آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا حال که من افتاده ام از پا چرا
F #fati# کاربر ويژه 2012 , July 28 #81 آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا حال که من افتاده ام از پا چرا
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2012 , July 28 #83 آمد دوستم به بیماری/انداختمش روی گاری کردم گریه و زاری / کله کوبیدم به گاری خودمو کردم خالی / گفت مگه مرض داری :خنده2:
آمد دوستم به بیماری/انداختمش روی گاری کردم گریه و زاری / کله کوبیدم به گاری خودمو کردم خالی / گفت مگه مرض داری :خنده2:
چ چاووش متخصص بخش ادبیات 2012 , July 28 #84 1- مریم خانم 2- فاطمه خانم 3- بارون خانم - 4 داود خان 5- فاطی خانم -6 - امین خان و بعدش بنده مریم خانم یا علی ...
1- مریم خانم 2- فاطمه خانم 3- بارون خانم - 4 داود خان 5- فاطی خانم -6 - امین خان و بعدش بنده مریم خانم یا علی ...
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , July 28 #86 دلا معاش چنان که گرت بلغزد پای فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , July 28 #87 من هستم ولی یه کمی کار دارم. :52: طبق همین نوبت پیش میریم جناب چاووش. ممنون:گل: کارم رو انجام بدم از یه جایی به بعد، بعد از فاطمه میام می نویسم.
من هستم ولی یه کمی کار دارم. :52: طبق همین نوبت پیش میریم جناب چاووش. ممنون:گل: کارم رو انجام بدم از یه جایی به بعد، بعد از فاطمه میام می نویسم.
F #fati# کاربر ويژه 2012 , July 28 #88 فکر میکنم دوستان نیستن دادگری هم بر خلاف من شد بر او که دلم را برد صد لعنت باد
Maryam متخصص بخش ادبیات 2012 , July 28 #89 دوستان شرح پریشانی من گوش کنید ماجرای من و هیرانی من گوش کنید
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , July 28 #90 در هر نفسی که می کشی ای دل من بادت نرود اجازه از عشق بگیر
F #fati# کاربر ويژه 2012 , July 28 #91 روزها فکر من اینست و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویشتنم
چ چاووش متخصص بخش ادبیات 2012 , July 28 #92 ما چون ز دری پای کشیدیم کشیدیم امید ز هر کس که بریدیم بریدیم دل نیست کبوتر که چو بر خواست نشیند از گوشه بامی که پریدیم پریدیم
ما چون ز دری پای کشیدیم کشیدیم امید ز هر کس که بریدیم بریدیم دل نیست کبوتر که چو بر خواست نشیند از گوشه بامی که پریدیم پریدیم
Maryam متخصص بخش ادبیات 2012 , July 28 #93 من نگویم که مرا از قفس آزاد کنید قفسم برده با باغی و دلم شاد کنید ...
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , July 28 #94 در خرابات مغان نور خدا می بینم این عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , July 28 #95 ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالیست حال هجران تو چه دانی که چه مشکل حالیست؟
چ چاووش متخصص بخش ادبیات 2012 , July 28 #97 ما پریشان تو و زلف تو در دست شمال ما گرفتار تو و بوی تو همراه نسیم
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , July 28 #98 یکی می پرسد اندوه تو از چیست؟ سبب ساز سکوت مبهمت کیست؟ برایش صادقانه می نویسم برای آنکه باید باشد و نیست
یکی می پرسد اندوه تو از چیست؟ سبب ساز سکوت مبهمت کیست؟ برایش صادقانه می نویسم برای آنکه باید باشد و نیست