دلی دارم که درمانش تو باشی سری دارم که سامانش تو باشی
K khodam متخصص بخش ادبیات 2010 , October 31 #121 دلی دارم که درمانش تو باشی سری دارم که سامانش تو باشی
س سنجاقي متخصص بخش گفتگوی آزاد 2010 , November 1 #122 يا رب ! چه فرخ طالعند ، آنان كه در بازار عشق ----------- دردي خريدند و غم دنياي دون بفروختند
خ خانمی کاربر ويژه 2010 , November 1 #123 دوش که غم پرده ما میدرید خار غم اندر دل ما میخلید در بَرِ استاد خرد پیشهام طرح نمودم غم و اندیشهام
دوش که غم پرده ما میدرید خار غم اندر دل ما میخلید در بَرِ استاد خرد پیشهام طرح نمودم غم و اندیشهام
K khodam متخصص بخش ادبیات 2010 , November 2 #124 مثل ماهی همهء خاطره اش آبی بود روشن از آینه اش، برکهء مهتابی بود
S sinareza متخصص بخش ادبیات 2010 , November 2 #125 دمبدم نور امیدی زنگاهت گیرم مستی زندگی از چشم سیاهت گیرم
S shika hime متخصص بخش جانوران 2010 , November 3 #126 مـن نگـویـم کـه مـرا از قفس آزاد کنید قفسم برده به باغی و دلم شاد کنید
خ خانمی کاربر ويژه 2010 , November 3 #127 در تو گر عشق است عشقی بی شکی ..........از دویی چون بگذری گردی یکی هر که از خود بگذرد این جا تمام ..............در خدا ره یابد آن جا والسلام
در تو گر عشق است عشقی بی شکی ..........از دویی چون بگذری گردی یکی هر که از خود بگذرد این جا تمام ..............در خدا ره یابد آن جا والسلام
ی یگانه جان متخصص بخش ادبیات 2010 , November 4 #128 مرغ دل باز هوادار کمان ابروییست ای کبوتر نگران باش که شاهین آمد
admin Administrator عضو کادر مدیریت 2010 , November 5 #129 در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند / گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را
E eliza متخصص بخش 2010 , November 5 #130 الا ای طوطی گویای اسرار مبادا خالیت شکر ز منقار سرت سبزودلت خوش باد جاوید که خوش نقشی نمودی ازخط یار
ی یگانه جان متخصص بخش ادبیات 2010 , November 6 #131 رازخودهرگزنگوبامحرمت چون که محرم محرمش نامحرم است
Maryam متخصص بخش ادبیات 2010 , November 6 #132 . تازيان را غم احوال گرفتاران نيست پارسايان مددي تا خوش و آسان بروم ...
K khodam متخصص بخش ادبیات 2010 , November 6 #133 مـن عابـــر شــکســته دل خـلوت تو ام تا بیـکران چشــم خـــودت مــی کشانیم
Maryam متخصص بخش ادبیات 2010 , November 6 #134 . من نگویم که مرا از قفس آزاد کنید قفسم برده به باغی و دلم شاد کنید ...
س سنجاقي متخصص بخش گفتگوی آزاد 2010 , November 7 #135 دلم رميده شدو غافلم منه درويش كه آن شكاري سرگشته را چه آمد پيش...
K khodam متخصص بخش ادبیات 2010 , November 8 #136 شبنم یخ زده چشمانم در زمستان سکوت گرمی دست تو را می طلبد
س سنجاقي متخصص بخش گفتگوی آزاد 2010 , November 9 #137 در نهان خانه ی جانم گل یاد تو درخشید عطر صد خاطره پیچید باغ صد خاطره خندید
ی یگانه جان متخصص بخش ادبیات 2010 , November 9 #138 دوداگربالانشیندکسرشاُن شعله نیست جای چشم ابرونگیردگرچه اوبالاتراست
R rahnama پدر ایران انجمن 2010 , November 9 #140 در این دنیا کسی بی غم نباشد اگرباشد بنی آدم نباشد :گل: