دیشب ساعت 10 شب در گردهمائی آزاد که با همت امید جان برنامه ریزی شد جای همه شما عزیزان خالی بود. من - امید ومهدی جان - مریم و سنجاقی گل - امین عزیز انجمن و گرگ و احمد آقای عزیز همه جمع بودیم و خیلی واضح با هم حرف میزدیم. البته بعضی از عزیزان مشکلاتی داشتند در سیستم صوتی که قرار شد درستش کنند.جای همگی خالی بود.
اینو برای نوه 8 ساله ام که پیش من است درست کردم.(معنی زندگی) :غش2::غش2::غش2: :شاد::شاد::شاد: :غش2::غش2::غش2: :غش2::غش2::غش2: :شاد::شاد::شاد: :غش2::غش2::غش2: :غش2::غش2::غش2: :شاد::شاد::شاد: :غش2::غش2::غش2:
زندگی چه فراز و نشیبی دارد.:آه: سالم هستیم قدرش را نمی دانیم :نیش:وقتی مریض می شویم با خود میگوئیم ایکاش رعایت میکردم.:دل شکسته: در زندگی قبل از اینکه به مشکل بخوریم ما را راهنمائی میکنند توجه نمی کنیم و وقتی به مشکل میخوریم با خود میگوئیم ایکاش به راهنمائیها توجه کرده بودم .:فکر: انسانها واقعا موجود پیچیده ای هستند. خیلی پیچیده .
وقتی من به دنیا اومدم وقتی من به دنیا اومدم پدرم ۳۰ سالش بود یعنی سنش ۳۰ برابر من بود وقتی من ۲ ساله شدم پدرم ۳۲ ساله شد یعنی ۱۶ برابر من وقتی من ۳ ساله شدم پدرم ۳۳ ساله شد یعنی ۱۱ برابر من وقتی من ۵ ساله شدم پدرم ۳۵ ساله شد یعنی ۷ برابر من وقتی من ۱۰ ساله شدم پدرم ۴۰ ساله شد یعنی ۴ برابر من وقتی من ۱۵ ساله شدم پدرم ۴۵ ساله شد یعنی ۳ برابر من وقتی من ۳۰ ساله شدم پدرم ۶۰ ساله شد یعنی ۲ برابر من می ترسم اگه ادامه بدم از پدرم بزرگتر بشم .