THU 31 |
![]() | Overcast with Snow Possible | -5.1°C | -2.4°C | 32.0cm | ENE 15 max 17 |
FRI 1 |
![]() | Overcast with Snow Possible | -4.8°C | -3.9°C | 13.8cm | ESE 13 max 15 |
WED 30 |
![]() | Cloudy with Showers Possible | 5.1°C | 14.0°C | 30.0mm | NNW 39 max 46 |
THU 31 |
![]() | Rain | 2.8°C | 4.3°C | 33.9mm | N 33 max 35 |
FRI 1 |
![]() | Rain | 4.2°C | 5.6°C | 25.8mm | ENE 26 max 31 |
WED 30 |
![]() | Cloudy with Snow Showers | 0.5°C | 3.2°C | 3.0cm | S 17 |
THU 31 |
![]() | Overcast with Snow Possible | -3.6°C | -1.0°C | 12.1cm | N 13 max 17 |
FRI 1 |
![]() | Overcast with Snow Possible | -3.0°C | -2.5°C | 2.9cm | NE 9 max 13 |
SUN 27 |
![]() | Rain | 2.3°C | 2.9°C | 28.3mm | SSW 22 max 24 |
MON 28 |
![]() | Rain | 2.3°C | 2.9°C | 40.8mm | SW 17 max 20 |
TUE 29 |
![]() | Overcast with Snow Possible | 0.4°C | 1.8°C | 6.0cm | S 24 max 28 |
WED 30 |
![]() | Overcast with Snow Possible | -3.4°C | -0.4°C | 9.2cm | S 20 |
THU 31 |
![]() | Overcast with Snow Possible | -8.5°C | -5.3°C | 17.6cm | N 20 max 24 |
FRI 1 |
![]() | Overcast with Snow Possible |
مهرداد عزیز امیدوارم مشکل خاصی نباشه و سریعتر حل بشه ،ارادت داریم بهت استاد
قربونت برم ايرج جان
والا من هنوز علت مسدود شدن اكانتم رو نمي دونم اگه ادمين سايت به من اجازه بدن حداقل با اكانت معمولي اينجا فعاليت كنم براي من كافي.
سلام
مهرداد عزیز اکانت شما مسدود نشده و اصلاً دلیلی هم بر این کار نیست. احتمالا به هر دلیلی رمزتون رو درست وارد نمیکنید و اصلا جای نگرانی نیست مطمئناً مشکلتون برطرف خواهد شد.
برای حفظ امنیت کاربری شما نیاز هست نهایت اطمینان ما حاصل بشه و خدا نکرده قصد نفوذی در کار نباشه. شما از لینک زیر و خیلی ساده میتونید رمز جدیدی رو جهت ورود رو به دست بیارید:
http://www.iranjoman.com/login.php?do=lostpw
همچنین با توجه به اینکه من همیشه در این تاپیک حضور ندارم و تعداد پست های این تاپیک بالاست از تمامی دوستان خواهشم این هست که موارد حساس چنین رو مستقیماً به خود من ارجاء بدند و یا در تاپیک های مربوطه ی مشکلات کاربری بیان کنند.
مهرداد عزیز چک کنید مشکلی بود حتماً اطلاع بدید.
اصلا اكانت من حذف شده من با همون ايميل قبلي اكانت درست كردم (همين كه ملاحظه مي فرماييد)!!
نه بابا سعید جان پیر شدی رفتامروز بداز ظهر حدود یه یک ساعتو نیمی یا بیشتر داشتم تو اطراف محلمون راه میرفتم یه ان احساسی سنگینی رو قفسه سینم کردم خود به خود مجبور شدم دوسه تا نفس عمیق بکشم حالا نمیدونم مشکل از هوا بود یا به خاطر غذایی بود که ظهر خورده بودم من کلا زیاد راه میرم ولی تا حالا اینجوری نشده بودم!!
بقیه مردم هم عادی بودن من مشکلی بین اونا ندیدم ولی از این اتفاق خوشم نیومد از من بعید بود:تعجب2:
رنگ ابرها اصلا خوشایند نیست خیلی غروب بدیه و محتملا بارش هاتون تا یه دوره هفتگی تا دو هفتگی پر شده
نه بابا سعید جان پیر شدی رفت
منم چند وقته دیگه اون حس ه قدیم و ندارم البته احساس می کنم تأاثیر پذیری و نفوذ کلام و عملکرد هام بالا رفته ولی خوب قدرت فیزیکی م کم شده
اکانت اصلی شما مگر mehrdad_tehنبود؟
فکر کنم از اون سیستم هاست که از اقیانوس اطلس با شیب ملایم با گذر از صحرای بزرگ افریقا به ایران می آنسلام
ابادان ابری ولی ابر سیروس...رو عراقم یه ابرای باحال تری دیده می شه ولی اوناهم الکیه!سیستمی وارد گشته ولی یادش رفته با خودش رطوبت بیاره!
بله بود!
ای بابا ! پس کی روی آرامش خواهیم دید؟ اه