• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

.•: با تو تا کــنـج دنـج دل :•.

shakira

متخصص بخش پزشکی
به غصه هایت فکر نکن؛

بذار آنها فکر کنند،

و حسرت با تو بودن را بخورند ...

:گل:

shakira

متخصص بخش پزشکی
میخواهمتــــــــــــــــ ...

ولــــی ...

دوری،

خیلی خیلی دور ...

نه دستم به دستانـــــــت میرسد،
نه چشمانم به نگاهتــــــــــــــــــ ...

taha moien

کاربر ويژه
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]خدایا توبه می کنم
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]از اینکه حسد کردم
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]از اینکه زیبائی قلم را برخ دیگران کشیدم
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]از اینکه مرگ را فراموش کردم
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]از اینکه منتظر ماندم تا دیگری ابتدا به من سلام کند
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]از اینکه ایمانم به بنده ات ، بیشتر از ایمان به تو بود
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]از اینکه حق والدینم را ادا نکردم
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]از اینکه در جای که لازم بود امر به معروف ونهی از منکر نکردم
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]از اینکه واجبی را به خاطر مستحبی رها کردم
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]از اینکه تعهد هائی که با خدای خویش بستم ، بشکستم
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]از اینکه ایثار نکردم
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]از اینکه درنمازم به چیزی جز به تو فکر کردم
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]از اینکه تعهد کردم مواظب اعمالم باشم ولی نشدم
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]از اینکه درسختی ها به جای تو به بنده ات رو آوردم
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]از اینکه از سر کینه برای کسی ، دعا یانفرین کردم
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]از اینکه غیبت کردم واز دیگران بد گفتم وخود را نیک جلوه دادم
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]از اینکه کارهایم را برای ریاست طلبی وشهرت انجام دادم
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]از اینکه درکارها تنها خود را محور قرار دادم نه خدا را
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]از اینکه چشمانم را از نگاههای فساد انگیز نپوشاندم
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]از اینکه سنجیده وحساب شده وبا فکر سخن نگفتم
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]از اینکه قول دادم ولی خلاف عمل کردم[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]خدا توبه میکنم ولی باز هم می دانم که توبه را می شکنم

taha moien

کاربر ويژه
محکم تر از آنم که برای تنها نبودنم

آنچه را که اسمش غرور گذاشته ام

برایت به زمین بکوبم...

احساس من قیمتی داشت

که تو برای پرداخت آن فقیر بودی...

taha moien

کاربر ويژه
چرا گریه کنم وقتی باران ابهت اشکهایم را پاک کرد و سرخی گونه هایم را به حساب روزگار ریخت.

چرا گریه کنم وقتی او بغض عروسکی دارد و همیشه این منم که باید قطره قطره بمیرم.

چرا گریه کنم وقتی بر بلندی این ساده زیستن زیر پا له شده ام.

چرا گریه کنم وقتی باد بوی گریه دارد و برگ بوی مرگ.

چرا گریه کنم وقتی عاشق شدن را بلد نیستم تا به حرمت اندک سهمم از تو اشک بریزم.

چرا گریه کنم وقتی تبسم نگاهت زیبا تر است………

taha moien

کاربر ويژه
[FONT=Vazir, times, serif]نبودنت بهترین بهانه است برای اشک ریختن ...
[FONT=Vazir, times, serif]ولی کاش بودی تا اشکهایم از شوق دیدارت سرازیر میشد ...
[FONT=Vazir, times, serif]کاش بودی و دستهای مهربانت مرهم همه دلتنگیها و نبودنهایت میشد ...
[FONT=Vazir, times, serif]کاش بودی تا سر به روی شانه های مهربانت می گذاشتم
[FONT=Vazir, times, serif]و دردهایم را به گوش تو میرساندم... بدون تو عاشقی برایم عذاب است
[FONT=Vazir, times, serif]میدانم که نمیدانی بعد از تو دیگر قلبی برای عاشق شدن ندارم...
[FONT=Vazir, times, serif]من زنده ام اما ........

taha moien

کاربر ويژه
می خواهم با قلم بر دلی که تو شکسته ای . بنویسم : اگر میدانستم تا ابد
زندانی عشقت میشوم . به خدا سوگند هرگز به چشمانت نگاه نمی کردم
اما حالا که در دام عشقت اسیر شده ام . مینویسم : عشق من به تو
گل سرخی بود که فقط برای زنده ماندن به خار تمنا می کرد .
تو را به بی وفایی متهم نمی کنم . حتی گناهت را نمی شمارم. فقط گریانم
که چرا هنگام رفتن نگفتی که من هم مانند تو چشمانم را برروی تمام
خاطراتمان ببندم که حالا دلتنگ نشوم . من وجودم را به تو و تو را به
عشقی خیالی باختم.

taha moien

کاربر ويژه
پیش روی من تا چشم یاری می کند دریاست
چراغ ساحل آسودگی ها در افق پیداست
در این ساحل که من افتاده ام خاموش
غمم دریا ، دلم تنهاست

shakira

متخصص بخش پزشکی
عمیق ترین درد زندگی،

دل بستن به کسی است که

هرگز به او نمی رسی ...

shakira

متخصص بخش پزشکی
هر کسی روشنی دهد،

عاقبتش "دار" است؛

سقف خانه را ببین،

اعدام همه چراغهاست ...

shakira

متخصص بخش پزشکی
درونم غوغاست ...

ساده میشکنم،

حتی با یک تلنگر کوچک ...

اینگونه نبودم ...​

شدم ...

shakira

متخصص بخش پزشکی
خیالت همه جا با من است ...

اما دلم گرمای بودنت را میخواهد،

نه سراب خیالت ...

taha moien

کاربر ويژه
حال دنیا را بپرسیدم من از فرزانه‌ای

گفت یا آب است یا خاک است یا پروانه‌ای!

گفتمش احوال عمرم را بگو این عمر چیست ؟

گفت یا برق است یا باد است یا افسانه‌ای!

گفتمش اینها که می بینی چرا دل بسته اند؟

گفت یا خوابند یا مستند یا دیوانه‌ای!

گفتمش احوال عمرم را پس از مردن بگو؟

گفت یا باغ است یا نار است یا ویرانه‌ای!

shakira

متخصص بخش پزشکی
به چشم هایت بگو،

انقدر برای دلم،

رجز نخوانند ...

من اهل جنگ نیستم؛

عاشقم ...

خیلی که بخواهم گرد و خاک کنم،

نهایت عشقم را

با شعری تقدیمت میکنم،

آنوقت

اگر توانستی،​

مرا در آغوش نگیر ...

shakira

متخصص بخش پزشکی
آنقدر نفس میکشم،

تا تمام شود

همه نفسهایی که

دائم سراغ تو را میگیرند ...

shakira

متخصص بخش پزشکی
مانده ام با غم هجران نگارم چه کنم،

عمر بگذشت و ندیدم رخ یارم چه کنم،

من آلوده کجا دیدن دلدار کجا،

چشم دیدار رخ یار ندارم چه کنم ...

taha moien

کاربر ويژه
[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]برای رسیدن به تو تمامی خاطرات گذشته خودم را به بایگانی ذهن سپردم. اما افسوس.

[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]افسوس که خط اصلی تقدیر من بر روی جاده های انتظار امتدادی بی انتهاست.
[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]هنگامی که کبوتر قلبم بر روی درخت عشق آشیان ساخت به خوشبختی در کنار تو ایمان
[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]آوردم.من کسی را میخواستم که روحی از جنس پران قو و وفاداری شقایق داشته باشد تا
[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]بند بند وجودش را به آرامش ابدی برسانم ودر این جستجو به تو رسیده ام.

[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]اما صد افسوس که زندگی بدون توجه به ما واگن های سرنوشت را از روی ریلش میگذراند
[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]و هنگامی که به من رسید مسافری غریب را پیاده کرد و تو را بی آن که نشانی از من داشته

[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]باشی با خود برد.و من چه هراسی داشتم که نکند برنگردی.

taha moien

کاربر ويژه
ypkfemmgefz9w8yl32zd.gif
[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]رفتی و قصر خیالم را فروریختی [FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]
[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]رفتی و تاروپود عشق را گسستی [FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]
[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]رفتی و از رفتنت داغها مانده به این دل
رفتی و از رفتنت گُلها شدند گِل
[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]
[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]رفتی و من ماندم و تاروپود از هم گسسته [FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]
[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]تاروپود عشق،عشق گذشته [FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]
[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]رفتی و من ماندم و خاطرات تلخ و شیرین [FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]
[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]رفتی و من ماندم ویاد ان روزهای دیرین [FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]
[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]رفتی و ازآن پس نشد ماه تابان [FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]
[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]رفتی و ازآن پس نبارید زابر باران [FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]
[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]رفتی و از رفتنت خشکیدند جویبارها [FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]
[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]رفتی و از رفتنت پژمردند گلزاران [FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]
[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]رفتی و من شدم چون مرغ عشقی تنها [FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]
[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]رفتی اما،یادت ماند در دلها
ypkfemmgefz9w8yl32zd.gif

shakira

متخصص بخش پزشکی
بی تو هر کاری گریستن است،

حتی خندیدن ...

آخرین ویرایش:

shakira

متخصص بخش پزشکی
دورا دور،

عاشقت شدم ...