بخش ورزشی
خب میبینم که همه دارن به هم تبریک میگن
خب منم به خودم تبریک میگم :نیش: :غش2:
و همچنین به همتون تبریک میگم :دوست:

بالا