• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پيشنهادات و انتقادات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
راه اندازی چنین بخشی مورد نداره به شرطی که متخصصی در این رابطه باشه که فعالیت کنه و سرپرستی بخش رو برعهده بگیره، در غیر این صورت بخش خالی با مطالب کپی شده و سوالات پاسخ داده نشده نتیجه کار خواهد بود. اگر چنین متخصصی حاضر به همکاری و سرپرستی بخش باشد ما استقبال هم خواهیم کرد.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
اشالله میرسه

راستی ادمین جون من یه پیشنهاد دارم در حد المپیک اگه قبول کنی خیلی خیلی در حق من لطف میکنی
اگه بشه یه تالار به نام ماورا و متافیزیک بازکن قول میدم خودم اونجارو بترکونم قول مردونه تو فقط ایجاد کن اگه قبولمیکنی بگو تا من زیر انجمناشو بگم

بخش متافیزیک با استعفای مدیر ان حذف شد.
انتظار بیشتر از 7 پست در طی چند ماه در این بخش بود لااقل به جهت وقتی که بابت ایجاد زیر بخش های آن گذاشته شد!

موفق باشید

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
الان بله متاسفانه رضا جان.
منتها خوشبختانه داره سرعت کم کم بهتر میشه. طی نیم ساعت آینده مطمئنن سرعت برمیگرده.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
بله کندی سرعت کلی برای من هم هست! منتها اینجا کمی بیشتر!

ahmadfononi

معاونت انجمن
بنظر من اگر میشه یه بایگانی یا چیزی برای تالار ورزش زده بشه که نتایج فصل های بازی های لیگ برتر ، لالیگا و سایر در اون زده بشه

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
به زودی کل ترکیب تالارهای انجمن تغییر داده خواهد شد.
اگر کمبود چنین بخشی و یا بخش ها و تالارهای دیگه ای رو احساس میکنید در تاپیک بازبینی انجمن اعلام کنید تا فرامشمون نشه.
بعد از بازبینی انجمن و تالارها بخش و یا تالار جدیدی در طول سال آینده اضافه نخواهد شد.

baroon

متخصص بخش ادبیات
اگر میشه فونت b koodak و فونت نستعلیق( که اسمش یادم نیست :خنده2:) رو اضافه کنید . اینا خیلی به دل نمیشینن .
مخصوصاً برای پستای ادبی جای فونت نستعلیق خیلی خالیه .
با تشکّر:گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
باران عزیز فونت انجمن کمی ریز هست که باید درشترش کنیم.
منتها تا جایی که اطلاع دارم امکان اضافه کردن فونت نستعلیق به سیستم انجمن ساز ما وجود نداره مگر اینکه خودتون توی سیستمتون این فونت رو داشته باشید و استفاده کنید و کاربرانی که فونت نستعلیق در روی سیستمشون نصب باشه فونتها رو به این صورت مشاهده خواهند کرد.
منتها من باز هم در این مورد پرس و جو میکنم اگر امکانش بود خود من هم علاقه برای نصب چنین فونتی دارم.

baroon

متخصص بخش ادبیات
ممنووووون از زحماتتون جناب ادمین.:گل:
خب b koodak رو هم امیدوارم قبول بفرمایید.:خنده2:
بله من فونت نستعلیق رو دارم امّا کسایی که این فونت روی سیستمشون نصب نباشه ...
چون ببینید الآن یه مشکل بزرگ هست . پستای امروزم رو با فونت fixedsys زدم که به نظرم بهتر از چندتای دیگه ای بود که تست کردم امّا وقتی با اکسپلورر باز کردم :48: وحشتناک بود که حالا فکر میکنم بهتره با tahoma که همه جا ثابت هست ویرایش کنم. اگر فونتها مث سابق مناسب باشن با اطمینان خاطر میشه پست رو ارسال کرد.

:احترام:

Reza

متخصص بخش اسکریپت
علی جان متاسفانه من هر کاری کردم نتوستم مشکل لاگین رو حل کنم
الان فقط با اینترنت اکسپلورر لاگین میشه که سرعت افتضاحه تو اینترنت اکسپلورر

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
رضا جان تقریباً من خودم هم چنین مشکلی رو دارم، اما هنوز داریم روی موارد سرور کار میکنیم البته اگر مشکل از اون باشه و مشکل از ای اس پی منو شما نباشه چون بقیه ی دوستان تا بحال چنین مشکلی رو اعلام نکردند که اگر چنین هست لطفاً در همینجا بگند.
من مشکل رو در فایر فاکس و گوگل کروم با فشردن دکمه Ctrl F5 در صفحه اصلی انجمن و بعد لاگین کردن رفع کردم، همینطور پاک کردن کش مرورگر هم میتونه موثر باشه.

