احمد جان شد 7000 پست . 7000پست با ارزش .7000مطلب مفید. تبریک عرض میکتم:گل:
R rahnama پدر ایران انجمن 2011 , May 11 #981 احمد جان شد 7000 پست . 7000پست با ارزش .7000مطلب مفید. تبریک عرض میکتم:گل:
R rahnama پدر ایران انجمن 2011 , May 11 #983 اکنون این ایمیل به من رسید: فوری - خیلی مهم ( لطفا اطلاع رسانی کنید) بسیار فوری توجه کلیه کسانی که با اینترنت سروکار دارند، مثل یاهو،هات میل و آ او ال. این اطلاعات را به هرکس که با اینترنت سروکار دارد برسانید. ممکن است نامه ای معمولی و به ظاهر بیخطر با موضوع Here you have it به شما برسد. اگر آن نامه را باز کنید یک پیام روی صفحه مانیتور ظاهر می شود که نوشته "حالا دیگر دیر ست. زندگی شما دیگر زیبا نیست. البته این متن به انگلیسی و به این صورت ظاهر می شود It it's too late now. Your life is no longer beautiful ... پس از آن تمامی اطلاعات و هرآنچه در کامپیوتر دارید از بین می رود و فرستنده ایمیل به نام، ایمیل و رمز عبو شما دست پیدا می کند. این یک ویرس جدید است که از عصر روز شنبه در شبکه اینترنت در حال چرخش است. آ او ال وجود این ویروس را تائید کرده و ویروس یاب های موجود قادر به دفع این ویروس نیستند. این ویروس توسط یک هکر که خود ا مالک زندگی می نامد ساخته شده است. لطفاً این ایمیل را برای کلیه دوستان آشنایان بفرستید و از آنها نیز بخواهید که آن را برای دوستان خود ارسال کنند اسنوپس نیز این گزارش را تائید کرده است. لینک زیر متعلق به اسنوپس می باشد. http://www.eset.com
اکنون این ایمیل به من رسید: فوری - خیلی مهم ( لطفا اطلاع رسانی کنید) بسیار فوری توجه کلیه کسانی که با اینترنت سروکار دارند، مثل یاهو،هات میل و آ او ال. این اطلاعات را به هرکس که با اینترنت سروکار دارد برسانید. ممکن است نامه ای معمولی و به ظاهر بیخطر با موضوع Here you have it به شما برسد. اگر آن نامه را باز کنید یک پیام روی صفحه مانیتور ظاهر می شود که نوشته "حالا دیگر دیر ست. زندگی شما دیگر زیبا نیست. البته این متن به انگلیسی و به این صورت ظاهر می شود It it's too late now. Your life is no longer beautiful ... پس از آن تمامی اطلاعات و هرآنچه در کامپیوتر دارید از بین می رود و فرستنده ایمیل به نام، ایمیل و رمز عبو شما دست پیدا می کند. این یک ویرس جدید است که از عصر روز شنبه در شبکه اینترنت در حال چرخش است. آ او ال وجود این ویروس را تائید کرده و ویروس یاب های موجود قادر به دفع این ویروس نیستند. این ویروس توسط یک هکر که خود ا مالک زندگی می نامد ساخته شده است. لطفاً این ایمیل را برای کلیه دوستان آشنایان بفرستید و از آنها نیز بخواهید که آن را برای دوستان خود ارسال کنند اسنوپس نیز این گزارش را تائید کرده است. لینک زیر متعلق به اسنوپس می باشد. http://www.eset.com
R rahnama پدر ایران انجمن 2011 , May 11 #985 ahmadfononi گفت: راسته آقا هوشنگ کلیک کنید تا باز شود... دقیقا مشخص نیست ولی به هرحال اطلاع رسانی موضوع بی ضرر است.
ahmadfononi گفت: راسته آقا هوشنگ کلیک کنید تا باز شود... دقیقا مشخص نیست ولی به هرحال اطلاع رسانی موضوع بی ضرر است.
A ahmadfononi معاونت انجمن 2011 , May 11 #986 من که دارم ایمیل هامو نگا میکنم تا الان که چیزی مثل این ندیدم
R rahnama پدر ایران انجمن 2011 , May 11 #987 متاسفانه سرعت بحدی پائین است که خسته کننده شده و بسختی می توانم مطالب را بخوانم.
A ahmadfononi معاونت انجمن 2011 , May 11 #990 بازی استقلال رو کسی دید واقعا که بد بود مجیدی خیلی خراب کرد :ناراحت: داور هم به سود النصر میگرفت :بدجنس: حیف شد که استقلال صعود نکرد :دل شکسته::دل شکسته::دل شکسته::دل شکسته::دل شکسته: :قاطی::قاطی::قاطی::قاطی::قاطی::قاطی::قاطی::قاطی:
بازی استقلال رو کسی دید واقعا که بد بود مجیدی خیلی خراب کرد :ناراحت: داور هم به سود النصر میگرفت :بدجنس: حیف شد که استقلال صعود نکرد :دل شکسته::دل شکسته::دل شکسته::دل شکسته::دل شکسته: :قاطی::قاطی::قاطی::قاطی::قاطی::قاطی::قاطی::قاطی:
Maryam متخصص بخش ادبیات 2011 , May 11 #992 سلام خیلی اتفاقی چشمم افتاد به صفحه این تاپیک این صفحه صدمین صفحه از تاپیک گفتگوی آزاد انجمنمونه ... تاپیکی که از بدو تولد ایران انجمن همراهمون بوده الان به 100 رسیده ! به همین خاطر گفتم یه جشن کوچیک برای این تاپیک بگیریم بفرمایید کیک :شاد:
سلام خیلی اتفاقی چشمم افتاد به صفحه این تاپیک این صفحه صدمین صفحه از تاپیک گفتگوی آزاد انجمنمونه ... تاپیکی که از بدو تولد ایران انجمن همراهمون بوده الان به 100 رسیده ! به همین خاطر گفتم یه جشن کوچیک برای این تاپیک بگیریم بفرمایید کیک :شاد:
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2011 , May 12 #994 ممنون مریم خانم بهمون بهونه دادی امروز جشن بگیریم :نیش: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد:
ممنون مریم خانم بهمون بهونه دادی امروز جشن بگیریم :نیش: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد:
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2011 , May 12 #996 اینم یه بهونه ی دیگه برای شاد بودن :نیش: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد:
A ahmadfononi معاونت انجمن 2011 , May 12 #997 من که شاد هستم امروز هم بیشتر شاد شدم بخاطر امتحانم :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد:
R rahnama پدر ایران انجمن 2011 , May 13 #998 عزیزانی که دیشب در ردیکال مشکل داشتند من هستم تشریف بیار ید تنظیم کنیم.
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , May 18 #1,000 سلام به دوستای گلم. شب همه تون بهاری و خوش :نیش: خواستم خواهشی داشته باشم از حضورتون. پست اوّل تاپیک مشاعره رو مجدّداً ملاحظه کنید دوستان. همچنین پست من در صفحه ی 52 . قوانین رو بخونید . ممنون از توجّه شما. :گل:
سلام به دوستای گلم. شب همه تون بهاری و خوش :نیش: خواستم خواهشی داشته باشم از حضورتون. پست اوّل تاپیک مشاعره رو مجدّداً ملاحظه کنید دوستان. همچنین پست من در صفحه ی 52 . قوانین رو بخونید . ممنون از توجّه شما. :گل: