آمد از پرده به مجلس عرقش پاک کنید تا بگوید به حریفان که چرا دوری کرد
پانته آ متخصص بخش 2012 , July 7 #61 آمد از پرده به مجلس عرقش پاک کنید تا بگوید به حریفان که چرا دوری کرد
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , July 7 #62 در دلم بود که بی دوست نباشم هرگز چه توان کرد که سعی من و دل باطل بود
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , July 7 #63 یا رب روا مدار که گدا معتبر شود گر معتبر شود ز خدا بی خبر شود
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , July 7 #65 ای عاشقان ای عاشقان شب را چراغانی کنید ای می فروشان شهر را انگور مهمانی کنید معشوق من بگشوده در سوی گدای خانه اش تا سر کشم من جرئه ای از ساغر و پیمانه اش آخرین ویرایش: 2012 , July 7
ای عاشقان ای عاشقان شب را چراغانی کنید ای می فروشان شهر را انگور مهمانی کنید معشوق من بگشوده در سوی گدای خانه اش تا سر کشم من جرئه ای از ساغر و پیمانه اش
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , July 7 #66 شیشه ی دل را شکستن احتیاجش سنگ نیست این شقایق با نگاهی سرد پرپر می شود
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , July 7 #67 دیریست که دلدار پیامی نفرستاد ننوشت کلامی و سلامی نفرستاد
م مهشید کاربر ويژه 2012 , July 7 #68 دردایره قسمت ما نقطه تسلیمیم حکم آنچه تو فرمایی لطف آنچه تو بنمایی
پانته آ متخصص بخش 2012 , July 7 #69 دیدی ایدل که غم عشق دگر با ر چه کرد چون بشد دلبر و با یار وفادار چه کرد
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , July 7 #70 یا رب آن نوگل خندان که سپردی به منش می سپارم به تو از چشم حسود چمنش
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , July 7 #71 شمع اگر پروانه را سوزاند خیر از خود ندید آه عاشق زود گیرد دامن پروانه را تاپیک بر مبنای ایده ی خوب فاطمه جان تا فرصت آتی بسته شد.× دمتون گرم و غمتون کم یاران همراه :شاد::گل: آخرین ویرایش: 2012 , July 7
شمع اگر پروانه را سوزاند خیر از خود ندید آه عاشق زود گیرد دامن پروانه را تاپیک بر مبنای ایده ی خوب فاطمه جان تا فرصت آتی بسته شد.× دمتون گرم و غمتون کم یاران همراه :شاد::گل:
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , July 27 #72 ای نام تو بهترین سرآغاز بی نام تو نامه کی کنم باز
چ چاووش متخصص بخش ادبیات 2012 , July 27 #73 زکوی یار می آید نسیم باد نوروزی از این باد ار مدد خواهی چراغ دل برافروزی
F #fati# کاربر ويژه 2012 , July 27 #74 یادی شود از آنکه میان ما بود و رفت شمع محفل بود و رفت سایه سر ما بود و رفت اجل در پی جانش آمد و رفت
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , July 27 #76 تا روی نکو دیدم آرام ز کف دادم سرمایه دردم شد صاحب نظری عمری
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , July 27 #78 دوش دیدم که ملائک در میخانه زدند گل ادم بسرشتند و به پیمانه زدند
A asl_davood متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی 2012 , July 28 #79 ده روز مهر گردون افسانه است و افسون نیکی به جای یاران فرصت شمار یارا
چ چاووش متخصص بخش ادبیات 2012 , July 28 #80 لطفا بخاطر اینکه خللی در نوشته ها بوجود نیاد از عزیزان خواهشمندیم به ترتیب اقدام به نوشتن بیتها بفرمایند لطف کنید عزیزانی که حضور دارند اعلام آمادگی کنند تا ترتیب اولویت مشخص بشه و به ترتیب کار با جدیت آغاز بشه از همتون سپاسگذارم
لطفا بخاطر اینکه خللی در نوشته ها بوجود نیاد از عزیزان خواهشمندیم به ترتیب اقدام به نوشتن بیتها بفرمایند لطف کنید عزیزانی که حضور دارند اعلام آمادگی کنند تا ترتیب اولویت مشخص بشه و به ترتیب کار با جدیت آغاز بشه از همتون سپاسگذارم