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
به نظر من تو بخش آهنگها یه کوچولودر مورد آهنگ گذاشته شده توضیح داده بشه خوبه
چند بیت از شعرش
اینکه چه جوریاست غمگین شاده
رپ هست نمیدونم از این جور مشخصات تا کسی که میخواد دانلود کنه با آگاهی دان کنه آخرش نگه اههههههههههههههه این چی بود :نیش:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
یک پیشنهاد
تو این انجمن روزانه مطالب ارزشمند زیادی پست می شه که به دلایلی چون کمبود وقت بسیاری از اونها از دست من در می ره
من وقتی میام اینجا آخرین ارسالها رو چک می کنم که به نظرم تنها تعداد کمی از تاپیکها رو نشون می ده
پیشنهاد من اینه که اگر امکانش هست در آخرین ارسال ها تمام تاپیکهای مربوط به 24 ساعت گذشته نمایش داده بشه. به این ترتیب تسلط بیشتری میشه به انجمن داشت و مطالب راحتتر پیگیری خواهند شد

:احترام:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
درود
فاطمه ی عزیز امکان مشاهده 100 موضوع آخر ارسال شده به تازگی اضافه شده، که در عکس زیر براتون مشخص کردم:

امکان مشاهده ی تاپیک های 24 ساعت اخیر هم پیشنهاد خوبیست، پیگیر خواهم بود اگر چنین سیستمی موجود باشه حتماً نصب خواهیم کرد.

موفق باشید

ahmadfononi

معاونت انجمن
بنظر من همون صفحه ای رو که یک کاربر در یک روز و دو روز چندتا پست میده رو قرار بدید

همونی رو که واسه مسابقه بود ، الان اگر باشه بازم خوبه

آخرین ویرایش:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
پیشنهاد می کنم برای کامنتها حدی گذاشته بشه که مثلا از 20 خط بیشتر نشه در یک کامنت نوشت.. به این ترتیب مطالب طولانی بخشبندی خواهد شد که می شه بهتر و راحتتر پیگیرش شد..
من امروز داشتم کامنتی را که البته قدیمی بود می خوندم که خیلی زیاد بود و آخرش هم نتونستم همه ش رو بخونم ولی اگر اون مطلب در چند کامنت بخشبندی بود می تونستم حداقل یکی دو قسمتش را که خواندم تشکر بزنم تا از زحمت نویسنده تقدیری کرده باشم

:گل:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
سلام
یه پیشنهاد دارم
به نظرم آمار انجمن در اختیار مدیران قرار بگیره(تا حدی که بشه وروودی های گوگل رو دید)
در اینصورت مدیران می فهمن که بازدیدکنندان انجمن از طریق گوگل،بیشتر در مورد چه موضوعاتی و با چه کلماتی به انجمن میام و در این صورت مدیران می تونن که بیشتر در اون قسمت تاکید کنه

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
پیشنهاد می کنم برای کامنتها حدی گذاشته بشه که مثلا از 20 خط بیشتر نشه در یک کامنت نوشت.. به این ترتیب مطالب طولانی بخشبندی خواهد شد که می شه بهتر و راحتتر پیگیرش شد..
من امروز داشتم کامنتی را که البته قدیمی بود می خوندم که خیلی زیاد بود و آخرش هم نتونستم همه ش رو بخونم ولی اگر اون مطلب در چند کامنت بخشبندی بود می تونستم حداقل یکی دو قسمتش را که خواندم تشکر بزنم تا از زحمت نویسنده تقدیری کرده باشم

:گل:

فاطمه عزیز الان هم محدودیتی برای تعداد کارکتر های مجاز در هر پست گذاشته شده، منتها بسیاری از مطالب هستند که اکثراً هم مربوط به مطالب آموزشی میشند و نیاز هست که اجازه ارسال حروف زیاد در یک پست رو داشته باشند.
امیدوارم که خود دوستان با خواندن پیشنهاد خوب شما مدیریت بهتر و خواننده پسندانه ای تری بر روی مطالب ارسالیشون داشته باشند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا